Kava Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ciekawe jak tam Ani towarzystwo sobie radzi bez mamuski? oby tylko wszystkie grzeczne byly i za duzo nie narozrabialy.... Quote
Agata P Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Drzagodha']O matko, to ja chyba takiego psa nie mam, a jak mam, to nie wiem, że mam takiego ideała :eviltong:[/QUOTE] chyba nie tylko Ty nie masz ....takiego ideała to chyba nikt nie ma:roll: zadałam 3 podstawowe pytania a dostałam 17 odpowiedzi-wymagań:cool3: Quote
Kava Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 podalam kontakt do Teresy Borcz, ale razem z tymi 17 wymaganiami....i moimi zastrzezeniami.... mam watpliwosci, czy ten ideal mialby tak idealnie w tym domku..... i to duze.... Quote
ataK Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Wg tych wymagań, to oczekiwany jest chyba rasowy, najlepiej z hodowli owczarek, w dodatku super przeszkolony... Quote
Agata P Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 też tak mi się wydawało, że to raczej nie w tym miejscu powinni szukać psa:cool3: Quote
_ogonek_ Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Błagam, zajrzyjcie... Zajrzyjcie do Arliego Kany Megan i Killera, dojrzałe, idealne, kochane, bez szans... http://www.dogomania.pl/threads/216165-Kana-Arli-Megan-i-Killer-dojrza%C5%82e-idealne-psiaki-w-schronisku...Reklamujcie-je! Quote
ataK Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='_ogonek_']Błagam, zajrzyjcie... Zajrzyjcie do Arliego Kany Megan i Killera, dojrzałe, idealne, kochane, bez szans... http://www.dogomania.pl/threads/216165-Kana-Arli-Megan-i-Killer-dojrza%C5%82e-idealne-psiaki-w-schronisku...Reklamujcie-je! A Killer by się nie nadawał w charakterze ideału z powyższych postów? ;) Quote
kaja69 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Śliczne dzięki za zagladanie do psiaków :) Do domu wrócić wróciłam,ale jeszcze muszę sie ogarnąć...nie dla mnie takie wypady...potem ciężko na właściwe tory wpaść... Quote
Monika.D Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Aniu mam nadzieję, że jednak wypoczęłaś :) Quote
Kava Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 wpadnijcie kochane tu: http://www.dogomania.pl/threads/216203-SUSZONE-ZIO%C5%81A-z-mojego-ogrodu-mi%C4%99ta-kwiat-lipy-czarnego-bzu-na-Tik%C4%99-do-25.10.#top swietne, doskonale i najlepszej jakosci herbatki... Quote
kaja69 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Monika.D']Aniu mam nadzieję, że jednak wypoczęłaś :) Za krótko Moniczko,za krótko ...ale moze i dobrze,bo po dłuzszym pobycie to już w ogóle bym się w domu nie odnalazła :) Tylko tak mi żal było jak widziałm biegajace psiaki na plazy,troche żałowałam,że chociaż dwójki nie wzięłam:roll: [quote name='Kava']wpadnijcie kochane tu: http://www.dogomania.pl/threads/216203-SUSZONE-ZIO%C5%81A-z-mojego-ogrodu-mi%C4%99ta-kwiat-lipy-czarnego-bzu-na-Tik%C4%99-do-25.10.#top swietne, doskonale i najlepszej jakosci herbatki... Zaraz tam zajrzę :) moze jakieś ziólka na mądrośc wyhaczę :evil_lol: Quote
Justyna Klimek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='kaja69']Śliczne dzięki za zagladanie do psiaków :) Do domu wrócić wróciłam,ale jeszcze muszę sie ogarnąć...nie dla mnie takie wypady...potem ciężko na właściwe tory wpaść...[/QUOTE] Eeee taaam, nie narzekaj! Pewnie było bardzo fajnie i bardzo wypoczęłaś i zadowolona jesteś niezwykle i żadnego chaosu w domu nie ma! :) Quote
kaja69 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Eeee taaam, nie narzekaj! Pewnie było bardzo fajnie i bardzo wypoczęłaś i zadowolona jesteś niezwykle i żadnego chaosu w domu nie ma! :)[/QUOTE] Nie no ja nie narzekam...absolutnie...tylko ,ze po takim lenistwie trudno znowu w obowiązki wskoczyć...tak jakoś...więc chyba lepiej nie odpoczywać...no tak mi wyszło z moich rozmyslań :evil_lol: Quote
Monika.D Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Aniu myślę, że nawet taki krótki odpoczynek dobrze Ci zrobił. Byłaś już strasznie przemęczona. Quote
kaja69 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Wczoraj jak wróciłam od wetki,Wilczuś tak się cieszył,ze na tak krótko wyjechałam,że mnie z tej radości uszczypnął ,aż mam ślad :) Quote
kaja69 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Agata P napisał(a):savahna mnie tu przysłała...... Pani z okolic Wałcza szuka psa samca tylko ON ,do kojca tz. w nocy w kojcu (ocieplana buda) w dzień duża ogrodzona działka po której by latał. Ma nie być agresywny,ale odstraszać wyglądem i szczekaniem ,w domu jest 2 dzieci 6 i 13 lat i pies. Macie może coś takiego ''na stanie'' jak co to dam adres mailowy na pw. Ale ze mnie nieogarniety jełop...nowy gośc na watku a ja nic:oops::oops::oops: Bardzo mi miło,ze skorzystałaś z zaproszenia savahny,ale niestety takiego idealnego psiurka nie posiadam...Wilczuś co prawda najbardziej z mojego stada przypomina owczarka,ale tylko przypomina a w dodatku kaleka:shake: A tak w ogóle to gdzie savahna ??? znowu sie gdzieś zapodziała:diabloti: Quote
Kava Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 zagladam i widze,ze wszystko w najlepszym porzadeczku,,, a jak tam jest siniaczek po Wilczkowych caluskach? Quote
kaja69 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 A oczywiście,że jest ślad po Wilczusiowych pieszczotach :) Za to Cymek nabiera ogłady...bardzo mądry z niego pies... Quote
Kava Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 witajcie rankiem, mysle o was i kuruje grype, tak mnie sieklo.... Quote
kaja69 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 rita60 napisał(a):kaja czy jest jakiś odzew z ogłoszen ? Niestety cisza w eterze :( martwi mnie to,bo zero telefonów...nic,nawet żadne ciołki nie dzwonią... Monika.D napisał(a):Dzień Dobry :) A witaj Moniczko:) Kava napisał(a):witajcie rankiem, mysle o was i kuruje grype, tak mnie sieklo.... Ty mnie tu wiruskami nie strasz,bo na mnie tez cos zaczyna włazić,a tego nie lubię... I kuruj sie kochana,kuruj...żebyś do przyszłego tygodnia była w formie... Quote
Monika.D Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Pokazujemy się :) Jak Wam Aniu minął dzisiaj dzień? Quote
Recommended Posts