strix Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Niestety jesteśmy tylko od 17 do 27 czerwca. 120 dni to cztery miesiące, więc raczej nie wypali. :( Ale pies jest piękny, na pewno znajdzie dom. Póki co, my tu płaćmy a piesek niech pięknieje :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 strix napisał(a):Niestety jesteśmy tylko od 17 do 27 czerwca. 120 dni to cztery miesiące, więc raczej nie wypali. :( Ale pies jest piękny, na pewno znajdzie dom. Póki co, my tu płaćmy a piesek niech pięknieje :) to niestety za malo czasu:( psiakiGabi napisał(a):Wysłałam Ci na maila fotki :) dzieki:):) nasza Chudzinka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lu_Gosiak Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jeszcze mu trochę żebereczka widać,ale jest lepiej,a będzie jeszcze lepiej,piesio jest piękny. Quote
strix Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 to niestety za malo czasu:( Nie bój żaby, w grudniu znowu przyjeżdżamy ;) Ale mam nadzieję, że jednak do tego czasu Rusty znajdzie dom. Faaaaaaajny jest! Quote
BUDRYSEK Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 kopiuje z watku Ozzyego: ciesze sie , ze chlopaki sa juz bezpieczni w schronie w Bielsku byli w boksie z ok 8 innymi psiakami i pierwsze moje wrazenie bylo ze Rusty jest tam szefem, ogolnie byla tam masakra, wszystkie sie gryzly i to praktycznie w kazdym boksie jeden bidok siedzial w kacie a reszta z zebami na niego masakra! dopiero jak zaczelam krzyczec to goscie ruszyli do "akcji" po tej wizycie do tej pory mam dola musze cos tam zaczac dzialac na szersza skale...jest tam 260 bidokow do tej pory wyciagalam stamtad jedynie kociaki w ciezkim stanie szkoda, ze taki wielki schron a wet jest tam tylko na pol etatu! zero kastracji, leczenia...psy oczywiscie nie mialy szczepien w aucie mialam swojego psa, szczeniorka i kota...troche sie obawialam ale bylo ok bez problemu zalozylam im szeleczki , przekupilam ich smakolykami i 300 km jechali bez problemu Rusty ciagle stal i podziwial krajobraz ze zdziwieniem zjedli kanapki, Ozzy delikatnie zabieral z reki a Rusty lapczywie razem z moja dlonia, glodny byl bardzo we wrocku poszlismy na spacerek i z Ozziego, kochanej przytulanki wyszedl diabelek! teraz juz wiem , ze to on tam byl szefem i dlaczego Rusty jest zaglodzony a Ozzy ma nadwage! ogolnie oba psiaki kochane, wspaniale, spragnione kontaktu z czlowiekiem...mam nadzieje, ze u Gabi zapomna o schronie i szybko znajda domki czy Ozzy stacil oko w bielskim schronie? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
psiakiGabi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 U nas pierwszego dnia też Ozzy był "gorszy" a teraz to już Rusty na Ozzy'ego też pyskuje. Po prostu chłopaki na nowo próbują ustalić kto rządzi. Quote
monika55 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Bezpieczni już. Jak dobrze. Mało wiadomości z tamtego schroniska. A słyszałam że tam tak dobrze.:angryy: Quote
Lu_Gosiak Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 strix napisał(a):to niestety za malo czasu:( Nie bój żaby, w grudniu znowu przyjeżdżamy ;) Ale mam nadzieję, że jednak do tego czasu Rusty znajdzie dom. Faaaaaaajny jest! noo to super;):evil_lol::evil_lol: zobaczymy - jak sie uda wczesniej to tez bedzie super:) ale poki co trzeba Go zaszczepic, odrobaczyc - okreslic wiek i jak sie podtuczy to wykastrowac Quote
danavas Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Boziu.....taka chudzinka... mówicie że teraz dobrze wygląda to ja nie chce wiedzieć jak było wcześniej..... Quote
*Aga* Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jejku z jaką ulgą oglądam fotki Rustiego w nowym "domku" Aż miło popatrzeć ,że chłopak jest na normalnym spacerku- kochany pycholek. Niech tylko się trochę podtuczy a wszystkie padniemy z wrażenia jaki z niego przystojniacha :cool3: Póki co chudzinka z niego straszna ale teraz nikt juz mu nie będzie jedzonka podjadać. Tyj chłopaczku tyj :lol: Quote
Lolalola Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 bardzo fajnie,ze psiaki juz bezpieczne.....a o reszcie w schronie to nawet myslec nie moge,bo umieram....:( spokojnie chlopaki,bez awantur tylko;)sliczny Rusty,tylko chudy...:(ale bedzie dobrze!!! Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 słuchajcie szok:):) wziełam dzis wydruk z konta OTOZU i patrze:crazyeye: a tam sporo wpłat na Rustiego - widac ruszyl sporo ludzi JEgo los:loveu: Rustiego wstawiłam na dwa duze konta psiowe z naszej klasy i jeszcze Claudia założyła Mu wydarzenie na facebokku - i pewnie stad te wplaty potem napisze dokladnie Kto i ile a łaczna suma to 750zl:lol::crazyeye::multi::multi: Quote
danavas Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 na konto wpłynęło dziś kolejne 30zł od żabola... to już druga wpłata w tym miesiącu...mam ją liczyć na maj czy jak???? Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 rozmawiałam z Gabi mowi, ze Rusti ma superowy charakter, ze w kojcu grzecznie sobie lezy i spi natomiast na spacerkach szaleje:):), skacze, tarza sie, cieszy i ogolnie jest kochany:multi::multi: mowi, ze zywo wyglada gorzej niz na zdjeciach jak sie Go glaszcze to reka sama wchodzi pod zebra:shake:, ale z dnia na dzien bedzie lepiej:lol: Quote
psiakiGabi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jutro będziemy odrobaczać chudzielca, bo zarobaczony jest na pewno. Potem go zaszczepimy. Rusty na spacerach szaleje jak dzieciak, wykonuje komendę siad, ale tylko wydawaną na prost niego, przy nodze nie chce siadać, ale się nauczy :) podaje łapkę, daje buzi :) Jest bardzo wesoły, ale w kojcu grzecznie leży, nie szczeka na inne psy. Oprócz Ozziego wszystkie psy lubi jak narazie :) Quote
monika55 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Lu Gosiak, a martwiłaś się. Dobrze ze chłopak posazny. Ozziego nie lubi bo pewnie ma za co. Quote
danavas Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 zapłaciłam za hotelik i zostało mi na koncie na tę chwile 130 zł Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 super:):) dziekujemy!! strasznie się ciesze, ze Rusti na spacerkach tak szaleje!! w końcu może wyjść poza kraty, rozprostować kości i cieszyć się życiem!!!:multi::multi: wplaty na konto OTOZU: Anna Ż. Łomża - 30zl Marzena B. Krakow - 10zl Mariola P. W-wa - 360zl Klaudia R. Piaseczno - 40zl Maja J. Września - 3.55zl Wiesław P. Chełmno - 30zl Agnieszka G. Łódz - 50zl Danuta K. Orzesze - 50zl Joanna Ch. Tarnów - 30zl Magdlaena P. Sosnowiec - 50zl Basic Soft Diana M. Ostrów Wielkopolski - 100zl RAZEM - 753,55zl danavas jak mozesz wrzuc to w drugi post pod wszystkimi deklaracjami co??:) Quote
Lolalola Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ciesze sie,ze Rusty tak fajowo sie odnajduje w nowym miejscu.....spij spokojnie nasz maly biedaku:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 danavas napisał(a):zapłaciłam za hotelik i zostało mi na koncie na tę chwile 130 zł danavas zerknij na drugi post bo chyba zostalo Ci 130zl sumujac wszystkie wplaty lacznie z paypalem a nie 330zl czy wszyscy deklarujacy dostali Twoje konto z tych jednorazowych tez? Quote
Lolalola Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 kurcze....ja chcialam napisac,ze w jednym rzucie skasowalam sobie wszystkie wiadomosci w skrzynce....:oops::)taka byla zapchana:evil_lol: wiec ja prosze ponownie o konto......wplata bedzie next week:) Quote
Recommended Posts