Lu_Gosiak Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Rusti ma dobre wyniki krwi:) na ta JEgo chudosc i problemy z trawieniem rzeczywiscie trzebaby cos poradzic..moze Mu kupimy na probe ten worek Intensiala?? co prawda drogo, ale jak ma pomóc to myśle, ze warto...Gabi przy naszej karmie zeszla do 300zl za hotelik - dziekujemy:) to co zamawiac mam ta karme??? Quote
Lolalola Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 mam nadzieje,ze taka sauperowa karma pomoze naszemu pupilkowi!!!!:) Quote
Lolalola Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Pokaz no sie nasz kolego,cicho tu strasznie.... Quote
danavas Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 no to trzeba zrobić hałas................kto ze mną krzyczy????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ja!!!!!!!!!!!:):):) Aga przelej Gabi teraz prosze 300zl za hotelik, bo dzis jeszcze zamowie w koncu tą karme Quote
strix Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Moja wpłata będzie koło 10.10. Przepraszam za obsuwę, ale jak mi nie płacą to ja tez nie mogę. Quote
Lu_Gosiak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 to zadna obsuwa - baardzo dziekujuemy za deklaracje:):) to bardzo wazne, ze jestescie dalej z Rustim...co rusz to Ktos rezygnuje z deklaracji - dobrze, ze u Rustiego jak narazie jest saldo na plusie:):) Quote
Lolalola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 pokaz sie nam Rusty nasz kolego,nie mozna dac o sobie zapomniec;) Quote
ClaudiaAnna Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Cioteczki czy Rusty ma allegro ? :) Quote
Lolalola Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 hello Rusty......zagladam,podnosze!!!!!!!!! Quote
ClaudiaAnna Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 to mogę zrobić mu allegro. tylko powiedzcie mi czy tekst i zdjecia takie same jak w innych ogloszeniach ? Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='ClaudiaAnna']to mogę zrobić mu allegro. tylko powiedzcie mi czy tekst i zdjecia takie same jak w innych ogloszeniach ?[/QUOTE] tekst jest dobry, sesja Rustiego na balach słomy tez super - także mysle, ze mozna dac do allegro chyba, ze Ktos ma pomysł na nowy tekst...bo jak narazie nie było ani jednego telefonu niestety:( Quote
ClaudiaAnna Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Proszę Rusty prezencik ode mnie http://allegro.pl/show_item.php?item=1868692911 Mam nadzieję, że się przyda ;) Quote
psiakiGabi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dotarła dzisiaj do nas karma dla naszego królewicza :) dzisiaj jeszcze mu nie dawałam jutro mu chyba wymieszam jeszcze z tą karmą, którą teraz je, żeby tak gwałtownie mu nie zmieniać no i poczekamy na reakcję.. :) Quote
Lolalola Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Rusty....sensacja;)......ciotka roztargniona amnezja w koncu dzis wplacila pieniazki...;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='psiakiGabi']Dotarła dzisiaj do nas karma dla naszego królewicza :) dzisiaj jeszcze mu nie dawałam jutro mu chyba wymieszam jeszcze z tą karmą, którą teraz je, żeby tak gwałtownie mu nie zmieniać no i poczekamy na reakcję.. :)[/QUOTE] i co Gabi?? królewicz je karme?? [quote name='Lolalola']Rusty....sensacja;)......ciotka roztargniona amnezja w koncu dzis wplacila pieniazki...;)[/QUOTE] superowo!! dziekujemyyyyyyy baaardzo:):):) Quote
danavas Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Lolalola']Rusty....sensacja;)......ciotka roztargniona amnezja w koncu dzis wplacila pieniazki...;)[/QUOTE] i już dotarły:) Quote
psiakiGabi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Królewicz wcina karmę aż się uszy trzęsą :) narazie koopki robi super :) teraz tylko czekamy czy chociaż trochę przytyje :) Quote
Lolalola Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 o Matusiuuuuuu,ale chudzinka!!!wcinaj Rusty,chcemy zdjec z obfitym brzusiem;) Quote
Recommended Posts