Lu_Gosiak Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Lolalola napisał(a):kurcze....ja chcialam napisac,ze w jednym rzucie skasowalam sobie wszystkie wiadomosci w skrzynce....:oops::)taka byla zapchana:evil_lol: wiec ja prosze ponownie o konto......wplata bedzie next week:) hahaha znam to - tez nie raz tak zrobilam:) Quote
danavas Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 konto wysłałam wszystkim.... a z tym paypal'em to wydaje mi sie że strix wpłaciła 2 razy po 200zł, to jedno 200 dostałam na konto razem z Twoją deklaracją a drugiego nie... więc je dodałam i wyszło 330, ale fizycznie na moim koncie jest 130 zł. To nie wiem jak tą wpłatę zapisać drugą.... Quote
danavas Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Lolalola napisał(a):kurcze....ja chcialam napisac,ze w jednym rzucie skasowalam sobie wszystkie wiadomosci w skrzynce....:oops::)taka byla zapchana:evil_lol: wiec ja prosze ponownie o konto......wplata bedzie next week:) wysłałam:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 danavas napisał(a):konto wysłałam wszystkim.... a z tym paypal'em to wydaje mi sie że strix wpłaciła 2 razy po 200zł, to jedno 200 dostałam na konto razem z Twoją deklaracją a drugiego nie... więc je dodałam i wyszło 330, ale fizycznie na moim koncie jest 130 zł. To nie wiem jak tą wpłatę zapisać drugą.... nie, strix wyslala 2 razy po 100zl:) /200NOK/ Quote
strix Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 danavas napisał(a):konto wysłałam wszystkim.... a z tym paypal'em to wydaje mi sie że strix wpłaciła 2 razy po 200zł, to jedno 200 dostałam na konto razem z Twoją deklaracją a drugiego nie... więc je dodałam i wyszło 330, ale fizycznie na moim koncie jest 130 zł. To nie wiem jak tą wpłatę zapisać drugą.... Wpłaciłam 2x 100 zł czyli 200 zł. 100 zł stałej (za kwiecień) i 100 zł jednorazowej. Przepraszam, że narobiłam zamieszania z paypalem i pozdrawiam :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 strix napisał(a):Wpłaciłam 2x 100 zł czyli 200 zł. 100 zł stałej (za kwiecień) i 100 zł jednorazowej. Przepraszam, że narobiłam zamieszania z paypalem i pozdrawiam :) zadne zamieszanie, luzik:):) Gabi co tam u naszego Chudziaka?? Quote
Kava Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 danavas napisał(a):konto wysłałam wszystkim.... a z tym paypal'em to wydaje mi sie że strix wpłaciła 2 razy po 200zł, to jedno 200 dostałam na konto razem z Twoją deklaracją a drugiego nie... więc je dodałam i wyszło 330, ale fizycznie na moim koncie jest 130 zł. To nie wiem jak tą wpłatę zapisać drugą.... sorry, ale ja nie dostalam...... Quote
danavas Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 strix napisał(a):Wpłaciłam 2x 100 zł czyli 200 zł. 100 zł stałej (za kwiecień) i 100 zł jednorazowej. Przepraszam, że narobiłam zamieszania z paypalem i pozdrawiam :) hehe spoko...to ja namieszałam...nie doczytałam jak ostatnia sierotka...już poprawiam;) Quote
psiakiGabi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Rusty ma się super:) miałam go dzisiaj odrobaczyć ale nie wyrobiliśmy się, żeby jechać do weta:oops: jutro to załatwimy, bo podejrzewam, że jest zarobaczony bardzo:roll: Rozrabia jak dzieciak i nawet już coraz mniej się kłócą z Ozzym:lol: Quote
Lolalola Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 fajnie bardzo,ze psiaki zaczynaja "klikac",kochany Rusty jutro odrobaczanko i zobaczysz jak bedzie fajnie;) Quote
azalia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Piesio ma na imię Rusti czy Rusty,ja go Rusti nazywam,bo ładniej. Quote
*Aga* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 To super, że Rustiemu wraca uśmiech na pysku!! A wiadomość, że rozrabia jak dzieciak może tylko cieszyć bo pamiętacie jaki smutny siedział za tymi kratami w schronie?! Trzymam kciuki za sprawną wizytę u weta. ps. czy mogeę prosić o link do wątku Ozziego? Chętnie pooglądam sobie foteczki tego misiaka :-) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 monika55 napisał(a):A te moje perfumy to olałyście?:razz: Monika ja nie olalam - pamietam:):) ale...tak sobie mysle, ze tyle jest psiakow w potrzebie a Rustiemu tak sie udalo, ze ma komplet deklaracji stalych i jeszcze troche jednorazowych powinno wplynac - ze moze lepiej bedzie przeznaczyc to na innego biedaka w potrzebie...jest mase psow bez grosza - jak uwazasz?? azalia napisał(a):Piesio ma na imię Rusti czy Rusty,ja go Rusti nazywam,bo ładniej. pisze sie Rusty wymawia Rusti - niewazne...wazne, ze jest zadowolony:D:D:D *Aga* napisał(a):To super, że Rustiemu wraca uśmiech na pysku!! A wiadomość, że rozrabia jak dzieciak może tylko cieszyć bo pamiętacie jaki smutny siedział za tymi kratami w schronie?! Trzymam kciuki za sprawną wizytę u weta. ps. czy mogeę prosić o link do wątku Ozziego? Chętnie pooglądam sobie foteczki tego misiaka :-) pamietamy....i tym bardziej cieszy, ze On tak szybko sie zaczal cieszyc zyciem:) tu watek JEgo towarzysza z boksu - Oziego: http://www.dogomania.pl/threads/205153-Horror-trwa-ale-pojawi%C5%82a-si%C4%99-szansa-na-szcz%C4%99%C5%9Bliwe-zako%C5%84czenie%21-Potrzebne-pln-pomocy-%21 Quote
danavas Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kava napisał(a):sorry, ale ja nie dostalam...... dostałaś cioteczka....przecież koleżance spoza dogo przekazywałaś a ona juz wpłate machnęła...ale spoko wyślę jeszcze raz:):) Quote
Lolalola Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 hej Rusty,mam nadzieje,ze spisz sobie smacznie pondzisiejszych brykach...buziaki piesku:) Quote
monika55 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dobrze ze piesio odżywa. Dobra to lece z propozycja gdzie indziej. Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Rusty podobno masakrycznie zarobaczony:shake: a wieczorem swieze foteczki i info:):) Quote
strix Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Może też dlatego taki chudy. Uratowałam kiedyś takiego kota (do dziś go mam, a właściwie ją, bo to kotka). Niby ktoś ją dokarmiał a chuda była okropnie. Okazało się, że była tak zarobaczona,że dawali jej 10% szans :P Okrrrropne! Quote
Martika&Aischa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Rusty cioteczka nie zapomniała i pare "grosików" wpłaciła ;) pod koniec miesiąca wpłacę jeszcze pare "groszy". Trzymam mocno kciuki psiaczku kochany. Quote
danavas Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 hej Rusty:) ta paskudna neostrada mnie odstawiła od internetu na długie godziny...ale już jestem i pozdrawiam Cie chłopaczku!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Rusty przytyles juz troszke Slodziaku ? :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Rusty przytyles juz troszke Slodziaku ? :) tez ciekawam:cool3::cool3: Gabi?? jak Rusti?? Quote
Recommended Posts