savahna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Się wreszcie za Wilczusia wzięłam. Tekścik super. Troszeńkę tylko skorygowałam. http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-WILCZU-przyjacielski-lagodny-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-W0QQAdIdZ319664324 Kaja, jak sie będziesz nudzic jak zwykle :diabloti:, to zrobiłabys mu więcej fotek. Wtedy machnie sie kilka wersji tekstu i na różne województwa pójdzie. napisz tylko, dokąd mogłabyś go ewentualnie dowieżć....;) Quote
rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Witam wszystkich...chetnie pomogę w ogłaszaniu psiaków,pozdrawiam a w szczególności kaję69/wie dlaczego:razz:/. Quote
Kava Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='rita60']Witam wszystkich...chetnie pomogę w ogłaszaniu psiaków,pozdrawiam a w szczególności kaję69/wie dlaczego:razz:/.[/QUOTE] Rita ale niespodzianka.... witam serdecznie... Quote
savahna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='rita60']Witam wszystkich...chetnie pomogę w ogłaszaniu psiaków,pozdrawiam a w szczególności kaję69/wie dlaczego:razz:/.[/QUOTE] O Rita....My się też wirtualnie znamy.....:p Quote
kaja69 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='savahna']Się wreszcie za Wilczusia wzięłam. Tekścik super. Troszeńkę tylko skorygowałam. http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-WILCZU-przyjacielski-lagodny-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-W0QQAdIdZ319664324 Kaja, jak sie będziesz nudzic jak zwykle :diabloti:, to zrobiłabys mu więcej fotek. Wtedy machnie sie kilka wersji tekstu i na różne województwa pójdzie. napisz tylko, dokąd mogłabyś go ewentualnie dowieżć....;) Dzięki bardzo savahna ,ale jak to kilka wersji tekstu ??? Już mnie boli między uszami litości... [quote name='rita60']Witam wszystkich...chetnie pomogę w ogłaszaniu psiaków,pozdrawiam a w szczególności kaję69/wie dlaczego:razz:/. Witaj kochana :) bardzo chetnie skorzystamy z Twoich ogłoszeń i nie mam pojęcia dlaczego zasłuzyłam na szczególne pozdrowienia;) [quote name='Kava']Rita ale niespodzianka.... witam serdecznie... Oby więcej takich niespodzianek :) [quote name='savahna']O Rita....My się też wirtualnie znamy.....:p A teraz szykuje sie zlot czarownic w Krzykosach,więc bedzie okazja poznac sie w realu:lol: Quote
rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='savahna']O Rita....My się też wirtualnie znamy.....:p[/QUOTE] Pewnie,że się znamy:lol: kaja od ktorego psiaka zaczynamy:razz: Quote
kaja69 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='rita60']Pewnie,że się znamy:lol: kaja od ktorego psiaka zaczynamy:razz:[/QUOTE] A to ,to trzeba uzgobnic z savahna ,ona rządzi ogłoszeniami :) mnie tylko pociska,zebym info i zdjęcia dawała :)Dafi i Wilczus maja świeże a Kreciorka jeszcze nie ogłaszam,bo on nie gotowy...ale lada moment będzie jakis nowy zapewne :) Quote
rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ok,to czekam na decyzję kierowniczki od ogłoszeń;) Quote
savahna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kaja a w ogóle to jakie Ty masz teraz tymczasy? Dafi,Wilczuś... Krecika póki co nie licze.....I co jeszcze? Czy Dafi jest szorstkowłosa? Bo klecę jej druga wersję ogłoszeń. Ma fotek wystarczającą ilość to jej zrobie. Rita :p ja myśle,że im więcej ogłoszeń tym lepiej. U nas dziewczyny, jak nie ma odzewu to po trzech dniach krzyczą o nowe. więc myślę,że spokojnie za jakieś dwa trzy dni można robić zarówno Wilczusiowi jak i Dafi. I tu mała prośba Kaja do Ciebie. Jakby się dało te gotowe teksty ogłoszeń na pierwsza wkleić,zeby juz nie szukać i nie kombinować.... A czy dałoby rade linki do wszystkich zdjęć pod konkretnym psem wkleic na pierwszej, albo napisac chociaz w który poście znajduja się jeszcze zdjęcia. Bo ja sobie nie skopiowałam w odpowiednim momencie info o Dafi co to niedawno pisałaś i musiałam pościki przeleciec w poszukiwaniu.....;) Kaja Ty sie zupełnie nie przejmuj tymi wersjami ogłoszeń, to juz moja brocha. Daj tylko więcej fot Wilczusia kobitko, jak znajdziesz chwilkę..... Boli Cie znowu?:roll: Quote
Kava Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kaju, jak tam z tym lozeczkiem po Boskiej? jest jeszcze wolne? no bo wiesz ... czekam jak na iglach na odpowiedz.... Quote
Justyna Klimek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ania, właśnie sobie przypomniałam, że mam kubraczki dla piesków, które Kava dała mi jeszcze w Krzykosach. Przywiozę na zlot czarownic-szeptuch, może Krecikowi się przydadzą... Quote
kaja69 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='savahna']Kaja a w ogóle to jakie Ty masz teraz tymczasy? Dafi,Wilczuś... Krecika póki co nie licze.....I co jeszcze? Czy Dafi jest szorstkowłosa? Bo klecę jej druga wersję ogłoszeń. Ma fotek wystarczającą ilość to jej zrobie. Rita :p ja myśle,że im więcej ogłoszeń tym lepiej. U nas dziewczyny, jak nie ma odzewu to po trzech dniach krzyczą o nowe. więc myślę,że spokojnie za jakieś dwa trzy dni można robić zarówno Wilczusiowi jak i Dafi. I tu mała prośba Kaja do Ciebie. Jakby się dało te gotowe teksty ogłoszeń na pierwsza wkleić,zeby juz nie szukać i nie kombinować.... A czy dałoby rade linki do wszystkich zdjęć pod konkretnym psem wkleic na pierwszej, albo napisac chociaz w który poście znajduja się jeszcze zdjęcia. Bo ja sobie nie skopiowałam w odpowiednim momencie info o Dafi co to niedawno pisałaś i musiałam pościki przeleciec w poszukiwaniu.....;) Kaja Ty sie zupełnie nie przejmuj tymi wersjami ogłoszeń, to juz moja brocha. Daj tylko więcej fot Wilczusia kobitko, jak znajdziesz chwilkę..... Boli Cie znowu?:roll: Narazie tylko te trzy...jest jeszcze Pico,ale on nie mój tylko za zabieg przyjechał,ale pewnie jakby znalazł tutaj domek to by został..ino,ze on stareńki i za jakieś 2 miesiące będzie gotowy,jak dobrze pójdzie,do adopcji...chociaz szanse chłopak ma mizerne...a jest taki grzeczny jakby go w ogóle nie było...wręcz zapominam o nim...zreszta dziewczyny go poznały to wiedzą jaki to bezproblemowy psiak... A zdjatka moge w wekend poszukać czy ewentualnie porobić??? Wczoraj byłam na sterylce,dzisiaj chałupke próbowałam odgruzować,jutro z Piko ,w piatek jeszcze nie wiem co mi wypadnie.Na szczęście pDorota juz wróciła,to mi odpadło karmienie jej psiaków...to i te teksty do ogłoszeń dam na pierwszą wtedy...no nie gniewajcie się dziewczyny ,ale nie wyrabiam sie normalnie.Wiem,że chcecie pomóc a ja sie ociagam...taka jakas ostatnio mało zorganizowana jestem... [quote name='Kava']Kaju, jak tam z tym lozeczkiem po Boskiej? jest jeszcze wolne? no bo wiesz ... czekam jak na iglach na odpowiedz.... Łóżeczko Pico zajął,ale ewentualnie po Aresie jest wolne,ino czy Krecio wpuści nowego lokatora? Z Nico była masakra po prostu... [quote name='Justyna Klimek']Ania, właśnie sobie przypomniałam, że mam kubraczki dla piesków, które Kava dała mi jeszcze w Krzykosach. Przywiozę na zlot czarownic-szeptuch, może Krecikowi się przydadzą... Oki dawaj,Kreciorek to raczej goracy chłopak,ale mi sie tu zaczyna robic geriatria więc z pewnościa się przydadzą...jakieś przywiozłam teraz z Bielefeld,ale to raczej na małe,bo uszykowanej kupki z duzymi zapomniałam wziąć:roll: Quote
Ania102 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kaja Ty mało zorganizowana?! Moim zdaniem Ty jesteś swietnie zorganizowana, chwilami wydaje mi sie, że masz jakąś dłuższą dobę:evil_lol: Quote
savahna Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kaja, ja Cie absolutnie nie poganiam.....;) Ogłaszam DAFI na mazowieckie. Rita tu sa linki do ogłoszeń Dafi (kujawsko-pomorskie i mazowieckie), dwie różne wersje tekstów i różne zdjęcia. Można skorzystać: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DAFI-mloda-lagodna-radosna-wysterylizowana-suczka-mix-sznaucer-W0QQAdIdZ319923670 http://kujawsko-pomorskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DAFI-lagodna-wysterylizowana-suczka-mieszaniec-w-typie-sznaucer-W0QQAdIdZ314756900 i link do ogłoszeń Wilczusiem (jemu tylko raz robiłam , na mazowieckie ma) http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-WILCZU-przyjacielski-lagodny-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-W0QQAdIdZ319664324 Można im spokojnie bliżej weekendu porobić, ewentualnie w przyszłym tygodniu. Rejony: kujawsko-pomorskie, mazowieckie Kaja, czy jeszcze jakis rejon w gre wchodzi? Potrzebny ktos z okolic Grudziadza do wizyty przedadopcyjnej. Zapytanko padło na tym bazarku. Znacie kogoś? http://www.dogomania.pl/threads/215267-Ci%C4%85gle-Dok%C5%82adamy-%29-ubranka-od-S-do-XL-...dodatki-do-domu-...Zapraszamy-07.10./page12 Quote
kaja69 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Mi to juz nie robi róznicy na jakie tereny :) oby tylko mój samochód to wytrzymał :) mozecie rozszeżać terytorium :) A do wizyty Toyota sie odezwała,ona z tamtych terenów :) Aniu,moja doba właśnie,ze sie skraca :( Quote
kaja69 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Niedawno dopiero wróciłam...z Pico wszystko ok,poszło gładko,trochę się bałąm,bo to niemłody psiak... Dzisiaj rano spakowałąm rzeczy na wyskok do Krzykosów a Wilczuś mnie szybciutko rozpakował :) moje biedaki juz maja dośc moich wyjazdów...póki co mam nadzieję na kilkudniowy pobyt w domku :) Quote
Ania102 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Aniu moje psiaki doskonale rozumieją Twoje. Mam właśnie nową tymczaske. Moje suczyny patrza na mnie z taką pogarda, że pisząc to chce mi sie płakać. Lara całkowicie się obraziła, Kora jest podłamana, 2 pozostałe patrza ze smutkiem...Ta psia zazdrość. Przy okazji zapraszam na wątek cudeczka http://www.dogomania.pl/threads/215599-PILNE-suczka-2-mies.-jamniczka-znaleziona-przy-ruchliwej-ulicy-potrzebny-DT! Pomóżcie mi znaleźć jej dom bo zwłasnymi tymczasami się ociągam... Quote
kaja69 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Aniu,na wątek wskoczyłam,poczytam później,bo sie do pracy spieszam :) Savahna,a do Krzykosków zajrzałaś ???:cool3: Zlot czarownic sie szykuje:cool3: Quote
savahna Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Kaja, ja już muszę ograniczać watki, bo nic nie robię tylko przy kompie siedzę i zaglądam,zaglądam....:razz: Jestem z Wami wszystkimi sercem całym, ale już nie daję rady a i na ogłoszenia trzeba znaleźć czas.:roll: Quote
AMELIA64 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Witam Serdecznie i polecam wspaniałą" treserkę do rozbrykanych psiaków:............ http://youtu.be/fNdqApq7-xU Quote
rita60 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Witam,zrobię ogłoszenia po weekendzie:razz:bo od piatku do niedzieli jestem babcią... Quote
savahna Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='AMELIA64']Witam Serdecznie i polecam wspaniałą" treserkę do rozbrykanych psiaków:............ http://youtu.be/fNdqApq7-xU Dooooobre.:evil_lol: Pani Amelio mam pytanko. Czy pamięta Pani w jakim serwisie ogłoszeniowy znalazła Pani ogłoszenie Żabki? Co spowodowoła,ze zajrzała Pani do tego ogłoszenia i co zdecydowało,ze adoptowała Pani Żabke? Robie ogłoszenia i czasem zdumiewa mnie mała ilość wejść a czasem zaskakuje duża. Zbieram info zarówno odnośnie popularności serwisów jak i za przeproszeniem "chwytów" które powodują zainteresowanie. Bedę wdzięczna za jakikolwiek sugestie.;) [quote name='rita60']Witam,zrobię ogłoszenia po weekendzie:razz:bo od piatku do niedzieli jestem babcią... Spooooko. Można nawet tak bliżej kolejnego weekendu robić, np w granicach czwartku. W weekend więcej osób zagląda.:p Quote
Recommended Posts