Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mu się "uzbierało" tych ogłoszeń ;)
Musi ktoś go wypatrzeć i miejmy nadzieje że szybko znajdzie się taka osoba która zakocha się w Rustim i podaruje mu super dom. Nic tylko czekać i zaciskać kciuki żeby ktoś zadzwonił... :D

Posted

i ja .... trzymam wszystkie pazurki na petelke....

po obejrzeniu ostatnich zdjec chyba nie moge juz wolac na cie Chudy... choc juz tak sie przyzwyczailam...
wygladasz wysmienicie i bardzo dziarsko....widac ze z ciebie zadowolony chlopak....

Posted

najmocniej Was przepraszam, ale nieoczekiwanie TZ zmienia pracę, w której przez jakiś czas będzie zarabiał dużo mniej niż w obecnej i od lipca nie będą mogła płacić deklaracji :-(
Bardzo Was przepraszam i mam nadzieję, że to zrozumiecie.
Na początku czerwca ostatnia zadeklarowana....

Posted

dziekujemy bardzo:):)
jutro poprosze o sprawdzenie - ale pewnie kasa juz cezka:)

a tu wiesci od Gabi:
Psiaki super :smile:
Ozzy niestety nie schudł i chyba nie schudnie, widocznie ma taką budowę.. Jest dużo spokojniejszy od Rustyego :smile:
Rusty trochę przytył tak jak na fotkach widać i dalej nie za bardzo chce tyć, ale On jest tak nadpobudliwy, że 5 sekund na tyłku nie usiedzi spokojnie, więc wszystko co zje to spala :smile: tylko by biegał i się bawił cały czas, nawet w kojcu się potrafi sam ze sobą bawić np. posłaniem :smile: do innych psów troszkę się uspokoił, nie rzuca się już tak, ale jak jakiś podejdzie do Jego kojca to sie wkurza.. Nawet dzisiaj jak było tak strasznie gorąco, że wszystkie psy w południe siedziały w środku w budynku bo chłodniej, to Rusty się darł, że chce iść na dwór, bo tam ciekawiej :smile:

Z ogłoszeń nikt do mnie nie dzwonił :-( ani jednego telefonu :-(
Na kastrację umówiliśmy Rustyego wstępnie na środę za tydzień, a kilka dni po Nim Ozzy straci jajka :smile:

Posted

BERKANO napisał(a):
poszla moja ostatnia deklaracja- jeszcze raz przepraszam, że tak wyszło...
Całuski dla Rustiego

już dostałam kasiorkę i zapłaciłam dziś za dt

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C.Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Kastracja Rustyego przełożona na poniedziałek na godz. 11:00 więc prosimy trzymać kciukasy w poniedziałek :)
Rusty ostatnio się zakochał, suczka sąsiadów (dalekich sąsiadów) ma cieczkę, a że łazi luzem to połowa wsi no i ten nasz skubaniec Rusty też, chodzi ciężko zakochany, więc jajca trzeba ciachać koniecznie bo hormony buzują chłopakowi:cool3:
Ciotki fotki są tylko nie mam kabla żeby zrzucić na komputer, nie będę tutaj kablować, który, ale jeden z psów zeżarł mi kabel, ten co to pomieszkuje w biurze, ciotka Lu_Gosiak i wujek Nikuś wiedzą, o kogo chodzi :) hehe niewidomy Tymuś chyba stwierdził, że jak On nie ogląda zdjęć to kabel można schrupać :) Darek obiecał jutro kupić taki kabel więc mam nadzieję, że uda mi się wstawić fotki bo już więcej ciotek czeka na zdjęcia psów:oops:

Posted

hahaha a to Tymus niegrzeczny:mad::mad:

fajnie, ze sa nowe fotki kawalera bo my tu spragnione JEgo widoku - przynajmniej ja;):evil_lol:
no i Rusti sie doczekal...juz niedlugo i po jajkach