Romka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Od czwartku codziennie jesteśmy w schronisku Nodi i wszystkie psiaki wyspacerowane i wymiziane za wszystkie czasy... Quote
mamanabank Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zadziorniaczku słodki jak sobie radzisz bez Rudzika? Quote
Romka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='mamanabank']Zadziorniaczku słodki jak sobie radzisz bez Rudzika?[/QUOTE] Dogaduje się z Pianką,która jest co raz bardziej smutna...jak nas widzi przebiera łapkami,zeby go zabrać na spacer...telefonów z ogłoszeń brak... Quote
edzia.71 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Nodi z Pianką biegają sobie z tyłu:wolfie::wolfie: Quote
Paula03 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dzisiaj Nodi był na spacerku. Na początku cały czas węszył, dopiero tam za stawem zrobił się bardziej kontaktowy :) A jak on piszczał za Pianką, jak ją zabrałam na spacer. A potem strasznie się cieszył, że wróciła :) Quote
edzia.71 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dzisiaj siedzieli smutaski . Szkoda, że nikt nimi się nie interesuje:shake::-( Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Paula03']Dzisiaj Nodi był na spacerku. Na początku cały czas węszył, dopiero tam za stawem zrobił się bardziej kontaktowy :) A jak on piszczał za Pianką, jak ją zabrałam na spacer. A potem strasznie się cieszył, że wróciła :)[/QUOTE] Dziś też piszczeli obydwoje...koniecznie na spacer chcieli ale nie starczyło czasu... Quote
Romka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Udana kąpiel jak widać...a ja dziś miałam telefon w sprawie Nodiego,pan dzwonił z Góry Kalwarii i chciał koniecznie adoptować Nodiego,kiedy zapytałam o inne psiaki w domu to pan odpowiedział,że w domu jest jeszcze jeden psiak ale na innej posesji...zapytałam gdzie będzie mieszkał Nodi...Nodi będzie mieszkał na stawach,z pracownikiem pana pilnującym tych stawów...nie miałby kontaktu z właścicielem...podziękowałam za telefon... Quote
Romka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Miałam kolejny telefon w sprawie Nodiego i kolejny nieudany...po rozmowie z panem doszłam do wniosku,ze jednak nie damy Nodiego do kojca i domu gdzie ojciec właściciela poluje...nie takiego domku chcemy dla Nodiego...kiedy odmówiłam posypały się wulgaryzmy i straszenie,ze pan powiadomi prasę i inspekcję weterynaryjną w jakich warunkach przetrzymywane są psiaki...zgłaszam pana na "czarne kwiatki"... Quote
rita60 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zgłaszaj dziada,bo pewnie bedzie szukał dalej:angryy: Quote
edzia.71 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Romka napisał(a):Miałam kolejny telefon w sprawie Nodiego i kolejny nieudany...po rozmowie z panem doszłam ...kiedy odmówiłam posypały się wulgaryzmy i straszenie,ze pan powiadomi prasę i inspekcję weterynaryjną w jakich warunkach przetrzymywane są psiaki...zgłaszam pana na "czarne kwiatki"... Pozostawię to bez komentarza bo mój tekst chyba nie przeszedłby cenzury:boom::snipersm: Quote
Romka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Nodi,Pianka i Rafik były dziś na spacerku...Nodi i Rafik,kąpali się dodatkowo w stawie...podobało się chłopakom... Quote
mamanabank Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 hmmm... Nodi to wyjątkowy pies i znajdzie wyjątkowy dom. Quote
Paula03 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 W sobotę razem z Pianką i Rafikiem idziesz na spacerek! ;) Quote
Romka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Tak,byli wczoraj...wszystkim bardzo podobało się...kąpiel w stawie,spacer w lesie...i dużo głasków... Quote
Romka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Nodi spodobał się pani psycholog...pewnie byłby już w domku gdyby nie to,że pani ma już w domu zwierzyniec...9 sztuk różnych zwierząt...:lol::lol: Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nodi kupił dzisiaj wszystkich, trochę się kłócił z Rafikiem ale był dla niego bardzo łaskawy, poprzestał na kłótni, bez zęboczynów. A szczek miewa typowo jagdterrierski, na wysokich tonach, jak Romka ;-) Quote
Romka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 mamanabank napisał(a):Nodi kupił dzisiaj wszystkich, trochę się kłócił z Rafikiem ale był dla niego bardzo łaskawy, poprzestał na kłótni, bez zęboczynów. A szczek miewa typowo jagdterrierski, na wysokich tonach, jak Romka ;-) Wysoki Romka ma wtedy jak na przykład namierzy kota i jak się kłóci albo wygraża jakiemuś psiakowi...znam ten szczek...;) Quote
Romka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Dostałam wczoraj zapytanie o Nodiego...dzwonił myśliwy,Polak aż z Niemiec,chciał psiaka bez kastracji...powiedział,że ma jagdteriery i potrzebuje mieć psiaki po swoich jagdterierach...na moją uwagę,że będzie wykastrowany,pan odpowiedział,ze zmarnujemy psiaka i on w takim razie nie chce już naszego Nodiego... Quote
mamanabank Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 no, a jak będzie za dużo to się odda do schroniska... nie? Ech... Quote
Recommended Posts