danavas Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):ale Kasia mowila, ze Rusti wyglada lepiej niz na zdjeciach, ze przytyl:):) wiec wnioskuje, ze On po Olkuszu tak fatalnie wygladal - bo tam to wszytko jest mozliwe dobrze...niech chłopak nabiera tężyzny.... nie pozwolimy mu wrócić do żadnego z tych strasznych miejsc!!! Quote
azalia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Rusti kochany,dobrze ,że jesteś tak się bałam,jeszcze troszkę,wytrzymaj malutki. Quote
danavas Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/205510-Szopning-na-ca%C5%82ego-ka%C5%BCdy-znajdzie-co%C5%9B-dla-siebie-do-30.04-%2822-00%29?p=16643294#post16643294 zapraszamy na zakupy Quote
danavas Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 BERKANO napisał(a):moja deklaracja już poszła już doszła:) Quote
Kava Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Chudy twoja ostatnia noc w schronie.... szczesciarzu.... bede dopiero wieczorem w necie... to bedziesz zapewne juz u Gabi...zycze ci dobrej drogi i patrz przed siebie ... w dobra przyszlosc.... Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nie moge sie juz doczekac jutra....jeszcze ostatnia nocka Quote
Lolalola Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 strasznie czekam na jutro i wiadomosc,ze psina jest juz bezpieczna,do jutra Rusti:) Quote
azalia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Do jutra pieseczku.pojedziesz po lepsze życie. Quote
*Aga* Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Prawdopodobnie jutro będę bez dostępu do neta i chyba umre z ciekawości jak przebiegł transport "naszego" chuderlaczka. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko i jego życie zmieni się od jutra na lepsze. Trzymam kciuki za wszystko i czekam na pierwsze fotki w nowym "domku" Będę z Wami myślami!! Rusti to twoja ostatnia noc w tym okropnym miejscu, nawet nie wiesz co cie czeka już jutro :multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 *Aga* napisał(a):Prawdopodobnie jutro będę bez dostępu do neta i chyba umre z ciekawości jak przebiegł transport "naszego" chuderlaczka. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko i jego życie zmieni się od jutra na lepsze. Trzymam kciuki za wszystko i czekam na pierwsze fotki w nowym "domku" Będę z Wami myślami!! Rusti to twoja ostatnia noc w tym okropnym miejscu, nawet nie wiesz co cie czeka już jutro :multi::multi::multi: jak chcesz to podaj mi na pw telefon - napisze Ci smska:):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 monika55 napisał(a):Czy już coś wiadomo? nie jeszcze...Budrysek bedzie w schronie gdzies kolo 14 dopiero Quote
danavas Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kava napisał(a):deklaracja od pani bez nicka poszla.... doszło 50 zł od "pani bez nicka":) Quote
psiakiGabi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Czekamy na informacje od Budryska, że wyjechała z psiakami z Bielska, wtedy my też będziemy się pomału zbierać do wyjazdu :) ale narazie cisza.. Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 :bigcool::bigcool::bigcool:jada!!!!!!!! BUDRYSEK powiedziala, ze w schronie kapneli sie, ze Ona chyba z jakiejs organizacji - bo stwierdzili, ze "takich psow to Nikt raczej nie adoptuje" Nasz Chudziak został wyceniony na jakies 8 lat- ale to sie okaze czy tyle ma naprawde ogromnie sie ciesze, ze sie udało...DZIEKUJE WAM wszystkim!!!:loveu::loveu::loveu: HUUUUUUUUURAAAAAAAA Quote
danavas Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 o suuuper:) same dobre wieści dzisiaj!!!!!:) oby tak dalej!!!! Quote
Recommended Posts