ageralion Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Do przytuliska w Białuniu trafiła ok 5 letnia sunia w typie pitbulla red nose. Jest niesamowitą pieszczochą z uśmiechem na pysiu, kiedy widzi człowieka i może wyjść z nim na spacer. Sunia ma aktualnie cieczkę i mieszka przypięta do budy, bo takie warunki ma narazie przytulisko (dziewczyny pracują nad polepszeniem sytuacji, ale to chwile zajmie, bo roboty jest tam ogrom). Niestety psy z Białunia wywożone są do Białogardu, gdzie poprostu znikają :( Jeśli zaplanowny na wtorek transport, zabierze Brydzie do Białogardu, to albo zniknie albo czeka ja zbiorowy gwalt i ciaza, bo nie ma tam podziału na boksy suczek i psów. Wiele psów z Białunia poprostu zniknęło i to może czekać również Brydzie :( Działać musimy szybko, a mamy coraz więcej zobowiązań, którym w pewnym momencie możemy poprostu nie podołąć i ten dzień się zbliża wielkimi krokami :( Bardzo prosimy o jakiekolwiek deklaracje na utrzymanie Brydzi w hoteliku w Szczecinku :modla: Quote
ageralion Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 I to bardzo pilnej, za trzy dni przezyje koszmar, jesli pozwolimy jej wyjechac do Bialogardu :placz: Ona jest teraz w aktywnej cieczce, jesli przezyje ten zbiorowy gwalt psow z boksu, to potem sie bedzie wsrod nich szczenila :( Quote
agaga21 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 marta, jeśli sytuacja jest taka dramatyczna, to załatwiaj transport do szczecinka. weźmiemy ją na BB Quote
ageralion Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='agaga21']marta, jeśli sytuacja jest taka dramatyczna, to załatwiaj transport do szczecinka. weźmiemy ją na BB[/QUOTE] Naprawde???!! :multi::multi::multi::multi: Ale sie ciesze!!!! Transport zalatwiony, zawiezie ja Agatka, ktora zajmuje sie psami z przytuliska... :cunao: Quote
agaga21 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ageralion']Naprawde???!! :multi::multi::multi::multi: Ale sie ciesze!!!! Transport zalatwiony, zawiezie ja Agatka, ktora zajmuje sie psami z przytuliska... :cunao:[/QUOTE] to umawiaj się z danusią :) Quote
kamilqax95x Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A ja zrobiłam na szybko dwa banerki nie są jakieś ekstra ale lepszych nie umiem robić ...:oops: :lol: Quote
tu_ania_tu Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bardzo się cieszę Marta, ze udało się ogarnąć sytuację. Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A ja się znowu wkurzam- mam w banerku 1 obrazek, chcę wstawić Brydzię i nie mogę :angryy:! Pokazuje mi się komunikat, że mam TRZY obrazki a mogę mieć tylko dwa..... No czy ja coś źle liczę???? Quote
agnieszka32 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='agaga21']ona mi bardzo pitbullową mame przypomina[/QUOTE] No właśnie! Zastanawiałam się, kogo mi niunia przypomina. Quote
bebcik Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No i wiedziałam że ciotki nie pozwolą zginąć suni :) :) wiecie że w niebie macie już miejsce zagwarantowane? Quote
agaga21 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ania z poznania']A ja się znowu wkurzam- mam w banerku 1 obrazek, chcę wstawić Brydzię i nie mogę :angryy:! Pokazuje mi się komunikat, że mam TRZY obrazki a mogę mieć tylko dwa..... No czy ja coś źle liczę???? aniu, zgłoś się tu z tym problemem: http://www.dogomania.pl/threads/197739-PROBLEMY-z-AVATAREM-SYGNATUR%C4%84-ZDJ%C4%98CIEM-W-PROFILU zbieramy deklaracje na brydzie. czy ktoś pomoże? Quote
ageralion Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='agaga21']to umawiaj się z danusią :)[/QUOTE] Danusia tez umowiona, Agata ma do niej numer i dogra juz sama przyjazd i godzine :) Niunia narazie zamieszka w kojcu zewnetrznym, ale prawdopodobnie tylko przez tydzien. Nie mamy pewnosci czy Brydzia nie jest juz w ciazy, bo z cieczka trafila do przytuliska... oby nie :( Dziewczyny dziekuje za przybycie na watek i pomoc :calus: Quote
Enigma79 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wiem, że od wpłat jednorazowych ważniejsze są deklaracje... ale póki co, oferuję wpłatę 1-razową (25 zł) na sunię. I mam nadzieję, że kilka osób się dołączy do wpłat :) Quote
agnieszka32 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Enigma79 napisał(a):Wiem, że od wpłat jednorazowych ważniejsze są deklaracje... ale póki co, oferuję wpłatę 1-razową (25 zł) na sunię. I mam nadzieję, że kilka osób się dołączy do wpłat :) Aga, każda wpłata jest ważna - ogromnie Ci dziękujemy! :) Quote
ageralion Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 mariamc napisał(a):Brydzia już u mnie. :laola: :cunao: :drink1: :multi: :p .... sie zmeczylam, teraz z checia poogladam fotki :cool3: Quote
mariamc Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Fotki jutro albo nawet po,po.... Dwie osoby na zwolnieniu , jedna na urlopie. W środę spotkanie 8 burmistrzów z Wielkopolski + mój , u nas, w schronisku. 12.04. konferencja w Zgierzu na temat nowelizacji ustawy o ochronie zwierząt , obowiązku gmin i jak sie z tego wywiązują , wizualizacja naszego schronu, itd..... Quote
Enigma79 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To ja poproszę o dane do przelewu dla Brygitty ;) (w domu mam nr rachunku Agaty ale wolę się upewnić, czy się nie zmienił) Quote
phase Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 chita napisał(a):cudownie!! i jak ekspresowo;) Dokładnie!. O tym samym od razu pomyślałam!. Cieszę się, że suńka bezpieczna. Quote
Recommended Posts