Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nooooo proszę a ładnie to tak knuć plany za plecami koleżanki???:mad::mad::mad:

A czy możecie chociaż uchylić rąbek tajemnicy, który to weekend, żebym sobie nic nie zaplanowała?:cool3:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ginn']Ja też. Ten wątek nie zawodzi nigdy. Powinno się Was przepisywać na receptę. Trochę mi przeponka popracowała. Stary stary dowcip o grabiach pewno znacie.[/QUOTE]

Ja nie znam :oops:

Posted

[quote name='AgusiaP']Nooooo proszę a ładnie to tak knuć plany za plecami koleżanki???:mad::mad::mad:

A czy możecie chociaż uchylić rąbek tajemnicy, który to weekend, żebym sobie nic nie zaplanowała?:cool3:[/QUOTE]

No to nie planuj tak od 28 października :)

[quote name='AgusiaP']Ja nie znam :oops:[/QUOTE]

Dowcip fajny...ale ja znam tylko z takim słowem tłum."krzywa;zakręt" a w oryginale raczej nie wskazane co by go uzywac publicznie :)

Posted

[quote name='kaja69']Lista cały czas otwarta:evil_lol:

Świetokrzyskie cos milczy w sprawie zlotu:mad:[/QUOTE]

Aaaaaa rozumiem czyli to prawdopodobnie będzie taki prawdziwy zlot czarownic ;)myślałam, że to tylko parę osób
Super:cool3:

Posted

[quote name='AgusiaP']Aaaaaa rozumiem czyli to prawdopodobnie będzie taki prawdziwy zlot czarownic ;)myślałam, że to tylko parę osób
Super:cool3:[/QUOTE]
Agunia:razz: bo wiesz kochana te Krzykosy to po drodze do biedronki :evil_lol:

Posted

cyrk na kolkach i kabaret to nic naprzeciwko tego watku.... was to tylko do jakiegos castingu zameldowac...
na tej zasadzie: jak sie walnie w worek, to zawsze ktoras krzyknie : auuuua

Posted

[quote name='Kava']cyrk na kolkach i kabaret to nic naprzeciwko tego watku.... was to tylko do jakiegos castingu zameldowac...
na tej zasadzie: jak sie walnie w worek, to zawsze ktoras krzyknie : auuuua

Nooo,ale że do cyrku chcesz nas podać??? ja do polityki sie nie nadaję

[quote name='AgusiaP']Na jakimś wątku czytałam coś o tym zlocie, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć na którym :wallbash: no cóż starość nie radość :flaming:

łoj tam,po co Ci wiedzieć...mietłe szykuj a Martusia gps-a nastawi to dolecicie...zreszta prosta droga,nie to co na Śląsku...

Posted

Jak juz sie tak na glans wypucujesz to pamietaj o kasku ,takim pełnym,żeby Ci sie muszki na ząbkach nie zatrzymywały podczas lotu,bo pewnie depniecie ostro :)

Posted

[quote name='kaja69']Jak juz sie tak na glans wypucujesz to pamietaj o kasku ,takim pełnym,żeby Ci sie muszki na ząbkach nie zatrzymywały podczas lotu,bo pewnie depniecie ostro :)[/QUOTE]

Pożycze od córki do snowboardu :megagrin:
Kurcze tylko wtedy i tak szczene będę miała odkrytą :diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja nie znam :oops:[/QUOTE]
Ja też nie znam....O jakich grabiach?!:roll::oops::oops::oops:
Edit:
No własnie, zastanawiałam się Rita, kto ogłasza Dafi bo się na nia natykałam.:p

Posted

[quote name='savahna']Ja też nie znam....O jakich grabiach?!:roll::oops::oops::oops:
Edit:
No własnie, zastanawiałam się Rita, kto ogłasza Dafi bo się na nia natykałam.:p[/QUOTE]

Przyjechała Pani z miasta do swoich rodziców na wieś głuchą (jak moje Celiny). Chodzi po podwórku i pokazuje pomalowanym paznokietkiem: a co to jest - Taczka córeczko, a to co to jest - łopata, a to - motyczka. Nagle weszła na grabie, które wiadomo walnęły ją w łepek. O k...a te grabie.

Posted

[quote name='rita60']-Tablica.pl
-alegratka.pl
-cafeanimal
-morusek.pl
-kokosy.pl
-olx
-ćwirek.pl
-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl

Powodzenia :loveu:

fajnie Ritko, szanse na domek wiec rosna z dnia na dzien....
a tu nastepna tragedia
http://www.facebook.com/profile.php?id=1550739543
nie wiem jeszcze co i jak ale postanowilam tej malenkiej pomoc....
umowilam sie na wieczorna rozmowe z pania z Fundacji Grey Animals

Posted

mnie też tu nie było wieeeki....., ale doba jest zbyt krótka :/ nie mam czasu na cokolwiek.....

a u Ciebie nowe psice :) - czyli zawsze komplet (a nawet "nadbagaż") i wesoło ;)

Posted

[quote name='rita60']-Tablica.pl
-alegratka.pl
-cafeanimal
-morusek.pl
-kokosy.pl
-olx
-ćwirek.pl
-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl

Powodzenia :loveu:

Dzięki ,dzieki bardzo,bardzo :)

[quote name='AgusiaP']Pożycze od córki do snowboardu :megagrin:
Kurcze tylko wtedy i tak szczene będę miała odkrytą :diabloti:

Chusteczkę na pychola zawiąz czy jaki szaliczek :)

[quote name='savahna']Ja też nie znam....O jakich grabiach?!:roll::oops::oops::oops:
Edit:
No własnie, zastanawiałam się Rita, kto ogłasza Dafi bo się na nia natykałam.:p
Gdzie Ty byłas jak kawał o grabiach okrążał świat ??? tylko,nie mów ,ze psy ogłaszałaś:cool3:

[quote name='Ginn']Przyjechała Pani z miasta do swoich rodziców na wieś głuchą (jak moje Celiny). Chodzi po podwórku i pokazuje pomalowanym paznokietkiem: a co to jest - Taczka córeczko, a to co to jest - łopata, a to - motyczka. Nagle weszła na grabie, które wiadomo walnęły ją w łepek. O k...a te grabie.

Nie pomyslałam,ze moje ulubione słowo wykropkować mozna:roll:

[quote name='Kava']fajnie Ritko, szanse na domek wiec rosna z dnia na dzien....
a tu nastepna tragedia
http://www.facebook.com/profile.php?id=1550739543
nie wiem jeszcze co i jak ale postanowilam tej malenkiej pomoc....
umowilam sie na wieczorna rozmowe z pania z Fundacji Grey Animals

Kava,Ty juz nie wyszukuj,nie wyszukuj,bo ja sie boje Twoich postów juz czytać :evil_lol:

[quote name='Monika.D']Hej Aneczko!
Całe wieki nie zaglądałam na forum. Sama wiesz dlaczego. Ale obiecuję, że postaram się poprawić :)
Oj tak Moniczko,wieki całe...a jak Ty sie zestarzałaś...łooo matko...

[quote name='kasumi']mnie też tu nie było wieeeki....., ale doba jest zbyt krótka :/ nie mam czasu na cokolwiek.....

a u Ciebie nowe psice :) - czyli zawsze komplet (a nawet "nadbagaż") i wesoło ;)

Jak bys miała niedobagaż zawsze mozesz na mnie liczyć:evil_lol:

[quote name='AgusiaP']Anka jesteś tam?;)

Tu jestem :)