madalenka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Byl topic o typach goldkow to teraz mam pytanie - jaki jest wasz ideal goldenka?? :mad: :lol: Moze jakis przyklad, zdjecie?? :cool1: Quote
madalenka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Pewnie ze moze! :lol: Tylko piszcie cos. Bo ja sobie wlasnie ksztaltuje i chetnie popatrze na wasze idealy - a noz cos mi przypadnie???? ;) Quote
Kenzo Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ideał??? Kazdy golden to w moim mniemaniu ideał. Jestem na maksa zakochana w tej rasie!!To nadzwyczaj rodzinne psy, pełne życia, energii. Na maksa łagodne ale majace swój charakterek:diabloti: Bardzo inteligentne-do bólu. Taki jest właśnie mój Kenzo:multi: Nie umiem wklejać fotek:placz: a szkoda... Quote
witaminka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 jaki kicholek słodziutki :loveu: :loveu: Ideał? Haker ;) Obawiam się, że dla każdego ideałem piecha będzie jego pies... Quote
Recommended Posts