Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strix jak mozesz to zrob prosze nowe;)...w sumie to nic nieszkodzi nawet jak bedzie mial dwa, a na to stare to mało ludzi zaglada...w nowym mozna opisac histeorie dac zdjecia dla porowniania ze schronu i teraz i mozna napisac, ze szukamy dla Rustiego domku:)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
strix jak mozesz to zrob prosze nowe;)...w sumie to nic nieszkodzi nawet jak bedzie mial dwa, a na to stare to mało ludzi zaglada...w nowym mozna opisac histeorie dac zdjecia dla porowniania ze schronu i teraz i mozna napisac, ze szukamy dla Rustiego domku:)

ok. teraz będę się uczyć norweskiego przez 3 godziny :wallbash:, więc zrobię pod wieczór. poproszę o namiary jakby ktoś chciał adoptować Rustiego - warto to wsadzić od razu na fejsa.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
kontakt w sprawie adopcji: mail:gotych@o2.pl, tel:784958724 lub 793147805
dzikei:):)
i..owocnej nauki:D

Dzięki :)

i... dzieki.... :placz:

Posted

[quote name='ClaudiaAnna']Ok to czekamy na odpowiedź ciotki Lu_Gosiak :)
a jeśli chcesz strix to mogę "zrobić" Cię adminem na wydarzeniu FB :D[/QUOTE]

Mi tam jest wsio ryba, niech cioteczka Lu_Gosiak zadecyduje. Moim skromnym zdaniem lepiej tych fejsów nie mnożyć, ale co ja tam wiem ;)

Posted

[quote name='strix']Mi tam jest wsio ryba, niech cioteczka Lu_Gosiak zadecyduje. Moim skromnym zdaniem lepiej tych fejsów nie mnożyć, ale co ja tam wiem ;)[/QUOTE]

ja bym byla za zrobieniem nowego - wtedy jest wieksze zainteresowanie

Posted

[quote name='strix']Ok, to dziś albo jutro. :)[/QUOTE]

super:):) wilekie dzieki!!
i zapraszam Was na watek "mojego" psiaka, ktory od roku siedzi w hoteliku i nie moze znalesc domu - a jest ładny, mlody, towarzyski i zgadza sie ze wszsytkimi...moze tez Ktos moglby mu zrobic facebooka
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/134196-Śląsk-Psia-tragedia-po-roku-powrót-z-adopcji!zbieramy-na-hotel-brakuje-150zl!!!/page45[/URL]

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']super:):) wilekie dzieki!!
i zapraszam Was na watek "mojego" psiaka, ktory od roku siedzi w hoteliku i nie moze znalesc domu - a jest ładny, mlody, towarzyski i zgadza sie ze wszsytkimi...moze tez Ktos moglby mu zrobic facebooka
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/134196-Śląsk-Psia-tragedia-po-roku-powrót-z-adopcji!zbieramy-na-hotel-brakuje-150zl!!!/page45[/URL][/QUOTE]

To ja machnę dwa, żaden problem, mam wprawę ;)

Posted

[quote name='strix']To ja machnę dwa, żaden problem, mam wprawę ;)[/QUOTE]

superwo wielkie dzieki!!:):)

Lolalola - niewiem jak z wplata - ale dziekujemy za wyslanie:):)
a co u Rustiego musi nam Gabi opowiedziec - tez jestem ciekawa jak sie sprawuje

Posted

ciesze sie ,ze juz sa pieniazki:)

piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!!
[B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B]

myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;)

Posted

Rusty to kamikadze:evil_lol: nawet do "naszego" Bronka bernardyna agresora startuje z zębami jak przechodzi koło jego kojca :diabloti:
Suczki lubi wszystkie, natomiast psy samce to już konkurencja i trzeba walczyć:diabloti:

Do nas i nawet do obcych też, jest super :loveu: