Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Napisała do mnie z tablica.pl osoba w sprawie adopcji Rustiego. Kazałam jutro zadzwonić na nr podawany w ogłoszeniach[/QUOTE]
łłłłłłlooooooooooo...jezuuuuuuuuuu...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Wpływy:
20zł- Asiaczek

Lista dłużników:
-danavas jest 240zł powinno być 280zł (za listopad i grudzień)
-*Aga* jest 225zł powinno być 375zł (za lipiec, sierpień, wrzesień, październik i listopad i grudzień)
-Lolalola jest 240zł powinno być 390zł (za maj-10zł, za czerwiec-30zł i lipiec-20zł i za sierpień 20zł i za wrzesień 20zł i za październik 20zł i za listopad 20zł i za grudzień 20zł)
-ewu jest 120zł powinno być 140zł od września wpłaca na OTOZ (za listopad i grudzień)
Gdyby te zaległe pieniądze wpłyneły, to Rusty bylby spokojniejszy w hoteliku....
Może jeszcze raz warto wyslać przypominajki?

pzdr.

Posted

Przede wszystkim - nieładne i nie fair. Składka dobrowolna - OK. Ale jeżeli ktos sie podjął płacić, nawet dobrowolnie, to nie jest to prywatny folwark i jeżeli nie dalszej mozłiwości płacenie, to wypada po prostu napisać: sorki, ale od tego miesiąca - nie mogę płacic. Przeciez nawet nie trzeba się tłumaczyc...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przede wszystkim - nieładne i nie fair. Składka dobrowolna - OK. Ale jeżeli ktos sie podjął płacić, nawet dobrowolnie, to nie jest to prywatny folwark i jeżeli nie dalszej mozłiwości płacenie, to wypada po prostu napisać: sorki, ale od tego miesiąca - nie mogę płacic. Przeciez nawet nie trzeba się tłumaczyc...

pzdr.[/QUOTE]Aż chcę się kliknąć "lubię to", szkoda, że nie ma takiej opcji

Posted

[quote name='Izabela124.']Aż chcę się kliknąć "lubię to", szkoda, że nie ma takiej opcji[/QUOTE]
hahha DOBRE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...DOKŁADNIE :)

mialam tel o Rustiego cytuje "czy On jest zły" hmmmmmmmmm...

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']hahha DOBRE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...DOKŁADNIE :)

mialam tel o Rustiego cytuje "czy On jest zły" hmmmmmmmmm...[/QUOTE]

hehe robi sie zły jak słyszy takie pytania :) ja tez czesto słyszę pytania o psy "czy jest ostry :roll: "

Posted

Byłam poza Polską, bez netu.
Deklaracja za grudzień opłacona.
Sprawdźcie czemu nie ma za listopad, wpłaciłam 12-tego listopada, mogę wysłać potwierdzenie.

Posted

ewu napisał(a):
Byłam poza Polską, bez netu.
Deklaracja za grudzień opłacona.
Sprawdźcie czemu nie ma za listopad, wpłaciłam 12-tego listopada, mogę wysłać potwierdzenie.

wpłyneło na konto OTOzu -dziekujemy bardzo :):)