Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiakiGabi']Ciężko jest zrobić ładne zdjęcie Rusty'emu bo on jest jak błyskawica :) i najwięcej mam zdjęć jego ogona i dupki :) bo ucieka z kadru :) biega jak szalony, widać, że mu tego brakowało w schronie, a mięśnie już na klacie mu się trochę wyrobiły, nogi też ma umięśnione, w kojcu skacze z miejsca na wysokość bramki :) czyli prawie 2 metry, ale jednocześnie nie potrafi przeskoczyć niższego płotu, tylko skacze jak piłka w miejscu :)[/QUOTE]

czyli prosto tak : Flumi ( pileczka samosieodbijajaca)

oznacza niesamowita ilosc energii i radosc zycia.... czego tu wiecej chciec?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.

Przepraszam za nieobecność, miałam wirusa w komputerze, który tak ładnie mi wyczyścił dysk, że skończyło się kupnem nowego latopa. Czyli prawie tydzień bez kompa był. Robić fejsa czy już ktoś zrobił? Jak trzeba to nie ma sprawy. Mam 3 programy antywirusowe, żadna franca mnie już nie dopadnie!

Posted

[quote name='strix']Witam.

Przepraszam za nieobecność, miałam wirusa w komputerze, który tak ładnie mi wyczyścił dysk, że skończyło się kupnem nowego latopa. Czyli prawie tydzień bez kompa był. Robić fejsa czy już ktoś zrobił? Jak trzeba to nie ma sprawy. Mam 3 programy antywirusowe, żadna franca mnie już nie dopadnie![/QUOTE]

robic:)
Nikt nie zrobil - czekamy na Ciebie;)

Posted

[quote name='strix']acha, ok, to robię. a mogę poprosić o dane kontaktowe, tzn jeśli ktoś chce adoptować, to do kogo ma pisać/dzwonić?[/QUOTE]

juz podawalam gdzies wczesniej zaraz poszukam

mam: kontakt w sprawie adopcji: mail:gotych@o2.pl, tel:784958724 lub 793147805

Posted

[quote name='monika55']No to i może domek się pojawi?[/QUOTE]

noo musi:):)

kurcze mam prosbe - czy KTos moze napisac Rustiemu tekst do goloszen??? ja niestety w tej dziedzinie totalna noga - zawsze mialam problem z wypracowaniami;):evil_lol:
a trzeba chlopaka zaczac oglaszac - jest juz drowy, robali niet, teraz za niedlugo kastracja i do domku

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noo musi:):)

kurcze mam prosbe - czy KTos moze napisac Rustiemu tekst do goloszen??? ja niestety w tej dziedzinie totalna noga - zawsze mialam problem z wypracowaniami;):evil_lol:
a trzeba chlopaka zaczac oglaszac - jest juz drowy, robali niet, teraz za niedlugo kastracja i do domku[/QUOTE]
prosze pamietac o dorzucaniu zdjec z wianuszkiem .........i w pilotce;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noo musi:):)

a trzeba chlopaka zaczac oglaszac - jest juz drowy, robali niet, teraz za niedlugo kastracja i do domku[/QUOTE]

dziewczeta a moze zapytamy Ubocze, ten wujaszek to rabie texty ze glowa mala ?

Posted

[quote name='Kava']dziewczeta a moze zapytamy Ubocze, ten wujaszek to rabie texty ze glowa mala ?
jasne ze tak:) zapytac zawsze mozna
[quote name='psiakiGabi']Tak na szybko jeszcze 2 fotki znalazłam

ta jest swietna:):) te ucholce sa boskie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Witam u psiaka, dawno mnie tu nie było...:oops: Przeczytam nowości i w piątek tekścik skrobnę...;) Może się przyda.;)[/QUOTE]

jak najbardziej sie przyda:):)
a jak bedzie tekscik to kupimy Mu pakicik ogloszen

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jak najbardziej sie przyda:):)
a jak bedzie tekscik to kupimy Mu pakicik ogloszen

pierszy wierszyk do ogloszen dla naszego Chudziaka- Rusti napisala unixena, za co jej bardzo serdecznie dziekujemy

Smutna jest historia psa ,ktory przezyl glod i zal
Chcialem tylko byc kochanym ,a nie ciagle odpychanym
Schron to nie jest miejsce na ...tak wrazliwego psa .
Ciotki z dogo mnie dojrzaly i ze schronu wydostaly
Jestem bardzo slicznym psiakiem ,towarzyskim lapserdakiem
Lubie bawic sie na lace ,kiedy pieknie swieci slonce
Bardzo pragne miec czlowieka ,moze to TY na mnie czekasz?
Daj mi prosze dzisiaj szanse ,zostan moim dobrym panciem
A odplace sie z radoscia ,czysta ,wierna psia miloscia .

oklaski prosze....

Posted

Dzien dobry ! Ja napisalam ten tekst na prywatna prosbe cioteczki kava .(nie czytajac ,ze wujaszek Ubocze tez sie zobowiazal cos napisac ). Jestem za tym ,zeby i nasz wujcio napisal ,bedzie z czego wybierac ,moze Jego wierszyk bedzie bardziej przydatny na ogloszenie psiaka? Jednak co dwie glowy to nie jedna ,a moze wujcio rozbuduje moj tekst? moze cos poprawi (bo ja to raczej taki poeta -wierszokleta amator jestem ) Wujaszku Ubocze co Ty na to?

Posted

witaj, wujaszek prosil o czas do piatku i obiecal cos naskrobac.
jest troche zajety wiec czekamy ...

a co tam u Chudego slychac? nadal rozrabia?

Posted

Wierszyk świetny, aż mi się łezka zakręciła w oku!! :oops:
Napewno chwyta za serducho, zreszta dokładnie tak jak Rusti! :loveu::loveu:
Mizianki dla naszego coraz większego chłopaczka :loveu: