Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolalola napisał(a):
cioteczki....tydzien temu wyslalam znow pieniazki dla psiaka na ppayla nescy,mam potwierdenie akceptacji platnosci ale tu tego nie widze....

LolaLola przepraszamy, ale jak jest wplata bez opisu to ciezko to ogarnac bo ostatnio bylo sporo wplat na rozne psy i Twoja wplata jakos miedzy nimi sie zawieruszyla - prosze jak wplacisz napisz mi zawsze na pw chociaz kwote
wpłynelo od Ciebie po odliczeniu prowizji 26,58zl - dzieki baardzo:):):)
danawas wpisz to prosze w rozliczeniu

• 2 weeks later...
Posted

noo niestety bardzo cicho...deklaracje sie wykruszaja...kasy coraz mniej
juz nie ma promocji i karma dla Rustiego kosztuje 220zl /poprzedni miesiac tez tyle juz placilam/- teraz trzeba zamawiac kolejna
Gabi i tak poszla Nam na reke ale uwzgledniajac cene karmy miesiac wychodzi 420zl...wyslalam pw do zalegajacych cisza niestety

czyli scenariusz jak mowilam na poczatku watku - to nie moj pierwszy pies, który zostaje zapomniany...przykre to i smutne, ze na poczatku jest hura wyciagamy, nie martw sie, damy rade a po pewnym czasie coraz mniej ludzi

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
noo niestety bardzo cicho...deklaracje sie wykruszaja...kasy coraz mniej
juz nie ma promocji i karma dla Rustiego kosztuje 220zl /poprzedni miesiac tez tyle juz placilam/- teraz trzeba zamawiac kolejna
Gabi i tak poszla Nam na reke ale uwzgledniajac cene karmy miesiac wychodzi 420zl...wyslalam pw do zalegajacych cisza niestety

czyli scenariusz jak mowilam na poczatku watku - to nie moj pierwszy pies, który zostaje zapomniany...przykre to i smutne, ze na poczatku jest hura wyciagamy, nie martw sie, damy rade a po pewnym czasie coraz mniej ludzi

to przykre bardzo:(................stara spiewka jednakze:(
zmienmy tytul moze.....dajmy znac,ze tragicznie wyglada sytuacja z kasa,ze Rusty jest zagrozony....nie wiem co robic..

Posted

kurcze to dziwne naprawde bo na dogo wciaz aktywne sa ciotki,ktore i tu bywaly i juz do Rustusia nie zagladaja:(......gdzie jest ClaudiaAnna zalozycielka watku...qurka naprawde Rustiemu niewiele osob zostalo........

Posted

Z drugiej strony, jeśli wyciąga się psa ze schronu to należy mieć świadomość, że może nie znaleźć domu.

Czy Pani skarbnik mogłaby sprawdzić, czy ja przelałam kasę za marzec? Ktoś mi się włamał na konto emailowe (i to podobno z Egiptu! :P), jest zablokowane już prawie dwa tygodnie. Akurat to konto mam podłączone pod paypala, więc nic nie działa i nie mogę sprawdzić. :(

Posted

racja, wyciagajac psa liczylam sie jak najbardzij, ze pies moze domu nie znalesc, ale to chyba równiez kazdy deklarujacy powinien sie z tym liczyc - a jesli nie moze dalej wplacac to chociaz napisac, ze nie moze tego robic...a nie zniknac z watku bez słowa...rozumiem, ze różnie w zyciu bywa, ale nie majac kasy mozna inaczej pomagac - mozna robic ogloszenia czy pozapraszac nowe osoby na watek..cokolwiek

strix nie ma Twojej wplaty na paypala za marzec - prosilam nesce by sprawdzala i do tej pory nie bylo

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
racja, wyciagajac psa liczylam sie jak najbardzij, ze pies moze domu nie znalesc, ale to chyba równiez kazdy deklarujacy powinien sie z tym liczyc - a jesli nie moze dalej wplacac to chociaz napisac, ze nie moze tego robic...a nie zniknac z watku bez słowa...rozumiem, ze różnie w zyciu bywa, ale nie majac kasy mozna inaczej pomagac - mozna robic ogloszenia czy pozapraszac nowe osoby na watek..cokolwiek

strix nie ma Twojej wplaty na paypala za marzec - prosilam nesce by sprawdzala i do tej pory nie bylo

podpisuje sie 4 kopytami!!!!
super duper wyciagajcie psa a pozniej adios...niech sie pies sam utrzymuje ,w koncu kasa na drzewach rosnie..........:shake::roll:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

Ok, to na dniach będzie, muszę pokombinować z nowym kontem (mam nadzieję, że odblokują mi stare). przepraszam za obsuwę, ale naprawdę nic nie mogę poradzić.

Ja się zgadzam. Moja uwaga skierowana była przede wszystkim do tych, którzy najpierw się deklarują a potem znikają bez wyjaśnienia. Tyle, że ponieważ statystyka mówi, że tak właśnie dzieje się w przypadku ogromnej większości psów, ja osobiście nie wyciągałabym psa polegając wyłącznie na deklaracjach. Może to brzmi sucho ale po prostu fakty są takie, że nie można polegać na deklaracjach, bo zawsze się wykruszają.

• 2 weeks later...
Posted

DZIEWCZYNY !!! poznikały ostatnie posty... Pierwszy post który edytowałam (tak samo tu jak i u Ozziego) zmienił się sam i co najgorsze ZNIKNĄŁ BAZAREK KTÓRY ZROBIŁAM :( co sie dzieje ? :(

Posted

Poszło ode mnie zaległe 150. Wybaczcie,że dopiero teraz ale miałam zawirusowany komputer, skończyło się niestety uszkodzeniem dysku i wywalaniem kasy na nowy. A do tego jeden z moich psów jest chory :/

Posted

niestety moj bazarek przepadl bezpowrotnie :( a teraz nie mam za bardzo czasu żeby zrobić go od nowa... jedna osoba zdażyła zapłacić 15zł. jeszcze druga osoba też kupiła rzecz ale niestety nie pamiętam jej nicku i nie zdążyłam wysłać jej Pw z nr konta...
Gdzie mam przesłać kasę dla Rustiego i Ozziego ? Wiem że strasznie mało ale dobre i tyle... postaram się dołożyć jeszcze pare zł ode mnie..

Na dniach zaktualizuję pierwszy post...

Posted

Lolalola napisał(a):
ja dalej nie dostalam konta.....:(

danavas tydzien na wyjezdzie, niewiem czy ma dostep do neta..jak tylko wróci powiem, zeby Ci podeslala, bo ja nie mam Jej numeru konta

psiakiGabi napisał(a):
Lu_Gosiak dostałaś fotki?

tak dostalam:)
dzieki bardzo, nie mialam kiedy wstawic, pochorowal mi sie moj psiak