Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rusti ma dobre wyniki krwi:)
na ta JEgo chudosc i problemy z trawieniem rzeczywiscie trzebaby cos poradzic..moze Mu kupimy na probe ten worek Intensiala?? co prawda drogo, ale jak ma pomóc to myśle, ze warto...Gabi przy naszej karmie zeszla do 300zl za hotelik - dziekujemy:)

to co zamawiac mam ta karme???

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to zadna obsuwa - baardzo dziekujuemy za deklaracje:):) to bardzo wazne, ze jestescie dalej z Rustim...co rusz to Ktos rezygnuje z deklaracji - dobrze, ze u Rustiego jak narazie jest saldo na plusie:):)

Posted

[quote name='ClaudiaAnna']to mogę zrobić mu allegro.
tylko powiedzcie mi czy tekst i zdjecia takie same jak w innych ogloszeniach ?[/QUOTE]

tekst jest dobry, sesja Rustiego na balach słomy tez super - także mysle, ze mozna dac do allegro
chyba, ze Ktos ma pomysł na nowy tekst...bo jak narazie nie było ani jednego telefonu niestety:(

Posted

Dotarła dzisiaj do nas karma dla naszego królewicza :) dzisiaj jeszcze mu nie dawałam jutro mu chyba wymieszam jeszcze z tą karmą, którą teraz je, żeby tak gwałtownie mu nie zmieniać no i poczekamy na reakcję.. :)

Posted

[quote name='psiakiGabi']Dotarła dzisiaj do nas karma dla naszego królewicza :) dzisiaj jeszcze mu nie dawałam jutro mu chyba wymieszam jeszcze z tą karmą, którą teraz je, żeby tak gwałtownie mu nie zmieniać no i poczekamy na reakcję.. :)[/QUOTE]

i co Gabi?? królewicz je karme??
[quote name='Lolalola']Rusty....sensacja;)......ciotka roztargniona amnezja w koncu dzis wplacila pieniazki...;)[/QUOTE]
superowo!! dziekujemyyyyyyy baaardzo:):):)