danavas Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='BERKANO']moja stała deklaracja dla Rustiego już poszła[/QUOTE] poszła i doszła:) Quote
strix Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Fejsbuk będzie dziś, wybaczcie obsuwę, ale wczoraj cały dzień sprzątałam po sobocie ;) Mam nadzieję, że Rusty się nie pogniewa. x Quote
Lu_Gosiak Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 dzieki strix:):):) dzwonilam do Gabi Rusti ma sie super:) uwielbia ludzi, nawet na obych sie cieszy, biegunki juz nie ma - chyba to byla wina tych lambri, zaczyna ładnie przybierac na wadze:) jak bedzie ładna pogoda to będą nowe fotki Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 cioteczki potrzebuje pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/207065-Pascal...SZKIELETOR-potrzebne-fundusze-na-leczenie!PROSIMY-O-POMOC!?p=16802059#post16802059 Quote
psiakiGabi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Fotki będą jak pogoda się poprawi bo jak narazie to śnieg pada :crazyeye::crazyeye: Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 u nas z koleji leje od rana bez przerwy...masakryczna pogoda Quote
Kava Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no, to nie bede wam pogarszac humorow piszac, ze u nas bez przerwy slonecznie,,, chlodno, ale slonecznie.. mizianki dla psinki... Quote
Lolalola Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Rusty a juz taki fajny wianuszek na glowince miales,a teraz chyba pilotke zimowa trzeba Ci ubrac.........;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Lolalola']Rusty a juz taki fajny wianuszek na glowince miales,a teraz chyba pilotke zimowa trzeba Ci ubrac.........;)[/QUOTE] hahaha dokladnie - taka z nausznikami:D:D: Quote
Lolalola Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']hahaha dokladnie - taka z nausznikami:D:D:[/QUOTE] i kapciuszki:):) Quote
strix Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Kończe fejsa. Przepraszam za obsuwę, ale od jakiś trzech dni jestem chora a już wczoraj masakrycznie. Rusty, może mam lamblie, co? ;) ;) Ostatnio jakas moda jest chyba na to paskudztwo ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='strix']Kończe fejsa. Przepraszam za obsuwę, ale od jakiś trzech dni jestem chora a już wczoraj masakrycznie. Rusty, może mam lamblie, co? ;) ;) Ostatnio jakas moda jest chyba na to paskudztwo ;) noo nie zyczyłabym dzieki za fejsa:):) Quote
psiakiGabi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wy się nie śmiejcie, ta pogoda mnie już wykańcza, lało dzisiaj cały dzień, deszcz, deszcz ze śniegiem i grad, do tego wichura... nawet psy nie miały ochoty na dwór wychodzić, a to jest rzadko spotykane u naszych gadziorów :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 noo ja sie nie dziwie bo mi tez sie nie chcialo wychodzic z cieplego łozeczka rano:) Quote
danavas Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 doszły kolejne wpłaty...post nr 2 uaktualniony:) mizianki dla grubaska:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 dziekujemy bardzo nasz super skarbniku:):) a tu zalegle wplaty na konto OTOZU: Małgorzata N. Rawicz - 30zl Robert B. Chorzow - 35zl Anna S.K łódz - 100zl RAZEM na koncie OTOZU na Rustiego jest 918,55zl Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 a co to za cisza u naszego przyjaciela??? jak sie miewa Diobelek???;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Gabi mowi, ze miewa sie dobrze:) dzisiaj powinny byc nowe fotki:):) za leczenie robalow Rustiego wyszlo razem 83zl - zaplace to z konta OTOZu czyli na koncie OTOZu zostaje 835,55zl:) Quote
psiakiGabi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Rusty miewa się super :) Psy samce nadal najchętniej by zjadł, ale do ludzi jest super :) Jak do nas przyjechał ważył 22 kg, dzisiaj go ważyliśmy i waga pokazała ponad 26kg :) Czyli chłopak nabiera pomału ciałka, ale on ma w sobie tyle energii, że połowę tego co mogłoby być na tycie przeznaczone to on spala bieganiem i skakaniem :) Dzisiaj przyjechały do nas 4 koleżanki wymiziać psy :), to Rusty cieszył się jak durny, wariował, rozdawał buziaki, nie ma w nim ani trochę agresji do ludzi, pięknie daje się obcym wyprowadzać na spacer z kojca :) Przestał już tak strasznie ciągać na smyczy :) Quote
Kava Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 piekne zdjecia. szczegolnie to trzecie.... takie sloneczne i pelne spokoju Chudy wypieknial, a ze tak szybko nie tyje to nie jest zle.... jak biega to wyrabia sobie miesnie , a to lepiej niz tkanka tluszczowa.... biegaj chlopaku ile wlezie... Quote
psiakiGabi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ciężko jest zrobić ładne zdjęcie Rusty'emu bo on jest jak błyskawica :) i najwięcej mam zdjęć jego ogona i dupki :) bo ucieka z kadru :) biega jak szalony, widać, że mu tego brakowało w schronie, a mięśnie już na klacie mu się trochę wyrobiły, nogi też ma umięśnione, w kojcu skacze z miejsca na wysokość bramki :) czyli prawie 2 metry, ale jednocześnie nie potrafi przeskoczyć niższego płotu, tylko skacze jak piłka w miejscu :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 superowo Rusti sie zaokragla:):):multi: juz zebra nie wala tak po oczach... mysle, ze niedlugo trzeba bedzie pomyslec o kastarcji Gabi dzieki za super fotki :loveu:- tylko czemu tak mało?;):evil_lol: Quote
Recommended Posts