monika55 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ludzie, dobrzy ludzie, uprzejmie proszę , dzwonimy, dzwonimy. I kochamy psiaka. Quote
ClaudiaAnna Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Ale mu się "uzbierało" tych ogłoszeń ;) Musi ktoś go wypatrzeć i miejmy nadzieje że szybko znajdzie się taka osoba która zakocha się w Rustim i podaruje mu super dom. Nic tylko czekać i zaciskać kciuki żeby ktoś zadzwonił... :D Quote
Kava Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 i ja .... trzymam wszystkie pazurki na petelke.... po obejrzeniu ostatnich zdjec chyba nie moge juz wolac na cie Chudy... choc juz tak sie przyzwyczailam... wygladasz wysmienicie i bardzo dziarsko....widac ze z ciebie zadowolony chlopak.... Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 wow superowo!!! ogromnie dziekujemy!!:):):) poki co telefon milczy.... Quote
BERKANO Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 najmocniej Was przepraszam, ale nieoczekiwanie TZ zmienia pracę, w której przez jakiś czas będzie zarabiał dużo mniej niż w obecnej i od lipca nie będą mogła płacić deklaracji :-( Bardzo Was przepraszam i mam nadzieję, że to zrozumiecie. Na początku czerwca ostatnia zadeklarowana.... Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 rozumiemy, trudno tak czasem bywa w zyciu... Rusti za to niczym sie nie przejmuje tylko korzysta z zycia:) Quote
Lolalola Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 to wspaniale,niech sie chlopek nabawi ile wlezie....a pozniej hoppp do domku:) Quote
BERKANO Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 poszla moja ostatnia deklaracja- jeszcze raz przepraszam, że tak wyszło... Całuski dla Rustiego Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 dziekujemy za wplate:) wyszlo jak wyszlo..trudno, jakos damy rade:) poprosilam Gabi o najnowsze wiesci o chłopaku Quote
strix Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 kasa za czerwiec poszła, powinna być na paypalu. :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 dziekujemy bardzo:):) jutro poprosze o sprawdzenie - ale pewnie kasa juz cezka:) a tu wiesci od Gabi: Psiaki super :smile: Ozzy niestety nie schudł i chyba nie schudnie, widocznie ma taką budowę.. Jest dużo spokojniejszy od Rustyego :smile: Rusty trochę przytył tak jak na fotkach widać i dalej nie za bardzo chce tyć, ale On jest tak nadpobudliwy, że 5 sekund na tyłku nie usiedzi spokojnie, więc wszystko co zje to spala :smile: tylko by biegał i się bawił cały czas, nawet w kojcu się potrafi sam ze sobą bawić np. posłaniem :smile: do innych psów troszkę się uspokoił, nie rzuca się już tak, ale jak jakiś podejdzie do Jego kojca to sie wkurza.. Nawet dzisiaj jak było tak strasznie gorąco, że wszystkie psy w południe siedziały w środku w budynku bo chłodniej, to Rusty się darł, że chce iść na dwór, bo tam ciekawiej :smile: Z ogłoszeń nikt do mnie nie dzwonił :-( ani jednego telefonu :-( Na kastrację umówiliśmy Rustyego wstępnie na środę za tydzień, a kilka dni po Nim Ozzy straci jajka :smile: Quote
danavas Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 BERKANO napisał(a):poszla moja ostatnia deklaracja- jeszcze raz przepraszam, że tak wyszło... Całuski dla Rustiego już dostałam kasiorkę i zapłaciłam dziś za dt Quote
pikola Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C.Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 wpłyneło 100zl od stix na paypal -ogromnie dziekujemy:loveu::loveu: jak dostane na swoje konto to przeleje do naszej ksiegowej;):lol: Quote
Lolalola Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 witaj Rusty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cioteczka bedzie w pl next week i szykuje dla Ciebie pieniazki;) Quote
monika55 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Zaglądam do psiaka. Ciężki czas na adopcje. Ale może akurat jemu się poszczęści. Quote
Lu_Gosiak Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 musi:): Gabi dac rade zrobic jakies nowe foteczki Rustiego?? duuuzooo:D:D:D Quote
Kava Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 czerwcowa deklaracja poszla.... czekamy na fotki.... pozdrawiam slicznie wszystkie cioteczki Quote
Lu_Gosiak Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dziekujemy bardzo!!:):) na wiesci czekamy...z ogloszen cisza niestety narazie Quote
danavas Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 cioteczki wejdźcie proszę..... http://www.dogomania.pl/threads/209090-Nieufny-kundelek-ze-sznurkiem-wro%C5%9Bni%C4%99tym-w-szyje..prubujemy-z%C5%82apa%C4%87-i-zbieramy-na-dt?p=17018291#post17018291 Quote
psiakiGabi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Kastracja Rustyego przełożona na poniedziałek na godz. 11:00 więc prosimy trzymać kciukasy w poniedziałek :) Rusty ostatnio się zakochał, suczka sąsiadów (dalekich sąsiadów) ma cieczkę, a że łazi luzem to połowa wsi no i ten nasz skubaniec Rusty też, chodzi ciężko zakochany, więc jajca trzeba ciachać koniecznie bo hormony buzują chłopakowi:cool3: Ciotki fotki są tylko nie mam kabla żeby zrzucić na komputer, nie będę tutaj kablować, który, ale jeden z psów zeżarł mi kabel, ten co to pomieszkuje w biurze, ciotka Lu_Gosiak i wujek Nikuś wiedzą, o kogo chodzi :) hehe niewidomy Tymuś chyba stwierdził, że jak On nie ogląda zdjęć to kabel można schrupać :) Darek obiecał jutro kupić taki kabel więc mam nadzieję, że uda mi się wstawić fotki bo już więcej ciotek czeka na zdjęcia psów:oops: Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 hahaha a to Tymus niegrzeczny:mad::mad: fajnie, ze sa nowe fotki kawalera bo my tu spragnione JEgo widoku - przynajmniej ja;):evil_lol: no i Rusti sie doczekal...juz niedlugo i po jajkach Quote
Recommended Posts