Kava Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 mialy byc jakies zdjecia??? czekamy niecierpliwie.... Quote
Lolalola Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 kochany Rusty witaj.....nie mialam neta....wybacz........deklaracja wedruje w nastepnym tygodniu,wybaczcie zwloke ale 1000 roznych rzeczy spadlo mi na leb.......ciesze sie,ze piesek wyglada lepiej i w ogole;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Lolalola Rusti jest milutki i zwłoke Ci wybaczy;):evil_lol::evil_lol: jest pare wplat jeszze z facebooka na konto OTOZU:) jak tylko sie chlopak podtuczy mysle, ze mozna szczepic i umawiac kastracje a potem....szukac najlepszego domku:) Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 czesc Rusty,Wesolych Swiat:) ciocia ma klopty z netem i nie moze bywac tak czesto jak by chciala,postaram sie zadzwonic i zrobic awanture po Swietach.......kurcze nooooo... a jak sie miewa nasz milusinski??? Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 wlasnie Gabi mowi, ze diobel z Niego wychodzi:):) znaczy zrobil sie agresor troszke do innych psiakow ...wyraznie odzyl psychicznie i chce rzadzic do ludzi fajniutki:) Quote
psiakiGabi Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Milusiński dla nas jest super :) ale do psów samców agresor jak diabli :( znowu oberwał po nosie, tym razem na Lotosa sie rzucił przez kojec i jeszcze głupek nos wpycha, no i ma kolejna sznytę na nosie. Dalej ma problemy z kupą, dostaje od wczoraj tabletki na lamblie i kokcydia, bo może to być przyczyną. Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 ozesz Ty osiolku ..........spokoj tam ma byc bo domku nie znajdziesz pierunie;) Quote
strix Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 A on kastrowany jest? Bo moze trzeba o tym pomyslec, inaczej moze byc tragedia jak sie dorwie do innego psa. Quote
psiakiGabi Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Właśnie nie jest kastrowany i to jest po części na pewno przyczyna, bo chłopakowi hormony do główki uderzają. poza tym jest kochany :) Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 takie zdjecia sa najlepszym prezentem wilkanocnym;) sliczna panienka w wianuszku,kocham te fote,musi pojsc kiedys do ogloszen,kazdy zwroci na to uwage:) Quote
Kava Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 swieta prawda Gabi ales go wystroila.... bedzie faktycznie swietna fotka do ogloszen no i widac jaki chlopak zadowolony.... tylko Chudy ....ostrzegam cie przestan grac szefa... bo takie cwaniaczki maja ciezkie zycie.... szukaj lepiej jajeczek i zajaczka i nie rob Gabi klopotu Quote
strix Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Gdybyscie sie decydowaly na kastracje, to ja sie deklaruje od razu, ze dorzuce cos jednorazowej na pokrycie kosztow. Sporo psow wraca z adopcji, bo sa agresywne wobec innych psow, dobrze by bylo sprobowac tego uniknac. Ja niestety Rustiego nie moge wziac, chociaz po cichu juz kombinowalam, bo mam juz psa, mocno ciapowatego i nawet by sie nie obronil :( Quote
danavas Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 witam tłuścioszka :) zdjęcie z mleczykami....bosko:) trzeba je faktycznie dać do ogłoszeń....z dopiskiem: piesio i mleczyk...ostatnie w sezonie:) Quote
*Aga* Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wielkanocne mizianki dla naszego Rustiego!! Jak pięknie wyglądasz w tym wianuszku słodziaku! i jeszcze jaki jesteś zadowolony :loveu::loveu: Strasznie się cieszę ,że nabiera pewności siebie tylko szkoda, że do innych samców zaczyna podskakiwać. Nie ma się jednak co dziwić skoro tyle przeszedł w tym schronie, pewnie dawali mu tam popalić. Teraz poczuł się pewnie i sądzi ,że przyszła jego kolej na rządzenie:mad::evil_lol: łobuziak jeden Najważniejsze jednak ,że do ludzi jest kochany:loveu: Ale chyba warto pomyśleć o kastracji?! Quote
psiakiGabi Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Kastracja będzie tylko najpierw musi trochę ciałka nabrać :) Quote
Lolalola Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 jak sie miewa nasza panienka z okienka?:) trzeba te jajeczka obciac,utemperowac kolezke;) Quote
monika55 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 I ja odwiedzę wiosennego chłopaka. Nawet nie wie co mu się szykuje. Quote
Kava Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 nie straszcie go.... kastracja to jak wizyta u dentysty, nikt jej nie lubi,,, ale musi byc... sa wieksze tragedie niz utrata jajeczek... choc panowie sa zapewne innego zdania... Chudy trzymaj sie , biegaj po laczce i przestan sie chuliganic... Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 dokladnie:):) jajka to nie wszystko;):evil_lol::evil_lol: Quote
danavas Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 przelałam kasiorkę za maj...kwiecień był z opóźnieniem więc teraz się wyrównało;) Quote
Lolalola Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 kochanie kasiorka leci:)....ale poczta wiec bedzie sie wlekla....hmmmm Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 danavas napisał(a):przelałam kasiorkę za maj...kwiecień był z opóźnieniem więc teraz się wyrównało;) Lolalola napisał(a):kochanie kasiorka leci:)....ale poczta wiec bedzie sie wlekla....hmmmm super:):) wielkie dzieki!! za kwiecien brakuje jeszcze 2 deklaracji - trzeba napisac do 26asi przypomnienie Quote
psiakiGabi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Wpłynęła kolejna wpłata za hotelik :) chłopak ma zapłacony pobyt do 9 czerwca (jak dobrze policzyłam) :) Quote
danavas Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 danavas napisał(a):przelałam kasiorkę za maj...kwiecień był z opóźnieniem więc teraz się wyrównało;) miałam tu na myśli kasiorkę za hotelik co ją do Gabi wysłałąm...mam nadzieje że dobrze zrobiłąm... Quote
Recommended Posts