Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do przytuliska w Białuniu trafiła ok 5 letnia sunia w typie pitbulla red nose. Jest niesamowitą pieszczochą z uśmiechem na pysiu, kiedy widzi człowieka i może wyjść z nim na spacer. Sunia ma aktualnie cieczkę i mieszka przypięta do budy, bo takie warunki ma narazie przytulisko (dziewczyny pracują nad polepszeniem sytuacji, ale to chwile zajmie, bo roboty jest tam ogrom).

Niestety psy z Białunia wywożone są do Białogardu, gdzie poprostu znikają :( Jeśli zaplanowny na wtorek transport, zabierze Brydzie do Białogardu, to albo zniknie albo czeka ja zbiorowy gwalt i ciaza, bo nie ma tam podziału na boksy suczek i psów. Wiele psów z Białunia poprostu zniknęło i to może czekać również Brydzie :(

Działać musimy szybko, a mamy coraz więcej zobowiązań, którym w pewnym momencie możemy poprostu nie podołąć i ten dzień się zbliża wielkimi krokami :(

Bardzo prosimy o jakiekolwiek deklaracje na utrzymanie Brydzi w hoteliku w Szczecinku :modla:

Posted

I to bardzo pilnej, za trzy dni przezyje koszmar, jesli pozwolimy jej wyjechac do Bialogardu :placz: Ona jest teraz w aktywnej cieczce, jesli przezyje ten zbiorowy gwalt psow z boksu, to potem sie bedzie wsrod nich szczenila :(

Posted

[quote name='agaga21']marta, jeśli sytuacja jest taka dramatyczna, to załatwiaj transport do szczecinka. weźmiemy ją na BB[/QUOTE]
Naprawde???!! :multi::multi::multi::multi: Ale sie ciesze!!!!

Transport zalatwiony, zawiezie ja Agatka, ktora zajmuje sie psami z przytuliska... :cunao:

Posted

[quote name='ageralion']Naprawde???!! :multi::multi::multi::multi: Ale sie ciesze!!!!

Transport zalatwiony, zawiezie ja Agatka, ktora zajmuje sie psami z przytuliska... :cunao:[/QUOTE]
to umawiaj się z danusią :)

Posted

[quote name='ania z poznania']A ja się znowu wkurzam- mam w banerku 1 obrazek, chcę wstawić Brydzię i nie mogę :angryy:! Pokazuje mi się komunikat, że mam TRZY obrazki a mogę mieć tylko dwa..... No czy ja coś źle liczę????
aniu, zgłoś się tu z tym problemem:
http://www.dogomania.pl/threads/197739-PROBLEMY-z-AVATAREM-SYGNATUR%C4%84-ZDJ%C4%98CIEM-W-PROFILU

zbieramy deklaracje na brydzie. czy ktoś pomoże?

Posted

[quote name='agaga21']to umawiaj się z danusią :)[/QUOTE]
Danusia tez umowiona, Agata ma do niej numer i dogra juz sama przyjazd i godzine :) Niunia narazie zamieszka w kojcu zewnetrznym, ale prawdopodobnie tylko przez tydzien. Nie mamy pewnosci czy Brydzia nie jest juz w ciazy, bo z cieczka trafila do przytuliska... oby nie :(

Dziewczyny dziekuje za przybycie na watek i pomoc :calus:

Posted

Wiem, że od wpłat jednorazowych ważniejsze są deklaracje... ale póki co, oferuję wpłatę 1-razową (25 zł) na sunię. I mam nadzieję, że kilka osób się dołączy do wpłat :)

Posted

Enigma79 napisał(a):
Wiem, że od wpłat jednorazowych ważniejsze są deklaracje... ale póki co, oferuję wpłatę 1-razową (25 zł) na sunię. I mam nadzieję, że kilka osób się dołączy do wpłat :)

Aga, każda wpłata jest ważna - ogromnie Ci dziękujemy! :)

Posted

Fotki jutro albo nawet po,po....
Dwie osoby na zwolnieniu , jedna na urlopie.
W środę spotkanie 8 burmistrzów z Wielkopolski + mój , u nas, w schronisku.
12.04. konferencja w Zgierzu na temat nowelizacji ustawy o ochronie zwierząt , obowiązku gmin i jak sie z tego wywiązują , wizualizacja naszego schronu, itd.....