Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']cioteczki czy doszla moja wplata dla przystojniaka??;)[/QUOTE]
wszystko w drugim poście...jeśli miało byc inaczej to sygnalizujcie ciotki...bo ja mam na koncie już masę psów....staram się jak mogę ale zawsze gdzieś tam mogę się machnąć...jakby co proszę krzyczeć;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie będziemy krzyczeć na takiego dobrego skarbnika:):):)

za czerwiec nie ma wpłat od:

żabol - 30zl - IV,V,
26asia - 15zl - IV, V,
Lolalola - 40zl do lipca narazie IV,VI,
Negrita8 - 10zl IV,V,

bardzo prosimy o uregulowanie bo juz za lipiec trzeba wplacac

Posted

[quote name='Lolalola']...;)ale ja wplacalam jakies 8 dni temu 40 zl dla Rustusia:)[/QUOTE]

wiem, ale jest zaznaczone, ze wplacilas za kwiecien i za czerwiec a co z majem? niewiem czy to jest pomyłka czy jak?

Posted

kurcze a ja mam takie wpłaty od lolalola z 29.04 , a potem z 29.06 więc tak zaznaczyłam....Lola napisz proszę ile tego powinno być według Ciebie a ja jutro jeszcze raz z sprawdzę bo teraz już mi się zamazuje przed oczami.....nie będę się zapierać bo jestem roztrzepana i nie ukrywam że mogłam przeoczyć....

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']nie będziemy krzyczeć na takiego dobrego skarbnika:):):)

za czerwiec nie ma wpłat od:

żabol - 30zl - IV,V,
26asia - 15zl - IV, V,
Lolalola - 40zl do lipca narazie IV,VI,
Negrita8 - 10zl IV,V,

bardzo prosimy o uregulowanie bo juz za lipiec trzeba wplacac

mam odpowiedz od żabola, ze wplaty juz poszly to byla na urlopie:):)
i od asi26, ze wplacila 28 czerwca za maj i czerwiec oraz wczoraz za lipiec

dziekujemy bardzo za wplaty:)

Posted

danavas napisał(a):
kurcze a ja mam takie wpłaty od lolalola z 29.04 , a potem z 29.06 więc tak zaznaczyłam....Lola napisz proszę ile tego powinno być według Ciebie a ja jutro jeszcze raz z sprawdzę bo teraz już mi się zamazuje przed oczami.....nie będę się zapierać bo jestem roztrzepana i nie ukrywam że mogłam przeoczyć....

ciotki to ja dzis przejrze moje wplaty i dam znac jak najszybciej,bo moze to mnie sie cos porabalao;)................ale Rusty jest sliczny na fotach i szczesliwy,ze hej:)

• 2 weeks later...
Posted

matko ale tu pustki:shake:...Nikt nie zaglada..z allegro cisza:-(
kupilam nowy pakiet ogloszen dla Rustiego:)

nie ma wplat za lipiec jeszcze od Kavy i Lolalola, a juz za pare dni trzeba bedzie za sierpien przelac