Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Drzagodha']O matko, to ja chyba takiego psa nie mam, a jak mam, to nie wiem, że mam takiego ideała :eviltong:[/QUOTE]
chyba nie tylko Ty nie masz ....takiego ideała to chyba nikt nie ma:roll:
zadałam 3 podstawowe pytania a dostałam 17 odpowiedzi-wymagań:cool3:

Posted

podalam kontakt do Teresy Borcz, ale razem z tymi 17 wymaganiami....i moimi zastrzezeniami....
mam watpliwosci, czy ten ideal mialby tak idealnie w tym domku..... i to duze....

Posted

Śliczne dzięki za zagladanie do psiaków :)
Do domu wrócić wróciłam,ale jeszcze muszę sie ogarnąć...nie dla mnie takie wypady...potem ciężko na właściwe tory wpaść...

Posted

[quote name='Monika.D']Aniu mam nadzieję, że jednak wypoczęłaś :)

Za krótko Moniczko,za krótko ...ale moze i dobrze,bo po dłuzszym pobycie to już w ogóle bym się w domu nie odnalazła :)
Tylko tak mi żal było jak widziałm biegajace psiaki na plazy,troche żałowałam,że chociaż dwójki nie wzięłam:roll:

[quote name='Kava']wpadnijcie kochane tu:

http://www.dogomania.pl/threads/216203-SUSZONE-ZIO%C5%81A-z-mojego-ogrodu-mi%C4%99ta-kwiat-lipy-czarnego-bzu-na-Tik%C4%99-do-25.10.#top

swietne, doskonale i najlepszej jakosci herbatki...

Zaraz tam zajrzę :) moze jakieś ziólka na mądrośc wyhaczę :evil_lol:

Posted

[quote name='kaja69']Śliczne dzięki za zagladanie do psiaków :)
Do domu wrócić wróciłam,ale jeszcze muszę sie ogarnąć...nie dla mnie takie wypady...potem ciężko na właściwe tory wpaść...[/QUOTE]

Eeee taaam, nie narzekaj! Pewnie było bardzo fajnie i bardzo wypoczęłaś i zadowolona jesteś niezwykle i żadnego chaosu w domu nie ma! :)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Eeee taaam, nie narzekaj! Pewnie było bardzo fajnie i bardzo wypoczęłaś i zadowolona jesteś niezwykle i żadnego chaosu w domu nie ma! :)[/QUOTE]

Nie no ja nie narzekam...absolutnie...tylko ,ze po takim lenistwie trudno znowu w obowiązki wskoczyć...tak jakoś...więc chyba lepiej nie odpoczywać...no tak mi wyszło z moich rozmyslań :evil_lol:

Posted

Agata P napisał(a):
savahna mnie tu przysłała......

Pani z okolic Wałcza szuka psa samca tylko ON ,do kojca tz. w nocy w kojcu (ocieplana buda) w dzień duża ogrodzona działka po której by latał.
Ma nie być agresywny,ale odstraszać wyglądem i szczekaniem ,w domu jest 2 dzieci 6 i 13 lat i pies.

Macie może coś takiego ''na stanie'' jak co to dam adres mailowy na pw.

Ale ze mnie nieogarniety jełop...nowy gośc na watku a ja nic:oops::oops::oops:
Bardzo mi miło,ze skorzystałaś z zaproszenia savahny,ale niestety takiego idealnego psiurka nie posiadam...Wilczuś co prawda najbardziej z mojego stada przypomina owczarka,ale tylko przypomina a w dodatku kaleka:shake:

A tak w ogóle to gdzie savahna ??? znowu sie gdzieś zapodziała:diabloti:

Posted

rita60 napisał(a):
kaja czy jest jakiś odzew z ogłoszen ?

Niestety cisza w eterze :( martwi mnie to,bo zero telefonów...nic,nawet żadne ciołki nie dzwonią...

Monika.D napisał(a):
Dzień Dobry :)

A witaj Moniczko:)

Kava napisał(a):
witajcie rankiem,
mysle o was i kuruje grype, tak mnie sieklo....

Ty mnie tu wiruskami nie strasz,bo na mnie tez cos zaczyna włazić,a tego nie lubię...
I kuruj sie kochana,kuruj...żebyś do przyszłego tygodnia była w formie...