AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Nooooo proszę a ładnie to tak knuć plany za plecami koleżanki???:mad::mad::mad: A czy możecie chociaż uchylić rąbek tajemnicy, który to weekend, żebym sobie nic nie zaplanowała?:cool3: Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Ginn']Ja też. Ten wątek nie zawodzi nigdy. Powinno się Was przepisywać na receptę. Trochę mi przeponka popracowała. Stary stary dowcip o grabiach pewno znacie.[/QUOTE] Ja nie znam :oops: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='AgusiaP']Nooooo proszę a ładnie to tak knuć plany za plecami koleżanki???:mad::mad::mad: A czy możecie chociaż uchylić rąbek tajemnicy, który to weekend, żebym sobie nic nie zaplanowała?:cool3:[/QUOTE] No to nie planuj tak od 28 października :) [quote name='AgusiaP']Ja nie znam :oops:[/QUOTE] Dowcip fajny...ale ja znam tylko z takim słowem tłum."krzywa;zakręt" a w oryginale raczej nie wskazane co by go uzywac publicznie :) Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kaja69']No to nie planuj tak od 28 października :) [/QUOTE] Ok postaram się :lol: a ile tych czarownic jest na liście?:lol: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Lista cały czas otwarta:evil_lol: Świetokrzyskie cos milczy w sprawie zlotu:mad: Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kaja69']Lista cały czas otwarta:evil_lol: Świetokrzyskie cos milczy w sprawie zlotu:mad:[/QUOTE] Aaaaaa rozumiem czyli to prawdopodobnie będzie taki prawdziwy zlot czarownic ;)myślałam, że to tylko parę osób Super:cool3: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Nooo...fajnie będzie...ognisko,zupa dyniowa i....takie tam... Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='AgusiaP']Aaaaaa rozumiem czyli to prawdopodobnie będzie taki prawdziwy zlot czarownic ;)myślałam, że to tylko parę osób Super:cool3:[/QUOTE] Agunia:razz: bo wiesz kochana te Krzykosy to po drodze do biedronki :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Agunia:razz: bo wiesz kochana te Krzykosy to po drodze do biedronki :evil_lol:[/QUOTE] Martunia tak właśnie myślałam :evil_lol: Quote
Kava Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 cyrk na kolkach i kabaret to nic naprzeciwko tego watku.... was to tylko do jakiegos castingu zameldowac... na tej zasadzie: jak sie walnie w worek, to zawsze ktoras krzyknie : auuuua Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Na jakimś wątku czytałam coś o tym zlocie, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć na którym :wallbash: no cóż starość nie radość :flaming: Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='AgusiaP']Na jakimś wątku czytałam coś o tym zlocie, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć na którym :wallbash: no cóż starość nie radość :flaming: http://www.dogomania.pl/threads/210665-Psy-z-Krzykosów-za-chwilę-mogą-stracić-dom/page49:evil_lol: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Kava']cyrk na kolkach i kabaret to nic naprzeciwko tego watku.... was to tylko do jakiegos castingu zameldowac... na tej zasadzie: jak sie walnie w worek, to zawsze ktoras krzyknie : auuuua Nooo,ale że do cyrku chcesz nas podać??? ja do polityki sie nie nadaję [quote name='AgusiaP']Na jakimś wątku czytałam coś o tym zlocie, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć na którym :wallbash: no cóż starość nie radość :flaming: łoj tam,po co Ci wiedzieć...mietłe szykuj a Martusia gps-a nastawi to dolecicie...zreszta prosta droga,nie to co na Śląsku... Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ok od jutra zaczne ją pucować :diabloti: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Jak juz sie tak na glans wypucujesz to pamietaj o kasku ,takim pełnym,żeby Ci sie muszki na ząbkach nie zatrzymywały podczas lotu,bo pewnie depniecie ostro :) Quote
rita60 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 -Tablica.pl -alegratka.pl -cafeanimal -morusek.pl -kokosy.pl -olx -ćwirek.pl -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl Powodzenia :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='kaja69']Jak juz sie tak na glans wypucujesz to pamietaj o kasku ,takim pełnym,żeby Ci sie muszki na ząbkach nie zatrzymywały podczas lotu,bo pewnie depniecie ostro :)[/QUOTE] Pożycze od córki do snowboardu :megagrin: Kurcze tylko wtedy i tak szczene będę miała odkrytą :diabloti: Quote
savahna Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Ja nie znam :oops:[/QUOTE] Ja też nie znam....O jakich grabiach?!:roll::oops::oops::oops: Edit: No własnie, zastanawiałam się Rita, kto ogłasza Dafi bo się na nia natykałam.:p Quote
Ginn Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='savahna']Ja też nie znam....O jakich grabiach?!:roll::oops::oops::oops: Edit: No własnie, zastanawiałam się Rita, kto ogłasza Dafi bo się na nia natykałam.:p[/QUOTE] Przyjechała Pani z miasta do swoich rodziców na wieś głuchą (jak moje Celiny). Chodzi po podwórku i pokazuje pomalowanym paznokietkiem: a co to jest - Taczka córeczko, a to co to jest - łopata, a to - motyczka. Nagle weszła na grabie, które wiadomo walnęły ją w łepek. O k...a te grabie. Quote
Kava Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='rita60']-Tablica.pl -alegratka.pl -cafeanimal -morusek.pl -kokosy.pl -olx -ćwirek.pl -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl Powodzenia :loveu: fajnie Ritko, szanse na domek wiec rosna z dnia na dzien.... a tu nastepna tragedia http://www.facebook.com/profile.php?id=1550739543 nie wiem jeszcze co i jak ale postanowilam tej malenkiej pomoc.... umowilam sie na wieczorna rozmowe z pania z Fundacji Grey Animals Quote
Monika.D Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Hej Aneczko! Całe wieki nie zaglądałam na forum. Sama wiesz dlaczego. Ale obiecuję, że postaram się poprawić :) Quote
kasumi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 mnie też tu nie było wieeeki....., ale doba jest zbyt krótka :/ nie mam czasu na cokolwiek..... a u Ciebie nowe psice :) - czyli zawsze komplet (a nawet "nadbagaż") i wesoło ;) Quote
kaja69 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='rita60']-Tablica.pl -alegratka.pl -cafeanimal -morusek.pl -kokosy.pl -olx -ćwirek.pl -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl Powodzenia :loveu: Dzięki ,dzieki bardzo,bardzo :) [quote name='AgusiaP']Pożycze od córki do snowboardu :megagrin: Kurcze tylko wtedy i tak szczene będę miała odkrytą :diabloti: Chusteczkę na pychola zawiąz czy jaki szaliczek :) [quote name='savahna']Ja też nie znam....O jakich grabiach?!:roll::oops::oops::oops: Edit: No własnie, zastanawiałam się Rita, kto ogłasza Dafi bo się na nia natykałam.:p Gdzie Ty byłas jak kawał o grabiach okrążał świat ??? tylko,nie mów ,ze psy ogłaszałaś:cool3: [quote name='Ginn']Przyjechała Pani z miasta do swoich rodziców na wieś głuchą (jak moje Celiny). Chodzi po podwórku i pokazuje pomalowanym paznokietkiem: a co to jest - Taczka córeczko, a to co to jest - łopata, a to - motyczka. Nagle weszła na grabie, które wiadomo walnęły ją w łepek. O k...a te grabie. Nie pomyslałam,ze moje ulubione słowo wykropkować mozna:roll: [quote name='Kava']fajnie Ritko, szanse na domek wiec rosna z dnia na dzien.... a tu nastepna tragedia http://www.facebook.com/profile.php?id=1550739543 nie wiem jeszcze co i jak ale postanowilam tej malenkiej pomoc.... umowilam sie na wieczorna rozmowe z pania z Fundacji Grey Animals Kava,Ty juz nie wyszukuj,nie wyszukuj,bo ja sie boje Twoich postów juz czytać :evil_lol: [quote name='Monika.D']Hej Aneczko! Całe wieki nie zaglądałam na forum. Sama wiesz dlaczego. Ale obiecuję, że postaram się poprawić :) Oj tak Moniczko,wieki całe...a jak Ty sie zestarzałaś...łooo matko... [quote name='kasumi']mnie też tu nie było wieeeki....., ale doba jest zbyt krótka :/ nie mam czasu na cokolwiek..... a u Ciebie nowe psice :) - czyli zawsze komplet (a nawet "nadbagaż") i wesoło ;) Jak bys miała niedobagaż zawsze mozesz na mnie liczyć:evil_lol: [quote name='AgusiaP']Anka jesteś tam?;) Tu jestem :) Quote
Recommended Posts