Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fejsbuk będzie dziś, wybaczcie obsuwę, ale wczoraj cały dzień sprzątałam po sobocie ;) Mam nadzieję, że Rusty się nie pogniewa.

x

Posted

dzieki strix:):):)
dzwonilam do Gabi Rusti ma sie super:)
uwielbia ludzi, nawet na obych sie cieszy, biegunki juz nie ma - chyba to byla wina tych lambri, zaczyna ładnie przybierac na wadze:)
jak bedzie ładna pogoda to będą nowe fotki

Posted

[quote name='Lolalola']Rusty a juz taki fajny wianuszek na glowince miales,a teraz chyba pilotke zimowa trzeba Ci ubrac.........;)[/QUOTE]

hahaha dokladnie - taka z nausznikami:D:D:

Posted

Kończe fejsa. Przepraszam za obsuwę, ale od jakiś trzech dni jestem chora a już wczoraj masakrycznie. Rusty, może mam lamblie, co? ;) ;) Ostatnio jakas moda jest chyba na to paskudztwo ;)

Posted

[quote name='strix']Kończe fejsa. Przepraszam za obsuwę, ale od jakiś trzech dni jestem chora a już wczoraj masakrycznie. Rusty, może mam lamblie, co? ;) ;) Ostatnio jakas moda jest chyba na to paskudztwo ;)

noo nie zyczyłabym
dzieki za fejsa:):)

Posted

Wy się nie śmiejcie, ta pogoda mnie już wykańcza, lało dzisiaj cały dzień, deszcz, deszcz ze śniegiem i grad, do tego wichura... nawet psy nie miały ochoty na dwór wychodzić, a to jest rzadko spotykane u naszych gadziorów :)

Posted

dziekujemy bardzo nasz super skarbniku:):)
a tu zalegle wplaty na konto OTOZU:
Małgorzata N. Rawicz - 30zl
Robert B. Chorzow - 35zl
Anna S.K łódz - 100zl

RAZEM na koncie OTOZU na Rustiego jest 918,55zl

Posted

Gabi mowi, ze miewa sie dobrze:)
dzisiaj powinny byc nowe fotki:):)

za leczenie robalow Rustiego wyszlo razem 83zl - zaplace to z konta OTOZu czyli na koncie OTOZu zostaje 835,55zl:)

Posted

Rusty miewa się super :)
Psy samce nadal najchętniej by zjadł, ale do ludzi jest super :)
Jak do nas przyjechał ważył 22 kg, dzisiaj go ważyliśmy i waga pokazała ponad 26kg :) Czyli chłopak nabiera pomału ciałka, ale on ma w sobie tyle energii, że połowę tego co mogłoby być na tycie przeznaczone to on spala bieganiem i skakaniem :)
Dzisiaj przyjechały do nas 4 koleżanki wymiziać psy :), to Rusty cieszył się jak durny, wariował, rozdawał buziaki, nie ma w nim ani trochę agresji do ludzi, pięknie daje się obcym wyprowadzać na spacer z kojca :) Przestał już tak strasznie ciągać na smyczy :)

Posted

piekne zdjecia. szczegolnie to trzecie.... takie sloneczne i pelne spokoju

Chudy wypieknial, a ze tak szybko nie tyje to nie jest zle.... jak biega to wyrabia sobie miesnie , a to lepiej niz tkanka tluszczowa....
biegaj chlopaku ile wlezie...

Posted

Ciężko jest zrobić ładne zdjęcie Rusty'emu bo on jest jak błyskawica :) i najwięcej mam zdjęć jego ogona i dupki :) bo ucieka z kadru :) biega jak szalony, widać, że mu tego brakowało w schronie, a mięśnie już na klacie mu się trochę wyrobiły, nogi też ma umięśnione, w kojcu skacze z miejsca na wysokość bramki :) czyli prawie 2 metry, ale jednocześnie nie potrafi przeskoczyć niższego płotu, tylko skacze jak piłka w miejscu :)

Posted

superowo Rusti sie zaokragla:):):multi: juz zebra nie wala tak po oczach...
mysle, ze niedlugo trzeba bedzie pomyslec o kastarcji
Gabi dzieki za super fotki :loveu:- tylko czemu tak mało?;):evil_lol: