Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ale Kasia mowila, ze Rusti wyglada lepiej niz na zdjeciach, ze przytyl:):)
wiec wnioskuje, ze On po Olkuszu tak fatalnie wygladal - bo tam to wszytko jest mozliwe

dobrze...niech chłopak nabiera tężyzny.... nie pozwolimy mu wrócić do żadnego z tych strasznych miejsc!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chudy twoja ostatnia noc w schronie.... szczesciarzu....

bede dopiero wieczorem w necie... to bedziesz zapewne juz u Gabi...zycze ci dobrej drogi i patrz przed siebie ... w dobra przyszlosc....

Posted

Prawdopodobnie jutro będę bez dostępu do neta i chyba umre z ciekawości jak przebiegł transport "naszego" chuderlaczka. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko i jego życie zmieni się od jutra na lepsze. Trzymam kciuki za wszystko i czekam na pierwsze fotki w nowym "domku"
Będę z Wami myślami!! Rusti to twoja ostatnia noc w tym okropnym miejscu, nawet nie wiesz co cie czeka już jutro :multi::multi::multi:

Posted

*Aga* napisał(a):
Prawdopodobnie jutro będę bez dostępu do neta i chyba umre z ciekawości jak przebiegł transport "naszego" chuderlaczka. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko i jego życie zmieni się od jutra na lepsze. Trzymam kciuki za wszystko i czekam na pierwsze fotki w nowym "domku"
Będę z Wami myślami!! Rusti to twoja ostatnia noc w tym okropnym miejscu, nawet nie wiesz co cie czeka już jutro :multi::multi::multi:

jak chcesz to podaj mi na pw telefon - napisze Ci smska:):)

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool:jada!!!!!!!!
BUDRYSEK powiedziala, ze w schronie kapneli sie, ze Ona chyba z jakiejs organizacji - bo stwierdzili, ze "takich psow to Nikt raczej nie adoptuje"

Nasz Chudziak został wyceniony na jakies 8 lat- ale to sie okaze czy tyle ma naprawde
ogromnie sie ciesze, ze sie udało...DZIEKUJE WAM wszystkim!!!:loveu::loveu::loveu:
HUUUUUUUUURAAAAAAAA