danavas Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ej a wiecie co.....:):) nie wiecie??? to Wam powiem:):) Lu_Gosiak urodziła córeczkę dwa dni temu:):) już ją widzę krejzolkę.... jedną ręka pcha wózek a w drugiej wyprowadza wszystkie psy ze schroniska:):) Quote
Izabela124. Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 danavas napisał(a):policz jako kolejne dwa z drugiego postu....:)Czyli za listopad i grudzień? Gratulacje dla Lu_Gosiak :multi: Quote
danavas Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Izabela124. napisał(a):Czyli za listopad i grudzień? Gratulacje dla Lu_Gosiak :multi: no nie......:) ja tam zaznaczyłam że jest zapłacone do lipca...wiec te wpłaty są za VIII i IX Quote
beataczl Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 danavas napisał(a):ej a wiecie co.....:):) nie wiecie??? to Wam powiem:):) Lu_Gosiak urodziła córeczkę dwa dni temu:):) już ją widzę krejzolkę.... jedną ręka pcha wózek a w drugiej wyprowadza wszystkie psy ze schroniska:):) a to calkiem mozliwe ;) Lu_Gosiak gratulacje !!! niech sie Malutka jak najlepiej chowa :loveu: Quote
Lolalola Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Lu Gosiak GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!:loveu:NIECH SIE CHOWA MALENKA:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 dziekuje Wam bardzo:loveu::loveu: i ogromnie dziekuje Izabela 124 za podjecie sie bycia skarbnikiem - nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze - ogromna to pomoc dla mnie szczególnie teraz, gdy nie mam tak bardzo czasu latac po wydruki do banki i wyplacac kase - DZIEKUJE:):):) Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 i jeszcze z formalności na dzien: 11.10 na koncie OTOZU było 356,30zl ostatnio nie brałam wydruku niewiem czy cos jeszcze wpłynelo zostawie to narazie bo z tych pieniedzy kupuje karme specjalistyczna a z deklaracji stałych trzeba bedzie oplacac hotelik, z konta OTOZU starczy na karme na 2 miesiece u Gabi jest zapłacone do 9 listopada - ostatni miesiac zapłacil Nikus z tego co zostało na Tymka - ja doplacilam 15zl wiec jestemy na czysto czyi trzeba bedzie przelac do Gabi 9 listopada 150zl - Izabela jesli nie bedzie tyle z deklaracji to doplcimy z tego co jest na OTOZIE Quote
danavas Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Rusty bierz przykład z Maxa i spieprzaj chłopie do nowego domu, bo już mi się nie chce za Ciebie płacić.... zima idzie ...wungiel trza kupić..!!!! Quote
Izabela124. Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 To ja jeszcze poproszę o nr konta do Gabi Quote
Izabela124. Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Co słychać u Rustiego? Cz ktoś go ogłasza? Cz ktoś szuka mu nowych deklarowiczów? Jak na razie brak wpływów na Rustiego. Czy on ma wydarzenie na facebooku? Quote
danavas Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Co słychać u Rustiego? Cz ktoś go ogłasza? Cz ktoś szuka mu nowych deklarowiczów? Jak na razie brak wpływów na Rustiego. Czy on ma wydarzenie na facebooku?[/QUOTE] brak wpływów bo do mnie wciąż wpływa...wysyłam do Ciebie 50 zł od *Aga* to będzie za październik i listopad po 25 zł... wyślij prosze każdemy kto deklarował swoje dane do wpłaty...to będzie jako informacja ale też małe przypomnienie o zobowiązaniu..;) Quote
Izabela124. Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='danavas']brak wpływów bo do mnie wciąż wpływa...wysyłam do Ciebie 50 zł od *Aga* to będzie za październik i listopad po 25 zł... wyślij prosze każdemy kto deklarował swoje dane do wpłaty...to będzie jako informacja ale też małe przypomnienie o zobowiązaniu..;)[/QUOTE]Ok, już wysyłam Wpływy: 50zł-*Aga* 10zł- Izabela124. Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Izabela124.']Co słychać u Rustiego? Cz ktoś go ogłasza? Cz ktoś szuka mu nowych deklarowiczów? Jak na razie brak wpływów na Rustiego. Czy on ma wydarzenie na facebooku?[/QUOTE] ja oglaszam Rustiego co jakis czas -wykupuje Mu ogloszenia na bazarku osttanio chyba dogomsnaczka Mu zafundowala..obecnie nie ma nowych ogloszen wysylalam pw niestety zero odzewu wydarzenie na fb robila Mu dogomaniaczka - niewiwem czy jeszcze aktualne - troche wypadlam z obiegu dobrze by bylo zamowic Mu nowe oglszenia Quote
psiakiGabi Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ciotki Rustiemu pomału zaczyna sie kończyć karma... Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.'] [I][SIZE=4][B]Stałe deklaracje:[/B] [/SIZE][/I]50zł- Li1 jest 0zł powinno być 100zł 50zł- bez nicka" Ewa J. jest 0zł powinno być 100zł [/QUOTE]Takiej użytkowniczki jak Li1 na dogo nie ma :roll: A z Panią Ewą J. nie mam jak się skontaktować, reszcie deklarowiczów wysłałam nowy nr konta do wpłat Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']ja oglaszam Rustiego co jakis czas -wykupuje Mu ogloszenia na bazarku osttanio chyba dogomsnaczka Mu zafundowala..obecnie nie ma nowych ogloszen wysylalam pw niestety zero odzewu wydarzenie na fb robila Mu dogomaniaczka - niewiwem czy jeszcze aktualne - troche wypadlam z obiegu dobrze by bylo zamowic Mu nowe oglszenia[/QUOTE]Czy możesz skontaktować się z osobą, która robi Rustiemu wydarzenie na fb? Kiedy mam wpłacić za hotelowanie i ile? Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Takiej użytkowniczki jak Li1 na dogo nie ma :roll: A z Panią Ewą J. nie mam jak się skontaktować, reszcie deklarowiczów wysłałam nowy nr konta do wpłat[/QUOTE] Li1 wplaca bezposrednio do Gabi i za Nia mozemy byc pewni - wplaca regularnie pani bez nicka wplaca na konto OTOZU - jest to osoba z fb dzieki bardzo za powysylanie konta - jeszcze [B]ewu[/B] pisla ze bedzie wplacac na Rustiego - jkabys mogla jeszcze do Neij napisac - nie pamietam ile deklarowala 10 czy 20zl:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Czy możesz skontaktować się z osobą, która robi Rustiemu wydarzenie na fb? Kiedy mam wpłacić za hotelowanie i ile?[/QUOTE] Gabi dobrze kojarze, ze Rusti ma zapacone do 9 listopada?? czy moglabys wyslac Izabeli swoj numer konta?? czy mamy przelac 150z? kurcze trzeba karme kupic - zajme sie tym jutro Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']Li1 wplaca bezposrednio do Gabi i za Nia mozemy byc pewni - wplaca regularnie pani bez nicka wplaca na konto OTOZU - jest to osoba z fb dzieki bardzo za powysylanie konta - jeszcze [B]ewu[/B] pisla ze bedzie wplacac na Rustiego - jkabys mogla jeszcze do Neij napisac - nie pamietam ile deklarowala 10 czy 20zl:)[/QUOTE]Ok Do ewu już piszę [quote name='Lu_Gosiak']Gabi dobrze kojarze, ze Rusti ma zapacone do 9 listopada?? czy moglabys wyslac Izabeli swoj numer konta?? czy mamy przelac 150z? kurcze trzeba karme kupic - zajme sie tym jutro[/QUOTE]Gabi mi już wysłała nr konta Czyli 9dnia każdego miesiąca mam przelewać 150zł na konto Gabi? (oczywiście jeśli taka suma będzie) Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Ok ... Czyli 9dnia każdego miesiąca mam przelewać 150zł na konto Gabi? (oczywiście jeśli taka suma będzie)[/QUOTE] tak - bo Li1 wplaca 50zl do Gabi czyli za hotel placimy 200zl + nasza specjalistyczna karma, ktora kosztuje ok. 180zl danavas wykupila Rustiemu ogloszenia czyli bedziemial aktualne - dziekujemy!! Quote
Izabela124. Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dzięki za informację :) Super, że Rusti będzie miał aktualne ogłoszenia. Czekam tylko jeszcze na informację co do wydarzenia na fb Quote
ewu Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Słuchajcie jakaś paranoja nastąpiła. Teraz znalazłam wątek Rustiego bo dostałam dzisiaj na pw numer konta . Teraz widzę na wątku,że zalegam z wpłatami o, których nie mam pojęcia. Zapisuję skrzętnie wszystkie deklaracje i Rustiego w spisie nie mam. Proszę przypomnijcie mi kiedy deklarowałam. Umarł mi komputer i bardzo być może ,że coś zgubiłam... Quote
ewu Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']Li1 wplaca bezposrednio do Gabi i za Nia mozemy byc pewni - wplaca regularnie pani bez nicka wplaca na konto OTOZU - jest to osoba z fb dzieki bardzo za powysylanie konta - jeszcze [B]ewu[/B] pisla ze bedzie wplacac na Rustiego - jkabys mogla jeszcze do Neij napisac - nie pamietam ile deklarowala 10 czy 20zl:)[/QUOTE] Jezu Cioteczki ja kompletnie nie pamiętam tej sytuacji... Strasznie mi przykro bo nigdy nie zaniedbałam żadnej deklaracji...Zresztą dopiero dzisiaj dostałam numer konta. Nie wiem ile deklarowałam , muszę poszukać na wątku i zaraz uzupełnię:oops: Quote
ewu Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Przeleciałam wątek od czerwca i nie umiem znaleźć żadnego mojego wpisu. Cioteczki gdzie ja to napisałam ,że deklaruję i ile? Strasznie się zmartwiłam ,że się z czegoś nie wywiązałam, nigdy nie miałam takiej sytuacji... Chcę wszystko uzupełnić ale nie znajduję kiedy to obiecałam i nie wiem ile powinnam wpłacać. Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='ewu']Przeleciałam wątek od czerwca i nie umiem znaleźć żadnego mojego wpisu. Cioteczki gdzie ja to napisałam ,że deklaruję i ile? Strasznie się zmartwiłam ,że się z czegoś nie wywiązałam, nigdy nie miałam takiej sytuacji... Chcę wszystko uzupełnić ale nie znajduję kiedy to obiecałam i nie wiem ile powinnam wpłacać.[/QUOTE] ewu ja wiem, ze Ty zawsze wplacasz:) Twoja deklaracja byla na watku tymonka - jak pojechal do domku:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/204301-Tymonek-w-końcu-doczekał-się-swojego-domku!!!!!!!!!!!!!!!/page51[/URL] nic nie zalegasz bo z tego co zrozumialam te wplaty maja byc od teraz tak? Quote
Recommended Posts