ewu Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']ewu ja wiem, ze Ty zawsze wplacasz:) Twoja deklaracja byla na watku tymonka - jak pojechal do domku:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/204301-Tymonek-w-końcu-doczekał-się-swojego-domku!!!!!!!!!!!!!!!/page51[/URL] nic nie zalegasz bo z tego co zrozumialam te wplaty maja byc od teraz tak?[/QUOTE] O widzisz , teraz już wiem :) [B]Ale w pierwszym poście jest taki wpis: 20zł- ewu jest 0zł powinno być 40zł[/B] Po mojej deklaracji u Tymonka nie dostałam numeru konta na Rustiego i film mi się urwał:) Nie znałam Rustiego i chyba dlatego. Oczywiście choć skromnie go wesprę, tak jak zadeklarowałam - czyli 10 zł miesięcznie. Proszę zmieńcie tylko ten wpis w pierwszym poście:) Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='ewu']O widzisz , teraz już wiem :) [B]Ale w pierwszym poście jest taki wpis: 20zł- ewu jest 0zł powinno być 40zł[/B] Po mojej deklaracji u Tymonka nie dostałam numeru konta na Rustiego i film mi się urwał:) Nie znałam Rustiego i chyba dlatego. Oczywiście choć skromnie go wesprę, tak jak zadeklarowałam - czyli 10 zł miesięcznie. Proszę zmieńcie tylko ten wpis w pierwszym poście:)[/QUOTE]Już zmieniam. Czyli deklraujesz 10zł od grudnia? Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='ewu']Już za listopad wpłacę:)[/QUOTE]Ok ......... Quote
psiakiGabi Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Nr konta wysłałam już Izabeli, Rusty ma zapłacone do 9 listopada. li1 wpłaca do mnie bezpośrednio. Quote
Lolalola Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 witaj Rusty......ciotka wrocila po swoich przymusowych podrozach;) ......musze teraz wpalcic twoja deklaracje,wybacz opoznionko.... Quote
Izabela124. Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Wpływy: 20zł- ewu Wydatki: 140zł- hotelik Stan konta: 0zł [B]Lu_Gosiak musisz dopłacić za hotelik 10zł[/B] Quote
Lu_Gosiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 oki:) uff to nawet niezle ten miesiac poszedl;:) zamowilam wczoraj karme dla Rustiego - 188,90 [url]http://allegro.pl/royal-canin-maxi-sensible-15kg-20przysmakow-i2757492534.html[/url] czyli na otozie zostaje: [B]356,30zl - 15zl - 188,90 - 10zl= 142,40zl [/B] Quote
Lu_Gosiak Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 przyszla deklaracja za listopad od p.Ewy na OTOZ - 50zl czyli mamy 192,40zl:) Quote
Izabela124. Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Co z tym wydarzeniem na facebooku? Kiedy wstawiano tu nowe zdjęcia Rustiego? Quote
Lu_Gosiak Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Izabela124.']Co z tym wydarzeniem na facebooku? Kiedy wstawiano tu nowe zdjęcia Rustiego? jest tutaj:) https://www.facebook.com/events/499081576769856/?context=create zdjecia byly jakis czas temu - pare stron wczesniej tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy/page34 Gabi masz jakies nowe moze bo te sa z sierpnia - tylko niewiem czy mi posylalas a ja niewstawilam czy nie bylo od tego czasu nic nowego? Quote
danavas Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 danavas napisał(a):opłaciłam Rustiemu tymczas na nowy miesiąc... dołożyłam do tego moje stałe za wrzesień i październik i kwotę 266,30 przelewam na konto lublinieckiego OTOZu..... od tej pory bardzo proszę kierować tam wpłaty na Rustiego... lub w miejsce gdzie wskaże Lu_Gosiak oczywiście moja stała na chłopaka aktualna :) dziękuje za współprace..;) Iza ja mam za październik opłacone, zmień proszę w poście rozliczeniowym... wiszę tylko za listopad;) wysłałam Ci właśnie kasę od Asia26....15 zł...wyślij jej jeszcze raz info o zmianie skarbnika... Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 danavas napisał(a):Iza ja mam za październik opłacone, zmień proszę w poście rozliczeniowym... wiszę tylko za listopad;) wysłałam Ci właśnie kasę od Asia26....15 zł...wyślij jej jeszcze raz info o zmianie skarbnika...Ok, już zmieniam. Pisałam do niej już chyba ze 3 razy. Może Ty do niej napisz? Quote
danavas Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Izabela124. napisał(a):Ok, już zmieniam. Pisałam do niej już chyba ze 3 razy. Może Ty do niej napisz? ona tak ma włąsnie...chyba już nie czyta dogo wcale tylko ma stałę przelewy zlecone... jak się nic nie zmieni to trudno..będę Tobie odsyłać... Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 danavas napisał(a):ona tak ma włąsnie...chyba już nie czyta dogo wcale tylko ma stałę przelewy zlecone... jak się nic nie zmieni to trudno..będę Tobie odsyłać...Ostatnio aktywna była 08-10-2012 12:19, no nic, napiszę jeszcze raz do niej Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 psiakiGabi czy wpłynęy pieniądze za hotelikowanie Rustiego? Kiedy będą nowe zdjęcia i informacje o nim? Sytuacja na pewnym wątku robi się niesmaczna i od teraz bez potwierdzeń wpłat ani informacji nie będę wysyłała pieniędzy do hoteliku. Nie wiem czy to słuszna decyzja, ale jak od roku nie wstawia się zdjęć psa ani nic o nim się nie pisze (nie mowa o Rustim) można mieć różne myśli na ten temat. Rozumiem, że nie każdy ma czas, ale chociaż raz na miesiąc można wstawić kilka nowych zdjęć i napisać kilka słów o psie. W końcu za to płacimy. Chciałabym również wiedzieć dlaczego poprzedni skarbnik zrezygnował? Może być na pw. Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Wpływy: 15zł- Asia26 Stan konta: 15zł Quote
Lu_Gosiak Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Izabela124.']psiakiGabi czy wpłynęy pieniądze za hotelikowanie Rustiego? Kiedy będą nowe zdjęcia i informacje o nim? Sytuacja na pewnym wątku robi się niesmaczna i od teraz bez potwierdzeń wpłat ani informacji nie będę wysyłała pieniędzy do hoteliku. Nie wiem czy to słuszna decyzja, ale jak od roku nie wstawia się zdjęć psa ani nic o nim się nie pisze (nie mowa o Rustim) można mieć różne myśli na ten temat. Rozumiem, że nie każdy ma czas, ale chociaż raz na miesiąc można wstawić kilka nowych zdjęć i napisać kilka słów o psie. W końcu za to płacimy. Chciałabym również wiedzieć dlaczego poprzedni skarbnik zrezygnował? Może być na pw. napisze tu zeby nie bylo niejasności danawas zrezygnowala z braku czasu - gdyz ma pod swoja opieka sporo innych psow i doszly Jej nowe i stwierdzila, ze nie da rady dłuzej jeszcze rustiego rozliczac mi rowniez jest przykro, ze na watku nie ma praktycznie nikogo - ale niestety przyzwyczailam sie do tego - na poczatku bylo pelno osob jak pies byl w schronie i kazdy deklarowal, ze " nie zostawimy Cie z psem samej" niestety jak to zwykle bywa, zycie pokazalo inaczej - sa inne psy ktore trzeba wyciagac, a skoro Rusti juz bezpieczny w hoteliku to mozna o Nim zapomniec...na poczatku bylo na Rustiego chyba z 80zl deklaracji wiecej niz potrzeba - teraz sporo brakuje Quote
Izabela124. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):napisze tu zeby nie bylo niejasności danawas zrezygnowala z braku czasu - gdyz ma pod swoja opieka sporo innych psow i doszly Jej nowe i stwierdzila, ze nie da rady dłuzej jeszcze rustiego rozliczac mi rowniez jest przykro, ze na watku nie ma praktycznie nikogo - ale niestety przyzwyczailam sie do tego - na poczatku bylo pelno osob jak pies byl w schronie i kazdy deklarowal, ze " nie zostawimy Cie z psem samej" niestety jak to zwykle bywa, zycie pokazalo inaczej - sa inne psy ktore trzeba wyciagac, a skoro Rusti juz bezpieczny w hoteliku to mozna o Nim zapomniec...na poczatku bylo na Rustiego chyba z 80zl deklaracji wiecej niz potrzeba - teraz sporo brakujeRozumiem. Często tak się zdarza, że na początku jest dużo zainteresowanych psem, dużo deklaracji, a później zostaje garstka... Przykre to Quote
beataczl Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']jest tutaj:) https://www.facebook.com/events/499081576769856/?context=create zdjecia byly jakis czas temu - pare stron wczesniej tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/205275-RUSTY-w-hotelu-ale-BEZ-NASZEJ-POMOCY-nie-ma-szans-na-utrzymanie!POTRZEBNE-PLN!-pomocy/page34 Gabi masz jakies nowe moze bo te sa z sierpnia - tylko niewiem czy mi posylalas a ja niewstawilam czy nie bylo od tego czasu nic nowego? udostepniam wydarzenie piekne fotki na fejsie:-):-) a na dogo poznikaly -jakies inne tam sa ale nie Rusty ;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Rusti wyslany do ogloszen - oby w koncu Ktos zadzwonil Quote
danavas Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Izabela124. napisał(a):psiakiGabi czy wpłynęy pieniądze za hotelikowanie Rustiego? Kiedy będą nowe zdjęcia i informacje o nim? Sytuacja na pewnym wątku robi się niesmaczna i od teraz bez potwierdzeń wpłat ani informacji nie będę wysyłała pieniędzy do hoteliku. Nie wiem czy to słuszna decyzja, ale jak od roku nie wstawia się zdjęć psa ani nic o nim się nie pisze (nie mowa o Rustim) można mieć różne myśli na ten temat. Rozumiem, że nie każdy ma czas, ale chociaż raz na miesiąc można wstawić kilka nowych zdjęć i napisać kilka słów o psie. W końcu za to płacimy. Chciałabym również wiedzieć dlaczego poprzedni skarbnik zrezygnował? Może być na pw. heheheh...a dlaczego na pw? co tu do ukrycia? :eviltong::eviltong: danavas na wątku napisała dokładnie dlaczego rezygnuje;) i już dawno nie miała na to czasu i prosiła o nowego skarbnika i tylko urok osobisty (czytaj prośby i groźby) Lu_gosiary trzymał ja przy tej funkcji...;) ale do Rastulca zaglądam;))))) i jak trzeba bulic to bulić będę;) Quote
beataczl Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):Rusti wyslany do ogloszen - oby w koncu Ktos zadzwonil trzymam kciuki mocno! Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Wiem, że i Wy potrzebujecie pieniędzy z bazarku, więc musicie tu być: http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-Do-06-12-12r Ps. Prosze nie wchodzić w sygnaturke dla uczciwych! Quote
Recommended Posts