Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przyszło na konto jeszcze do danavas:
asia26- 30zl
Aga - 25zl
bardzo dziekuje:)

czyli na OTOZIe jest na Rustiego 321,30

ostatnio do domku pojechal Tymus wyciagniety w tym samym czasie co Rusti czyli 1,5 roku temu - oby i Rusti znalazl swoj domek...
czy Ktos moze Mu wykupic ogloszenia? bez tego ani rusz

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeśli Tymonek pojedzie do nowego domku, swoją deklarację przekazuję Rustiemu, czyli 10zł/msc

jeszcze raz bardzo dziekuje:)
ogrom osob, które zadeklarowaly pomoc i"nie zostawimy cie samej z psem" niestety sie nie wywiazały z danego słowa..sporo deklaracji sie wykruszylo:(
mamy teraz:

Stałe deklaracje:
Li1- 50zl
danavas - 20zl
żabol - 30zl - niewiem czy aktualna nie ma wplat od sierpnia
26asia - 15zl
*Aga* - 20zl
bez nicka" Ewa J. 50zl
Izabela124 - 10zl

czyli razem: 195zl

czyli brakuje 185zl

potrzeba Nam tez nowego skarbnika - jakby KTos sie zgodzil bede ogromnie wdzieczna - nie ukrywam, ze w najblizszym czasie nie bede miec czasu by chodzic do banku brac wydruki wyplacac kase i przelewac Gabi a niestety nie mamy konta internetowego - czy Ktos pomoze ?????

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']przyszło na konto jeszcze do danavas:
asia26- 30zl
Aga - 25zl
bardzo dziekuje:)

czyli na OTOZIe jest na Rustiego 321,30

ostatnio do domku pojechal Tymus wyciagniety w tym samym czasie co Rusti czyli 1,5 roku temu - oby i Rusti znalazl swoj domek...
czy Ktos moze Mu wykupic ogloszenia? bez tego ani rusz

Gosia..ja kupiłam na tym bazarku kilka pakietów...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232286-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-r%C3%B3%C5%BCne-pakiety-do-wyboru-Zapraszam-do-30-09

jednego dam ucholcowi...tylko wklej tam tekst i foty......i napisz że to z mojej puli...

Posted

[quote name='danavas']Gosia..ja kupiłam na tym bazarku kilka pakietów...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232286-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-różne-pakiety-do-wyboru-Zapraszam-do-30-09

jednego dam ucholcowi...tylko wklej tam tekst i foty......i napisz że to z mojej puli...
dzieki Aga:)
[quote name='Lolalola']Nesca dalej nie odebrala mojej deklaracji widze...:(
Lolalola bo nesca nie ma dospetu do neta - pisalam wczesniej, wyprowadzila sie i jest odcieta..moze w tym tygodniu bedzie miec net

Posted

[quote name='Izabela124.']Podtrzymuję deklarację, proszę o dane gdzie mam wpłacać. Będę płaciła od listopada
baardzo dziekuje:)
dane do wplat sa na pierwszej stronie watku w moim poscie rozliczeniowym..kurcze naprawde nie ma Nikogo Kto podjalby sie roli skarbnika???
na OTOZIE nie jest konto internetowe - wiec jest utrudniowe śledzenie wplat, wydruki mamy tylko 3 razy w miesiacu - nie mwoiac o tym, ze w obecnej sytacji nie mam za bardzo jak biegac do banku..

NOWE KONTO NA RUSTIEGO:

Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt
OTOZ "ANIMALS"
Inspektorat w Lublińcu
ul.Cebulskiego 6/26
42-700 Lubliniec

Bank Spółdzielczy
nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

SWIFT - POLUPLPR

IBAN- PL35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

z dopiskiem"Rusti"

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mogłabym udostępnić konto, ale czy nie ma się potem problemów z urzędem skarbowym? Skoro przychodzą powiedźmy stałe dochody a z nich się nie rozliczam?

no teoretycznie jakby sie jakims cudem dowiedzieli to tak, ale wiekszość deklaracji jest tak zbierana na dogo - niemniej jest takie ryzyko

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
no teoretycznie jakby sie jakims cudem dowiedzieli to tak, ale wiekszość deklaracji jest tak zbierana na dogo - niemniej jest takie ryzyko
Ok, w takim razie mogę spróbować i być skarbnikiem jeśli nikt inny się nie znajdzie. Prosiłabym także o dwa pierwsze posty w wątku

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ok, w takim razie mogę spróbować i być skarbnikiem jeśli nikt inny się nie znajdzie. Prosiłabym także o dwa pierwsze posty w wątku

prześlij mi proszę nr konta do wpłaty stałej na rudzielca...

Posted

Izabela124. napisał(a):
PW już poszło

wysyłam na Twoje konto deklaracje od Żabola (60zł).... bo wysłała do mnie....jak możesz to prześlij jej info że jesteś skarbnikiem....

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ok, już do niej/niego piszę :)

Do niej :) postaram się do końca miesiąca jeszcze coś wpłacić z zaległych deklaracji.
Moja deklaracja jest jak najbardziej aktualna.
Jeżeli ktoś będzie robił dla psiaka bazarek to mogę przekazać również jakieś fanty.

Pozdrawiam