Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas pod nadzorem dogaduje się z sukami, pod warunkiem, że suka nie prowokuje, ale to pod naszym nadzorem.
Nowy dom musiałby na początku pilnować go z suka, no i karmienie osobno bo przed innymi pilnuje swojej michy, ale to uważam nie problem, pies zjada, michę się zabiera i tyle.

Posted

[quote name='psiakiGabi']U nas pod nadzorem dogaduje się z sukami, pod warunkiem, że suka nie prowokuje, ale to pod naszym nadzorem.
Nowy dom musiałby na początku pilnować go z suka, no i karmienie osobno bo przed innymi pilnuje swojej michy, ale to uważam nie problem, pies zjada, michę się zabiera i tyle.[/QUOTE]

Ok, to ja w takim razie napisze w kolejnym ogłoszeniu, że pies jest bardzo przyjacielski wobec ludzi, natomiast wobec psów jest dominujący i może być albo jedynym psem w domu albo ewentualnie mieszkać z uległą suczką. Ok?

Acha, aukcje na ebayu się skończyły i niestety nikt nie kupił cegiełki (z wyjątkiem mnie, kliknęłam na próbę, żeby sprawdzić, czy działa ;) ). No cóż, za jakiś czas spróbuję znów, może na wiosnę ludzie będa lepiej usposobieni ;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Rusti to taki fajny chłopak a nigdzie niestety nie wzbudza zainteresowania:([/QUOTE]
czego zupelnie nie rozumiem,bo takich uszu to ja w zyciu nie widzialam;)....przykre to:(

Posted

[quote name='Lolalola']MAM POTWiERDZENIE NA MAILU od beata zolk.......juz sprzed paru dni..

nesca mi przekazala, ze przyszlo 8 funtów co w przeliczeniu i po odjeciu jakiejs prowizji daje 35,83 zl - dziekujemy!!

Posted (edited)

wpłaty na konto Rustiego sa nieregularne i kilka osób pomineło niektóre z nich.... wygląda to tak
Żabol brak wpłaty w grudniu i styczniu .....
LolaLola brak wpłaty w maju, lipcu, styczniu, lutym
Negrita8 ostatnia wpłata we wrześniu

jak zapisywałam wpłaty to omijałam te miesiące za które nie było wpływu, ale przez to na pierwszy rzut oka wygląda jakby było na bieżąco...przesuwam więc to i u tych trzech deklarowiczów. Wcześniej było tak:

żabol - 30zl - IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,II,

Lolalola - 40zl - IV,VI,VIII,IX,X,XI,XII,

a teraz jest tak:

żabol - 30zl - IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII....brak deklaracji za 2 miesiące (nie liczę marca)
Lolalola - 40zl - IV,V,VI,VII,VIII,IX,X...brak deklaracji za 4 miesiące (nie liczę marca)
a Negrita wiadomo...zapomniała o chłopcu pół roku temu....

Edited by danavas
Posted (edited)

zaraz zaraz...z tym moim majem od poczatku sa klopoty....w sumie to moja wina bo powinnam sama sprawdzic dowody wplat,ale poniewaz sa wszystkie w pl nie zrobilam tego i teraz to na mnie wisi...
POPROSZE ZARAZ MAME MOZE ZAJMIE JEJ TO WIEKI ALE POWINNA ZNALESC....
Na koniec lutego wyslalam pappalem 35 zl z groszami wiec to troszke przesada zeby wpisywac mnie na liste dluznikow za luty...........
napisalam,ze wszystko wyrownam,nie mam w zwyczaju znikac z deklaracjami..........
Prosze odnotowac rowniez ze zmienialam deklaracje z 40 na 30 zl od marca....

Edited by Lolalola
Posted

no dobra......juz mam....faktycznie bylam niegrzeczna i nie wplacilam w maju i lipcu......efekt sklerozy i duzej ilosci psow w deklaracjach....
ale wplacilam w lutym,wiec to prosze wykreslic.....
w tej chwili posylam tez pp nastepna czesc dlugu,powinno byc ponad 20 zl,wiec zostanie mi nie az tak wiele do oddania....:roll:

Posted

Lolalola napisał(a):
zaraz zaraz...z tym moim majem od poczatku sa klopoty....w sumie to moja wina bo powinnam sama sprawdzic dowody wplat,ale poniewaz sa wszystkie w pl nie zrobilam tego i teraz to na mnie wisi...
POPROSZE ZARAZ MAME MOZE ZAJMIE JEJ TO WIEKI ALE POWINNA ZNALESC....
to samo odnosnie lipca.....
Na koniec lutego wyslalam pappalem 35 zl z groszami wiec to troszke przesada zeby wpisywac mnie na liste dluznikow za luty...........
napisalam,ze wszystko wyrownam,nie mam w zwyczaju znikac z deklaracjami..........
Prosze odnotowac rowniez ze zmienialam deklaracje z 40 na 30 zl od marca....

Kochana..ja z pay palla nic nie dostałam. więc jak do mnie trafi na konto to to wykaże...pisze to co mam na koncie....a z majem to już kiedyś pytałam, bo nie wiedziałam od początku jak liczyć tą deklaracje czy od kwietnia czy od maja...i pytałam czy te pieniądze wpłacone w kwietniu są za maj i od wtedy mam zacząć liczyć...ale mi nie odpowiedziałaś więc tak to wisi...niewyjaśnione... oj niewdzięczna ta rola skarbnika..i chyba nie masz mi za złe że pisze to co muszę napisać...a w żadnym wypadku nie sugeruje że dasz nogę ze stałymi...;)

Posted

danavas napisał(a):
Kochana..ja z pay palla nic nie dostałam. więc jak do mnie trafi na konto to to wykaże...pisze to co mam na koncie....a z majem to już kiedyś pytałam, bo nie wiedziałam od początku jak liczyć tą deklaracje czy od kwietnia czy od maja...i pytałam czy te pieniądze wpłacone w kwietniu są za maj i od wtedy mam zacząć liczyć...ale mi nie odpowiedziałaś więc tak to wisi...niewyjaśnione... oj niewdzięczna ta rola skarbnika..i chyba nie masz mi za złe że pisze to co muszę napisać...a w żadnym wypadku nie sugeruje że dasz nogę ze stałymi...;)

moja wplate paypalem potwierdzila tu na watku pare dni temu Lu Gosiak.....pieniadze poszly do Nescy,dzis tez wyslalam pieniadze ponownie do Nescy i bedzie to bardziej 30 zl niz 20...nie potrafie dokladnie okreslic,ppal nie podaje dokladnie ile to bedzie w zlotowkach jak i ile prowizji zakosi......tyle wyliczam tak " na chlopski rozum"....musze sobie kajet z deklaracjami zalozyc....ehhhhh

Posted

ale ja to wszystko rozumiem...jednak póki nie mam kasy na koncie to tego nie wykazuję.... do mnie nie przyszło więc nie napiszę ze to mam...jak Nesca przeleje i kasa wpłynie to od razu ją wpiszę w drugi post...

Posted

tak jak pisalam kasa za luty od Loliloli jest, wiec danavas plis wlicz te 35zl w kwote OTOZu a ja juz tego nie bede do Ciebie przelewac bo zaraz i tak musze karme nowa Rustemu kupic z tego
Lolalola kogo jak kogo ale Ciebie to raczej nikt nie podejrzewa o znikanie z deklaracjami;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
tak jak pisalam kasa za luty od Loliloli jest, wiec danavas plis wlicz te 35zl w kwote OTOZu a ja juz tego nie bede do Ciebie przelewac bo zaraz i tak musze karme nowa Rustemu kupic z tego
Lolalola kogo jak kogo ale Ciebie to raczej nikt nie podejrzewa o znikanie z deklaracjami;)

ołki dołki....szefowo ;)