psiakiGabi Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.190058627726846.49227.100001681308798&type=1 tu wstawiłam jeszcze fajne fotki :) jak któraś ciotka ma konto na fb to można kopiować :) Quote
Lolalola Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):danavas tydzien na wyjezdzie, niewiem czy ma dostep do neta..jak tylko wróci powiem, zeby Ci podeslala, bo ja nie mam Jej numeru konta tak dostalam:) dzieki bardzo, nie mialam kiedy wstawic, pochorowal mi sie moj psiak oki,bede czekac sobie......akurat jak uzgodnilam z mama, ze te wszystkie stare swistki mozna wywalic to dogo zdurnialo i nie ma konta i tyle...... Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 wczoraj mialam pierwszy telefon o Rustiego:multi: zobaczymy czy cos z tego bedzie bo Panstwo maja boksera - maja sami podjechac z bokserem do Gabi i zobaczyc jak psiaki na siebie zareaguja Quote
Lolalola Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 chyba padne trupem................Matusiu kochana oby cos z tego bylo.....:) Quote
Lolalola Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 oczywiscie fotki pierwsza klasa i uszy i w ogole...:lol: Quote
psiakiGabi Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 W środę przyjadą Ci pastwo z bokserem :) trzymajcie kciuki oby Rusty jakimś cudem zechciał polubić kolegę :) Quote
Lolalola Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 kurcze to naprawde nie lada wydarzenie......Rusty kochany dogadaj sie z kolega prosze i badz mily dla panstwa!!!!!ciotki modlmy sie aby wszystko sie udalo i Rusty dostal swoj dlugoooooo wyczekiwany domek:).......Uszka badzcie grzeczne ;) Quote
strix Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 psiakiGabi napisał(a):W środę przyjadą Ci pastwo z bokserem :) trzymajcie kciuki oby Rusty jakimś cudem zechciał polubić kolegę :) Jeśli mogę coś doradzić, to propoponuję nie puszczać piesków w samopas tylko zrobić szybkie kilkusekundowe przywitanie na smyczy (na powąchanie) i iść na spacer tak, żeby każdy pies szedł przy nodze i żeby pomiędzy nimi znajdował się człowiek. Taki spacerek zmienia percepcję psa i zaczynają siebie nawzajem traktować jak członków jednej sfory (to ma związek z instynktem migracyjnym). Dobra, sprawdzona metoda nawet w przypadku psów nerwowych i agresywnych. Ważne,żeby żaden z psów nie wybiegał na przód. Trzymam kciuki! Quote
ClaudiaAnna Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 śliczne zdjeica i oby sie udało :loveu: może dobrze by też było gdyby psy spotkały się na jakimś "neutralnym" terenie, tzn żeby Rusty nie chciał bronić swojego terytorium przed innym psiakiem. Quote
psiakiGabi Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Oczywiście spotkanie psiaków będzie na neutralnym gruncie itp. U nas cały czas się psy zmieniają i zawsze tak je ze sobą poznajemy :) także spokojnie nie puścimy ich samopas na naszym terenie, bo mogło by się to bardzo źle skończyć gdyby się okazało, że Rusty nie ma ochoty tolerować nowego kolegi :) Rusty ostatnio coraz lepiej się zachowuje w stosunku do psów więc jest cień szansy, że się uda :) Quote
strix Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 psiakiGabi napisał(a): Rusty ostatnio coraz lepiej się zachowuje w stosunku do psów więc jest cień szansy, że się uda :) Oby! Trzymam kciuki! :D Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 strix napisał(a):Oby! Trzymam kciuki! :D ja też!!! i to baardzo mocno:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 :thumbs::kciuki::kciuki::kciuki:to juz dzis...ciekawe co Rusti pokaze Quote
Lolalola Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 o matko!!!!!!wiemy cos,o ktorej to spotkanie???;) Quote
Lolalola Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ????????????????????????????ciotki bo zawal bliski............ Quote
Lu_Gosiak Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 jeszcze nic niewiem Gabi ma dzwonic po wizycie...Pan mial podjechac po pracy, wiec chyba dopiero mniej wiecej teraz Quote
Lolalola Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 psiakiGabi napisał(a):Niestety Pan się nie odezwał dzisiaj :( NIE NO.......zalamka...........a juz myslalam,ze cos fajnego przeczytam........:( Quote
strix Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 psiakiGabi napisał(a):Niestety Pan się nie odezwał dzisiaj :( Nie wiem, jak można się rozmyśłić w takiej sprawie i nawet nie zadzwonić. Jeśli okaże się, że miał ważny powód, oczywiście odwołam swoje słowa :P Quote
Recommended Posts