Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochany Rusty witaj.....nie mialam neta....wybacz........deklaracja wedruje w nastepnym tygodniu,wybaczcie zwloke ale 1000 roznych rzeczy spadlo mi na leb.......ciesze sie,ze piesek wyglada lepiej i w ogole;)

Posted

Lolalola Rusti jest milutki i zwłoke Ci wybaczy;):evil_lol::evil_lol:

jest pare wplat jeszze z facebooka na konto OTOZU:)
jak tylko sie chlopak podtuczy mysle, ze mozna szczepic i umawiac kastracje a potem....szukac najlepszego domku:)

Posted

czesc Rusty,Wesolych Swiat:)
ciocia ma klopty z netem i nie moze bywac tak czesto jak by chciala,postaram sie zadzwonic i zrobic awanture po Swietach.......kurcze nooooo...
a jak sie miewa nasz milusinski???

Posted

Milusiński dla nas jest super :) ale do psów samców agresor jak diabli :( znowu oberwał po nosie, tym razem na Lotosa sie rzucił przez kojec i jeszcze głupek nos wpycha, no i ma kolejna sznytę na nosie.

Dalej ma problemy z kupą, dostaje od wczoraj tabletki na lamblie i kokcydia, bo może to być przyczyną.

Posted

swieta prawda
Gabi ales go wystroila.... bedzie faktycznie swietna fotka do ogloszen
no i widac jaki chlopak zadowolony....
tylko Chudy ....ostrzegam cie przestan grac szefa... bo takie cwaniaczki maja ciezkie zycie....
szukaj lepiej jajeczek i zajaczka i nie rob Gabi klopotu

Posted

Gdybyscie sie decydowaly na kastracje, to ja sie deklaruje od razu, ze dorzuce cos jednorazowej na pokrycie kosztow. Sporo psow wraca z adopcji, bo sa agresywne wobec innych psow, dobrze by bylo sprobowac tego uniknac. Ja niestety Rustiego nie moge wziac, chociaz po cichu juz kombinowalam, bo mam juz psa, mocno ciapowatego i nawet by sie nie obronil :(

Posted

Wielkanocne mizianki dla naszego Rustiego!! Jak pięknie wyglądasz w tym wianuszku słodziaku! i jeszcze jaki jesteś zadowolony :loveu::loveu:
Strasznie się cieszę ,że nabiera pewności siebie tylko szkoda, że do innych samców zaczyna podskakiwać. Nie ma się jednak co dziwić skoro tyle przeszedł w tym schronie, pewnie dawali mu tam popalić. Teraz poczuł się pewnie i sądzi ,że przyszła jego kolej na rządzenie:mad::evil_lol: łobuziak jeden
Najważniejsze jednak ,że do ludzi jest kochany:loveu:
Ale chyba warto pomyśleć o kastracji?!

Posted

nie straszcie go....
kastracja to jak wizyta u dentysty, nikt jej nie lubi,,, ale musi byc...
sa wieksze tragedie niz utrata jajeczek... choc panowie sa zapewne innego zdania...

Chudy trzymaj sie , biegaj po laczce i przestan sie chuliganic...

Posted

danavas napisał(a):
przelałam kasiorkę za maj...kwiecień był z opóźnieniem więc teraz się wyrównało;)

Lolalola napisał(a):
kochanie kasiorka leci:)....ale poczta wiec bedzie sie wlekla....hmmmm

super:):) wielkie dzieki!!
za kwiecien brakuje jeszcze 2 deklaracji - trzeba napisac do 26asi przypomnienie

Posted

danavas napisał(a):
przelałam kasiorkę za maj...kwiecień był z opóźnieniem więc teraz się wyrównało;)

miałam tu na myśli kasiorkę za hotelik co ją do Gabi wysłałąm...mam nadzieje że dobrze zrobiłąm...