Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety jesteśmy tylko od 17 do 27 czerwca. 120 dni to cztery miesiące, więc raczej nie wypali. :( Ale pies jest piękny, na pewno znajdzie dom. Póki co, my tu płaćmy a piesek niech pięknieje :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strix napisał(a):
Niestety jesteśmy tylko od 17 do 27 czerwca. 120 dni to cztery miesiące, więc raczej nie wypali. :( Ale pies jest piękny, na pewno znajdzie dom. Póki co, my tu płaćmy a piesek niech pięknieje :)

to niestety za malo czasu:(
psiakiGabi napisał(a):
Wysłałam Ci na maila fotki :)

dzieki:):)

nasza Chudzinka

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Nie bój żaby, w grudniu znowu przyjeżdżamy ;) Ale mam nadzieję, że jednak do tego czasu Rusty znajdzie dom. Faaaaaaajny jest!

Posted

kopiuje z watku Ozzyego:

ciesze sie , ze chlopaki sa juz bezpieczni
w schronie w Bielsku byli w boksie z ok 8 innymi psiakami i pierwsze moje wrazenie bylo ze Rusty jest tam szefem, ogolnie byla tam masakra, wszystkie sie gryzly
i to praktycznie w kazdym boksie jeden bidok siedzial w kacie a reszta z zebami na niego masakra!
dopiero jak zaczelam krzyczec to goscie ruszyli do "akcji"
po tej wizycie do tej pory mam dola musze cos tam zaczac dzialac na szersza skale...jest tam 260 bidokow
do tej pory wyciagalam stamtad jedynie kociaki w ciezkim stanie

szkoda, ze taki wielki schron a wet jest tam tylko na pol etatu!
zero kastracji, leczenia...psy oczywiscie nie mialy szczepien

w aucie mialam swojego psa, szczeniorka i kota...troche sie obawialam ale bylo ok
bez problemu zalozylam im szeleczki , przekupilam ich smakolykami i 300 km jechali bez problemu
Rusty ciagle stal i podziwial krajobraz ze zdziwieniem
zjedli kanapki, Ozzy delikatnie zabieral z reki a Rusty lapczywie razem z moja dlonia, glodny byl bardzo

we wrocku poszlismy na spacerek i z Ozziego, kochanej przytulanki wyszedl diabelek!
teraz juz wiem , ze to on tam byl szefem i dlaczego Rusty jest zaglodzony a Ozzy ma nadwage!

ogolnie oba psiaki kochane, wspaniale, spragnione kontaktu z czlowiekiem...mam nadzieje, ze u Gabi zapomna o schronie i szybko znajda domki

czy Ozzy stacil oko w bielskim schronie?

Posted

strix napisał(a):

Nie bój żaby, w grudniu znowu przyjeżdżamy ;) Ale mam nadzieję, że jednak do tego czasu Rusty znajdzie dom. Faaaaaaajny jest!

noo to super;):evil_lol::evil_lol:
zobaczymy - jak sie uda wczesniej to tez bedzie super:)
ale poki co trzeba Go zaszczepic, odrobaczyc - okreslic wiek i jak sie podtuczy to wykastrowac

Posted

Jejku z jaką ulgą oglądam fotki Rustiego w nowym "domku" Aż miło popatrzeć ,że chłopak jest na normalnym spacerku- kochany pycholek. Niech tylko się trochę podtuczy a wszystkie padniemy z wrażenia jaki z niego przystojniacha :cool3:
Póki co chudzinka z niego straszna ale teraz nikt juz mu nie będzie jedzonka podjadać.
Tyj chłopaczku tyj :lol:

Posted

bardzo fajnie,ze psiaki juz bezpieczne.....a o reszcie w schronie to nawet myslec nie moge,bo umieram....:(
spokojnie chlopaki,bez awantur tylko;)sliczny Rusty,tylko chudy...:(ale bedzie dobrze!!!

Posted

słuchajcie szok:):) wziełam dzis wydruk z konta OTOZU i patrze:crazyeye: a tam sporo wpłat na Rustiego - widac ruszyl sporo ludzi JEgo los:loveu:
Rustiego wstawiłam na dwa duze konta psiowe z naszej klasy i jeszcze Claudia założyła Mu wydarzenie na facebokku - i pewnie stad te wplaty
potem napisze dokladnie Kto i ile a łaczna suma to 750zl:lol::crazyeye::multi::multi:

Posted

rozmawiałam z Gabi mowi, ze Rusti ma superowy charakter, ze w kojcu grzecznie sobie lezy i spi natomiast na spacerkach szaleje:):), skacze, tarza sie, cieszy i ogolnie jest kochany:multi::multi:
mowi, ze zywo wyglada gorzej niz na zdjeciach jak sie Go glaszcze to reka sama wchodzi pod zebra:shake:, ale z dnia na dzien bedzie lepiej:lol:

Posted

Jutro będziemy odrobaczać chudzielca, bo zarobaczony jest na pewno. Potem go zaszczepimy.
Rusty na spacerach szaleje jak dzieciak, wykonuje komendę siad, ale tylko wydawaną na prost niego, przy nodze nie chce siadać, ale się nauczy :)
podaje łapkę, daje buzi :)
Jest bardzo wesoły, ale w kojcu grzecznie leży, nie szczeka na inne psy. Oprócz Ozziego wszystkie psy lubi jak narazie :)

Posted

super:):)
dziekujemy!!
strasznie się ciesze, ze Rusti na spacerkach tak szaleje!! w końcu może wyjść poza kraty, rozprostować kości i cieszyć się życiem!!!:multi::multi:

wplaty na konto OTOZU:
Anna Ż. Łomża - 30zl
Marzena B. Krakow - 10zl
Mariola P. W-wa - 360zl
Klaudia R. Piaseczno - 40zl
Maja J. Września - 3.55zl
Wiesław P. Chełmno - 30zl
Agnieszka G. Łódz - 50zl
Danuta K. Orzesze - 50zl
Joanna Ch. Tarnów - 30zl
Magdlaena P. Sosnowiec - 50zl
Basic Soft Diana M. Ostrów Wielkopolski - 100zl
RAZEM - 753,55zl

danavas jak mozesz wrzuc to w drugi post pod wszystkimi deklaracjami co??:)

Posted

danavas napisał(a):
zapłaciłam za hotelik i zostało mi na koncie na tę chwile 130 zł

danavas zerknij na drugi post bo chyba zostalo Ci 130zl sumujac wszystkie wplaty lacznie z paypalem a nie 330zl
czy wszyscy deklarujacy dostali Twoje konto z tych jednorazowych tez?

Posted

kurcze....ja chcialam napisac,ze w jednym rzucie skasowalam sobie wszystkie wiadomosci w skrzynce....:oops::)taka byla zapchana:evil_lol:
wiec ja prosze ponownie o konto......wplata bedzie next week:)