MARCHEWA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Straszny bidulek i aż serce się kraje,że nie mogę pomóc finansowo,niestety za dużo psów z naszego schronu jest w hotelach bez wystarczających deklaracji i musimy zbierać. Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Kava']Gosiak mnie tu przypedzil,,,, jak zwykle smutna sprawa do zalatwienia na wczoraj.... doloze 20 Euro miesiecznie jezeli to hotelik w ktorym nie bedzie siedzial za kratkami.... ktora moze mi cos o tym hoteliku u Gabi powiedziec? jakie tam sa warunki? ktora go odwiedzala? ja moge Ci powiedziec - chociaz to pierwszy hotelik gdzie mam psa a nie bylam....ale to nie pierwszy pies ktorego chcemy tam wyslac u Gabi byly juz 2 psy z Olkusza ktore znalazly domy: Elza: http://www.dogomania.pl/threads/193455-FS-Milutka-Elza-wyciagnieta-z-mordowni-juz-w-super-domu!!!!-czas-na-kolejnego-%29-%29 HARY: http://www.dogomania.pl/threads/191530-Wyciagamy-kolejnego-psa-z-mordowni-HARRY-juz-w-swoim-domku-%29-%29-dziekujemy!! obecnie jest TYMEK wyciagniety pare dni temu z tej mordowni: http://www.dogomania.pl/threads/204301-Pi%C4%99kny-niewidomy-Tymonek-ju%C5%BC-bezpieczny-w-DT-teraz-szukamy-DS! Gabi ma boksy wewnetrzne -/gdzies chyba byly fotki/ to nie jest domowy hoteli, ale psy sa w budynku gdzie zawsze Ktos jest...poza tym psy maja spacerki i co rusz piekne zdjecia....Gabi jest na dogo i zawsze mozna na liczyc - czy to w pomocy z transportem psa do nowego domu, czy przywiesc psa...Gabi bierze psy do domu by sprawdzic ich zachowanie w domu, choc Nikt Ja o to nie prosi ja tez jestem bardzo ostrożna w wysyaniu psow bo raz sie naciełam na cholerny "hotelik" w Obornikach u weta, gdzie psy byly trzymane w kenel klatkach w piwnicy i musialam psa szybko zabierac - ale hotelik u Gabi polecam:):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='BERKANO']Monia jakby co to ja mogę allegro zrobić- jeśli To Wam odpowiada to prześlij mi zdjęcie przedmiotu na maila Gosiu- zauważyłam, że Tobie często zdarza się opluwać monitor przy moich tekstach ;-) Mam pewne domysły ;-) mi odpowiada:) hahah no co poradze, ze tak na mnie dzialasz;):evil_lol::evil_lol: [quote name='dogomanka_']Zaznaczam wątek, wystawie jakiś bazarek na bidulka. super:) dziekujemy:loveu::loveu: [quote name='Amazis']Byłam tam i go widziałam, siedzi w boksie z samymi psimi emerytami. Ten psiak był bardzo spokojny i smutny jakby na kogoś czekał. oby sie doczekał.... widzialam co napisalas u Ozika: [quote name='Amazis']słuchajcie tam trzeba jechać i zabierać psiaki jak zaczynasz się interesować psem to czuja jakiś podstęp i pies znika .Mogą się tu wypowiedzieć dogomaniaczki z forum haskich. Znalazłam taki link dziewczyn z Bielska, ale nie wiem czy to nie jest czytany wątek przez osoby ze schroniska.[QUOTE] masakra:placz::placz: niech lepiej Nikt do piątku w takim razie o tym psie nie wspomina w tym schronie Quote
ClaudiaAnna Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Na facebooku pytają o numer konta na które można przesyłać pieniądze. Co odpisać, jakie konto podać ? Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 mamy jednoirazowo od Jarka Szymanskiego 100zl:):) Quote
ClaudiaAnna Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']mamy jednoirazowo od Jarka Szymanskiego 100zl:):)[/QUOTE] Super :D Dziękujemy :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ClaudiaAnna']Na facebooku pytają o numer konta na które można przesyłać pieniądze. Co odpisać, jakie konto podać ? mozesz narazie podac to konto poki nie mamy skarbnika: [SIZE=4][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=1]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ „ANIMALS” Inspektorat w Lublińcu nr KRS: 0000069730 ul. Cebulskiego 6/26 42-700 Lubliniec nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 koniecznie z dopiskiem " dla Rustiego" Quote
ClaudiaAnna Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ok już poinformowałam. Mam nadzieję, że uzbierają się te pieniądze... :( Quote
gadzia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ile te perfumy chanel koztują i ile ich jest. Moze kupię to tak sie dołoże. Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ClaudiaAnna']Ok już poinformowałam. Mam nadzieję, że uzbierają się te pieniądze... :([/QUOTE] musmy ostro powysylac watek...jezeli KAva zostawi swoja deklaracje:modla::) to bedzie brakowac 200zl miesiecznie...mamy czas do piatku - trzeba ostro reklamowac gadzia niewiem to juz Monika musi wstawic zdjecie tego perfumu i podac cene:cool3: Quote
BERKANO Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ja ciągle czekam na decyzję Moni i zdjęcie- wystawienie perfumu na allegro zabierze mi kilka minut. Gosiu już wpłacać czy czekamy aż psiaka wykradniemy???? Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='BERKANO']ja ciągle czekam na decyzję Moni i zdjęcie- wystawienie perfumu na allegro zabierze mi kilka minut. Gosiu już wpłacać czy czekamy aż psiaka wykradniemy????[/QUOTE] nie wplacamy jeszcze bo poki co sporo brakuje....musimy uzbierac calosc bo ja kolejnego psa na siebie nie wezme bez kompletu bo juz za duzo ich mam.... i tak w ogole moze jest KTos chetny do funkcji skarbnika??? Quote
szafranekm Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jestem na zaproszenie, będę rozsyłać informacje o pomocy dla Russtego i polecać chłopaka. Quote
monika55 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Perfum jest 1 butelka. Pare razy psiknieta. Nie mam pojęcia ile kosztuja. Quote
Yv1958 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jestem na zaproszenie. Jak bedzie skarbnik to cos doloze, ale niestety tylko jednorazowo. Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 monika55 napisał(a):Perfum jest 1 butelka. Pare razy psiknieta. Nie mam pojęcia ile kosztuja. mozesz zrobic zdjecie??..wrzucimy w allegro nazwe i zobaczy sie po ile stoja:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 szafranekm napisał(a):Jestem na zaproszenie, będę rozsyłać informacje o pomocy dla Russtego i polecać chłopaka. dzieki!!! Yv1958 napisał(a):Jestem na zaproszenie. Jak bedzie skarbnik to cos doloze, ale niestety tylko jednorazowo. super:):) dziekii!! Quote
monika55 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zdjęcie nie zrobie bo mi padł aparat, a zreanimować sie cham nie daje. Wyglądają tak Było 100 mililitrów, ale troche się popsikałam. Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='monika55']Zdjęcie nie zrobie bo mi padł aparat, a zreanimować sie cham nie daje. Wyglądają tak Było 100 mililitrów, ale troche się popsikałam. o jasna cholera: http://allegro.pl/chanel-no-5-edp-100-ml-sklep-i1532370036.html to ponad pol miesiaca hoteliku dla psa:crazyeye: Quote
monika55 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No i się martwiłas. Jakoś to bedzie. O ile ktoś kupi. Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 monika55 napisał(a):No i się martwiłas. Jakoś to bedzie. O ile ktoś kupi. pierwszy miesiac na pewno jakos by bylo, ale wiesz jak to jest z kolejnymi miesiacami....jak pies bezpieczny w hoteliku to niestety coraz mniej ludzi na watku i ciężko zebrać nowe deklaracje - wiem bo mam od ponad 10 miesięcy Areska w hotelu u Jamora i brakuje mi miesięcznie 150zl, mam Zulusa z jedna deklaracje 10zl czyli brakuje 290zl miesięcznie, mam Nemo gdzie brakuje mi miesięcznie 110zl, mam Tofika z Olkusza gdzie brakuje mi 100zl miesięcznie...także trzeba się sprężyc i spróbować zebrać całość...to Jego wielka szansa na nowe życie - razem musi sie udac!! Quote
Cajus JB Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Czy konto mogę wykorzystać oficjalnie na innych portalach? Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Cajus JB napisał(a):Czy konto mogę wykorzystać oficjalnie na innych portalach? tak:) dziekuje Ci:) Quote
Lolalola Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jestem na zaproszenie Gosiaka:) z powodu tego,iz jestem zabita finanowo deklaracjami,nie moge oferowac stalej deklaracji,ale wplace jednorazowo 15 zl..........nie moge wiecej:( straszna szkieletowata bida,straszna.....jesli jakis moj deklarowicz odejdzie przerzuce deklaracje na Niego... Quote
Recommended Posts