Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Zadziorniaczku słodki jak sobie radzisz bez Rudzika?[/QUOTE]
Dogaduje się z Pianką,która jest co raz bardziej smutna...jak nas widzi przebiera łapkami,zeby go zabrać na spacer...telefonów z ogłoszeń brak...

Posted

Dzisiaj Nodi był na spacerku. Na początku cały czas węszył, dopiero tam za stawem zrobił się bardziej kontaktowy :)

A jak on piszczał za Pianką, jak ją zabrałam na spacer. A potem strasznie się cieszył, że wróciła :)

Posted

[quote name='Paula03']Dzisiaj Nodi był na spacerku. Na początku cały czas węszył, dopiero tam za stawem zrobił się bardziej kontaktowy :)

A jak on piszczał za Pianką, jak ją zabrałam na spacer. A potem strasznie się cieszył, że wróciła :)[/QUOTE]
Dziś też piszczeli obydwoje...koniecznie na spacer chcieli ale nie starczyło czasu...

Posted

Udana kąpiel jak widać...a ja dziś miałam telefon w sprawie Nodiego,pan dzwonił z Góry Kalwarii i chciał koniecznie adoptować Nodiego,kiedy zapytałam o inne psiaki w domu to pan odpowiedział,że w domu jest jeszcze jeden psiak ale na innej posesji...zapytałam gdzie będzie mieszkał Nodi...Nodi będzie mieszkał na stawach,z pracownikiem pana pilnującym tych stawów...nie miałby kontaktu z właścicielem...podziękowałam za telefon...

Posted

Miałam kolejny telefon w sprawie Nodiego i kolejny nieudany...po rozmowie z panem doszłam do wniosku,ze jednak nie damy Nodiego do kojca i domu gdzie ojciec właściciela poluje...nie takiego domku chcemy dla Nodiego...kiedy odmówiłam posypały się wulgaryzmy i straszenie,ze pan powiadomi prasę i inspekcję weterynaryjną w jakich warunkach przetrzymywane są psiaki...zgłaszam pana na "czarne kwiatki"...

Posted

Romka napisał(a):
Miałam kolejny telefon w sprawie Nodiego i kolejny nieudany...po rozmowie z panem doszłam ...kiedy odmówiłam posypały się wulgaryzmy i straszenie,ze pan powiadomi prasę i inspekcję weterynaryjną w jakich warunkach przetrzymywane są psiaki...zgłaszam pana na "czarne kwiatki"...

Pozostawię to bez komentarza bo mój tekst chyba nie przeszedłby cenzury:boom::snipersm:

Posted

Nodi spodobał się pani psycholog...pewnie byłby już w domku gdyby nie to,że pani ma już w domu zwierzyniec...9 sztuk różnych zwierząt...:lol::lol:

Posted

Nodi kupił dzisiaj wszystkich, trochę się kłócił z Rafikiem ale był dla niego bardzo łaskawy, poprzestał na kłótni, bez zęboczynów. A szczek miewa typowo jagdterrierski, na wysokich tonach, jak Romka ;-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Nodi kupił dzisiaj wszystkich, trochę się kłócił z Rafikiem ale był dla niego bardzo łaskawy, poprzestał na kłótni, bez zęboczynów. A szczek miewa typowo jagdterrierski, na wysokich tonach, jak Romka ;-)

Wysoki Romka ma wtedy jak na przykład namierzy kota i jak się kłóci albo wygraża jakiemuś psiakowi...znam ten szczek...;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dostałam wczoraj zapytanie o Nodiego...dzwonił myśliwy,Polak aż z Niemiec,chciał psiaka bez kastracji...powiedział,że ma jagdteriery i potrzebuje mieć psiaki po swoich jagdterierach...na moją uwagę,że będzie wykastrowany,pan odpowiedział,ze zmarnujemy psiaka i on w takim razie nie chce już naszego Nodiego...