Kava Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='psiakiGabi']Ciężko jest zrobić ładne zdjęcie Rusty'emu bo on jest jak błyskawica :) i najwięcej mam zdjęć jego ogona i dupki :) bo ucieka z kadru :) biega jak szalony, widać, że mu tego brakowało w schronie, a mięśnie już na klacie mu się trochę wyrobiły, nogi też ma umięśnione, w kojcu skacze z miejsca na wysokość bramki :) czyli prawie 2 metry, ale jednocześnie nie potrafi przeskoczyć niższego płotu, tylko skacze jak piłka w miejscu :)[/QUOTE] czyli prosto tak : Flumi ( pileczka samosieodbijajaca) oznacza niesamowita ilosc energii i radosc zycia.... czego tu wiecej chciec? Quote
strix Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Witam. Przepraszam za nieobecność, miałam wirusa w komputerze, który tak ładnie mi wyczyścił dysk, że skończyło się kupnem nowego latopa. Czyli prawie tydzień bez kompa był. Robić fejsa czy już ktoś zrobił? Jak trzeba to nie ma sprawy. Mam 3 programy antywirusowe, żadna franca mnie już nie dopadnie! Quote
Lu_Gosiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='strix']Witam. Przepraszam za nieobecność, miałam wirusa w komputerze, który tak ładnie mi wyczyścił dysk, że skończyło się kupnem nowego latopa. Czyli prawie tydzień bez kompa był. Robić fejsa czy już ktoś zrobił? Jak trzeba to nie ma sprawy. Mam 3 programy antywirusowe, żadna franca mnie już nie dopadnie![/QUOTE] robic:) Nikt nie zrobil - czekamy na Ciebie;) Quote
strix Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 acha, ok, to robię. a mogę poprosić o dane kontaktowe, tzn jeśli ktoś chce adoptować, to do kogo ma pisać/dzwonić? Quote
Lu_Gosiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='strix']acha, ok, to robię. a mogę poprosić o dane kontaktowe, tzn jeśli ktoś chce adoptować, to do kogo ma pisać/dzwonić?[/QUOTE] juz podawalam gdzies wczesniej zaraz poszukam mam: kontakt w sprawie adopcji: mail:gotych@o2.pl, tel:784958724 lub 793147805 Quote
Lu_Gosiak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='monika55']No to i może domek się pojawi?[/QUOTE] noo musi:):) kurcze mam prosbe - czy KTos moze napisac Rustiemu tekst do goloszen??? ja niestety w tej dziedzinie totalna noga - zawsze mialam problem z wypracowaniami;):evil_lol: a trzeba chlopaka zaczac oglaszac - jest juz drowy, robali niet, teraz za niedlugo kastracja i do domku Quote
Lolalola Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']noo musi:):) kurcze mam prosbe - czy KTos moze napisac Rustiemu tekst do goloszen??? ja niestety w tej dziedzinie totalna noga - zawsze mialam problem z wypracowaniami;):evil_lol: a trzeba chlopaka zaczac oglaszac - jest juz drowy, robali niet, teraz za niedlugo kastracja i do domku[/QUOTE] prosze pamietac o dorzucaniu zdjec z wianuszkiem .........i w pilotce;) Quote
Kava Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']noo musi:):) kurcze mam prosbe - czy KTos moze napisac Rustiemu tekst do goloszen??? ja niestety w tej dziedzinie totalna noga - zawsze mialam problem z wypracowaniami;):evil_lol: a trzeba chlopaka zaczac oglaszac - jest juz drowy, robali niet, teraz za niedlugo kastracja i do domku[/QUOTE] dziewczeta a moze zapytamy Ubocze, ten wujaszek to rabie texty ze glowa mala ? Quote
Lu_Gosiak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Kava']dziewczeta a moze zapytamy Ubocze, ten wujaszek to rabie texty ze glowa mala ? jasne ze tak:) zapytac zawsze mozna [quote name='psiakiGabi']Tak na szybko jeszcze 2 fotki znalazłam ta jest swietna:):) te ucholce sa boskie:evil_lol::evil_lol: Quote
strix Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 gotowe: http://www.facebook.com/event.php?eid=160857503976283 Czy mogę wpisać to konto jako docelowe dla chętnych do wpłat? Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ „ANIMALS” Inspektorat w Lublińcu nr KRS: 0000069730 ul. Cebulskiego 6/26 42-700 Lubliniec nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 koniecznie z dopiskiem " dla Rustiego" ? Quote
UBOCZE Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Witam u psiaka, dawno mnie tu nie było...:oops: Przeczytam nowości i w piątek tekścik skrobnę...;) Może się przyda.;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='UBOCZE']Witam u psiaka, dawno mnie tu nie było...:oops: Przeczytam nowości i w piątek tekścik skrobnę...;) Może się przyda.;)[/QUOTE] jak najbardziej sie przyda:):) a jak bedzie tekscik to kupimy Mu pakicik ogloszen Quote
Kava Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']jak najbardziej sie przyda:):) a jak bedzie tekscik to kupimy Mu pakicik ogloszen pierszy wierszyk do ogloszen dla naszego Chudziaka- Rusti napisala unixena, za co jej bardzo serdecznie dziekujemy Smutna jest historia psa ,ktory przezyl glod i zal Chcialem tylko byc kochanym ,a nie ciagle odpychanym Schron to nie jest miejsce na ...tak wrazliwego psa . Ciotki z dogo mnie dojrzaly i ze schronu wydostaly Jestem bardzo slicznym psiakiem ,towarzyskim lapserdakiem Lubie bawic sie na lace ,kiedy pieknie swieci slonce Bardzo pragne miec czlowieka ,moze to TY na mnie czekasz? Daj mi prosze dzisiaj szanse ,zostan moim dobrym panciem A odplace sie z radoscia ,czysta ,wierna psia miloscia . oklaski prosze.... Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 :klacz::klacz::klacz:dziekujemy bardzo;):evil_lol::evil_lol: Quote
unixena Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dzien dobry ! Ja napisalam ten tekst na prywatna prosbe cioteczki kava .(nie czytajac ,ze wujaszek Ubocze tez sie zobowiazal cos napisac ). Jestem za tym ,zeby i nasz wujcio napisal ,bedzie z czego wybierac ,moze Jego wierszyk bedzie bardziej przydatny na ogloszenie psiaka? Jednak co dwie glowy to nie jedna ,a moze wujcio rozbuduje moj tekst? moze cos poprawi (bo ja to raczej taki poeta -wierszokleta amator jestem ) Wujaszku Ubocze co Ty na to? Quote
Kava Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 witaj, wujaszek prosil o czas do piatku i obiecal cos naskrobac. jest troche zajety wiec czekamy ... a co tam u Chudego slychac? nadal rozrabia? Quote
*Aga* Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wierszyk świetny, aż mi się łezka zakręciła w oku!! :oops: Napewno chwyta za serducho, zreszta dokładnie tak jak Rusti! :loveu::loveu: Mizianki dla naszego coraz większego chłopaczka :loveu: Quote
UBOCZE Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Podnoszę chłopaka. Zaraz się biorę za tekścik. Nie wiem, czy mi dobrze wyjdzie, ale będę bardzo sie starał... Quote
Martika&Aischa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 wierszyk jest świetny:lol: brawo !!!!!! BRAWO!!!!!!! brawo!!!!!! :lol: Quote
Recommended Posts