Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolalola napisał(a):
kurcze....ja chcialam napisac,ze w jednym rzucie skasowalam sobie wszystkie wiadomosci w skrzynce....:oops::)taka byla zapchana:evil_lol:
wiec ja prosze ponownie o konto......wplata bedzie next week:)

hahaha znam to - tez nie raz tak zrobilam:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

konto wysłałam wszystkim....
a z tym paypal'em to wydaje mi sie że strix wpłaciła 2 razy po 200zł, to jedno 200 dostałam na konto razem z Twoją deklaracją a drugiego nie... więc je dodałam i wyszło 330, ale fizycznie na moim koncie jest 130 zł. To nie wiem jak tą wpłatę zapisać drugą....

Posted

Lolalola napisał(a):
kurcze....ja chcialam napisac,ze w jednym rzucie skasowalam sobie wszystkie wiadomosci w skrzynce....:oops::)taka byla zapchana:evil_lol:
wiec ja prosze ponownie o konto......wplata bedzie next week:)

wysłałam:)

Posted

danavas napisał(a):
a z tym paypal'em to wydaje mi sie że strix wpłaciła 2 razy po 200zł, to jedno 200 dostałam na konto razem z Twoją deklaracją a drugiego nie... więc je dodałam i wyszło 330, ale fizycznie na moim koncie jest 130 zł. To nie wiem jak tą wpłatę zapisać drugą....

nie, strix wyslala 2 razy po 100zl:) /200NOK/

Posted

danavas napisał(a):

Wpłaciłam 2x 100 zł czyli 200 zł. 100 zł stałej (za kwiecień) i 100 zł jednorazowej. Przepraszam, że narobiłam zamieszania z paypalem i pozdrawiam :)

Posted

strix napisał(a):
Wpłaciłam 2x 100 zł czyli 200 zł. 100 zł stałej (za kwiecień) i 100 zł jednorazowej. Przepraszam, że narobiłam zamieszania z paypalem i pozdrawiam :)

zadne zamieszanie, luzik:):)

Gabi co tam u naszego Chudziaka??

Posted

danavas napisał(a):

sorry, ale ja nie dostalam......

Posted

strix napisał(a):

hehe spoko...to ja namieszałam...nie doczytałam jak ostatnia sierotka...już poprawiam;)

Posted

Rusty ma się super:) miałam go dzisiaj odrobaczyć ale nie wyrobiliśmy się, żeby jechać do weta:oops: jutro to załatwimy, bo podejrzewam, że jest zarobaczony bardzo:roll:

Rozrabia jak dzieciak i nawet już coraz mniej się kłócą z Ozzym:lol:

Posted

To super, że Rustiemu wraca uśmiech na pysku!! A wiadomość, że rozrabia jak dzieciak może tylko cieszyć bo pamiętacie jaki smutny siedział za tymi kratami w schronie?! Trzymam kciuki za sprawną wizytę u weta.
ps. czy mogeę prosić o link do wątku Ozziego? Chętnie pooglądam sobie foteczki tego misiaka :-)

Posted

monika55 napisał(a):
A te moje perfumy to olałyście?:razz:

Monika ja nie olalam - pamietam:):) ale...tak sobie mysle, ze tyle jest psiakow w potrzebie a Rustiemu tak sie udalo, ze ma komplet deklaracji stalych i jeszcze troche jednorazowych powinno wplynac - ze moze lepiej bedzie przeznaczyc to na innego biedaka w potrzebie...jest mase psow bez grosza - jak uwazasz??
azalia napisał(a):
Piesio ma na imię Rusti czy Rusty,ja go Rusti nazywam,bo ładniej.

pisze sie Rusty wymawia Rusti - niewazne...wazne, ze jest zadowolony:D:D:D
*Aga* napisał(a):
To super, że Rustiemu wraca uśmiech na pysku!! A wiadomość, że rozrabia jak dzieciak może tylko cieszyć bo pamiętacie jaki smutny siedział za tymi kratami w schronie?! Trzymam kciuki za sprawną wizytę u weta.
ps. czy mogeę prosić o link do wątku Ozziego? Chętnie pooglądam sobie foteczki tego misiaka :-)

pamietamy....i tym bardziej cieszy, ze On tak szybko sie zaczal cieszyc zyciem:)
tu watek JEgo towarzysza z boksu - Oziego:
http://www.dogomania.pl/threads/205153-Horror-trwa-ale-pojawi%C5%82a-si%C4%99-szansa-na-szcz%C4%99%C5%9Bliwe-zako%C5%84czenie%21-Potrzebne-pln-pomocy-%21

Posted

Kava napisał(a):
sorry, ale ja nie dostalam......

dostałaś cioteczka....przecież koleżance spoza dogo przekazywałaś a ona juz wpłate machnęła...ale spoko wyślę jeszcze raz:):)

Posted

Może też dlatego taki chudy. Uratowałam kiedyś takiego kota (do dziś go mam, a właściwie ją, bo to kotka). Niby ktoś ją dokarmiał a chuda była okropnie. Okazało się, że była tak zarobaczona,że dawali jej 10% szans :P Okrrrropne!