Martika&Aischa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dziewczyny nie straszcie !!! On musi tam być po prostu musi no !!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kava napisał(a):......... akcja ktora przeprowadzilas byla brawurowa, ale na co te wysilki jezeli......Chudego juz nie ma.... tak nie mozna Kava ale gdzie zabierac?? łatwo powiedziec...mam załatwiony transport na piatek -trasa ze schronu do hoteliku - 380km..załatwiony jest transport łączony Budrysek je wezie z Bielska do Wroclawia i tam przyjezdza po Nie Gabi moze rzeczywiscie jakbym zalatwila cos wczesniej - to by byly:-(:-( rozmawialam z Misiek te zdjecia byly robione w marcu - wiec nie tak dawno, wtedy psiaki byly...dzwonilam do Budrysek Jej kolezanka niby ich w schronie nie widziala - ale mam nadzieje, ze ich nie zauwazyla po prostu....niewiem to czekanie mnie wykonczy jeszcze dwa dni Quote
*Aga* Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jejku nie straszcie, chudy musi tam być!!!! MUSI!!!!! :placz: Słuchajcie a może by zadzwonić do mordowni, przesłać im zdjęcie chudego i spytać czy taki piesek ciągle tam jest i ,że będzie zabrany w piątek?! Może jak usłyszą ,że ma być zabrany to zechcą pomóc?! Powiem Wam,że na samą myśl, że Rustiego może już nie być chce mi się ryczeć:placz::placz: Aż się tym zestresowałam! Quote
Lolalola Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 kurcze ciezka sprawa:( Rozumiem Lu Gosiak...bo dobra zabiore sobie psiaka na juz,a jak nie bedzie deklaracji to bede sobie placic sama 300 zlotych..........tak nie da rady,wiem cos o tym,bo pare miechow temu,tez wzielam z kolezanka psa na hurra i teraz jestem praktycznie sama z deklaracja,bo innym ciotkom sie zapomnialo..........a ja mam jeszcze ok 15 psow na deklaracjach:( Rozumiem tez Kave,bo to zycie psiaka i serce kaze zabierac na juz,ja tez bym tak zrobila,a pozniej bylabym w klopotach...tak to juz jest na dogo,ze pies bezpieczny w hotelu,nie wzbudza zainteresowania........................ fatalna sytuacja,mam OGROMNA NADZIEJE,ZE TYM RAZEM NIE BEDZIE ZA POZNO.................RUSTY GDZIE TY JESTES BIEDAKU??? Quote
Lolalola Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 *Aga* napisał(a):Jejku nie straszcie, chudy musi tam być!!!! MUSI!!!!! :placz: Słuchajcie a może by zadzwonić do mordowni, przesłać im zdjęcie chudego i spytać czy taki piesek ciągle tam jest i ,że będzie zabrany w piątek?! Może jak usłyszą ,że ma być zabrany to zechcą pomóc?! Powiem Wam,że na samą myśl, że Rustiego może już nie być chce mi się ryczeć:placz::placz: Aż się tym zestresowałam! AGA ciotki mowia,ze im wieksze zainteresowanie tym wieksza szansa na to,ze pies zniknie...................:( ich trzeba wziasc z zaskoczenia................. ku....a,ale sie znow,wk....lam na dzien dobry:( Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Lolalola napisał(a):kurcze ciezka sprawa:( Rozumiem Lu Gosiak...bo dobra zabiore sobie psiaka na juz,a jak nie bedzie deklaracji to bede sobie placic sama 300 zlotych........... jakby to mial byc moj pierwszy to nie ma sprawy...ale pisalam od poczatku, ze mam juz tak wzietych 5!! a oprocz tego na 7 kolejnych mam deklaracje stałe...ale to juz nieistotne teraz.... OBY On tam byl................. Quote
strix Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jeśli go nie ma, to weźcie innego w podobnym stanie. Niestety obawiam się, że takich tam nie brakuje :( Quote
Kava Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 strix napisał(a):Jeśli go nie ma, to weźcie innego w podobnym stanie. Niestety obawiam się, że takich tam nie brakuje :( tez tak mysle, Quote
Lolalola Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kava napisał(a):tez tak mysle, pewnie,ze tak.......ale nie przekreslajmy juz Rustiego,wierze,ze bedzie na nas czekal......... Quote
strix Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jeśli ktoś go zaadoptował, to ja się cieszę. Ale jeśli coś z nim zrobili, to czy przypadkiem nie nosi to znamion przestępstwa? Bo z tego,co wiem, w Polsce eutanazja zwierząt nieagresywnych i zdrowych przez schroniska jest niezgodna z prawem. A może się mylę ??? Quote
Fufurek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 strix napisał(a):Jeśli ktoś go zaadoptował, to ja się cieszę. Ale jeśli coś z nim zrobili, to czy przypadkiem nie nosi to znamion przestępstwa? Bo z tego,co wiem, w Polsce eutanazja zwierząt nieagresywnych i zdrowych przez schroniska jest niezgodna z prawem. A może się mylę ??? Jest niezgodna z prawem. W Polsce można usypiać tylko zwierzęta nieuleczalnie chore, cierpiące oraz agresywne, stanowiące zagrożenie dla człowieka. Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 dzis pol dnia spedzilam na telefonach ale oplacało sie:lol::lol: RUSTI dalej jest w schronie:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ogromnie dziekuje kasiprzystal za pojechanie do schronu i sprawdzenie:loveu: kasia sprawdzila siedzi w klatce z Ozim, ktory tez pojedzie do Gabi oraz z paroma innymi psiakami - mowila, ze wyglada na smutnego, steranego zyciem psa chcialam Je obydwa wyciagnac juz dzis i Budrysek - za co rowniez ogromne dzieki:loveu:- wydzwaniala i probowala zalatwic jakas lecznice na przetrzymanie te dwa dni, niestety mieli miejsce tylko na malego psa a w innych lecznicach przepelnienia - wiec psiaki zostaly w schornie... uffffffff ale ulga:lol::lol: Quote
UBOCZE Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Podczytywałem i bałem się odezwać... Bardzo się cieszę!!!!!:multi::multi::multi: Quote
danavas Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 o rany cioteczki ale powiało grozą dobrze zę byłam dziś cały dzien w pracy i dopiero teraz przeczytałam wasze posty w pigułce bo chyba bym sobie z nerwów pazury do nadgarstków zeżarła..... Quote
danavas Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wpłynęła deklaracja : żabol 30 zł i jeszcze 50 zł ..... tylko nie wiem od koo mam podejrzenie, że Lidia z warszawy to Li 1 tak???????? Quote
danavas Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 no i moje 20 zł czyli razem 100... super że Rusti tam jest...przydałoby się żeby się ktoś zajął tymi zwyrodnialcami!!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 danavas napisał(a):no i moje 20 zł czyli razem 100... super że Rusti tam jest...przydałoby się żeby się ktoś zajął tymi zwyrodnialcami!!!!!! ale Kasia mowila, ze Rusti wyglada lepiej niz na zdjeciach, ze przytyl:):) wiec wnioskuje, ze On po Olkuszu tak fatalnie wygladal - bo tam to wszytko jest mozliwe Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 danavas napisał(a):wpłynęła deklaracja : żabol 30 zł i jeszcze 50 zł ..... tylko nie wiem od koo mam podejrzenie, że Lidia z warszawy to Li 1 tak???????? tak to Li1:):) danavas najlepiej jakbys to zaznaczala tak: DEKLARACJE STAŁE: Li1- 50zl - IV, azalia - 20zl BERKANO - 10zl danavas - 20zl - IV, żabol - 30zl - IV, 26asia - 15zl Kava - 20 euro przez 3 miesiące z opcja przedłużenia - ok.75zl Lolalola - 40zl do lipca narazie *Aga* - 20zl strix - 100 znajoma Kavy z poza dogo 50zl Negrita8 - 10zl deklaracje czasowe: Lolalola - 40zl do lipca narazie JEDNORAZOWE: Lu_Gosiak - 50zl MOnika55 - perfum na bazarek Jarek Szymanski 100zl *Aga* - 50zl Lolalola - 15zl dogomanka - bazarek Iv1958 - coś pikola- 81zl?? beataczl - 50zl Martika@Aischa - po 14.04 coś Gonia13 - 20zl strix - 200,76zl - WPLACONE na paypal danavas - bazarek najlepiej jakbys poprosila jakiwegos moda o drugi post i tam na pierwszej stronie to wpisywala:) Quote
*Aga* Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kamień z serca mi spadł!!! Ach nadenerwowałam się dzisiaj bo przez cały dzień obserwowałam ten wątek. Na szczęście pomożemu Rustiemu!!! Strasznie się cieszę, że ta bida dostanie nową szanse :multi: A organizatorkom wielkie dzięki, naprawdę dziewczyny macie wielkie serducha,że tak się angażujecie w pomoc biednym zwierzakom. Trzymam kciuki za wydarzenia piątkowe!! Z zapartym tchem będę czekać na dobre wieści!! pozdrawiam wszystkich Quote
Kava Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):dzis pol dnia spedzilam na telefonach ale oplacało sie:lol::lol: RUSTI dalej jest w schronie:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ogromnie dziekuje kasiprzystal za pojechanie do schronu i sprawdzenie:loveu: kasia sprawdzila siedzi w klatce z Ozim, ktory tez pojedzie do Gabi oraz z paroma innymi psiakami - mowila, ze wyglada na smutnego, steranego zyciem psa chcialam Je obydwa wyciagnac juz dzis i Budrysek - za co rowniez ogromne dzieki:loveu:- wydzwaniala i probowala zalatwic jakas lecznice na przetrzymanie te dwa dni, niestety mieli miejsce tylko na malego psa a w innych lecznicach przepelnienia - wiec psiaki zostaly w schornie... uffffffff ale ulga:lol::lol: no to ale nam ulzylo, ze oba jeszcze tam siedza... szkoda ze nie znalazlo sie poczekalni, no trudno ale probowalyscie i to sie liczy.... jutro juz czwartek....jeszcze tylko dwa razy spanie... i wielki dzien dla biduli sie zacznie... Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 O rany jak się cieszę że RUSTI JEST cały i zdrowy:multi: Quote
danavas Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 słodkich sów Rusti jeszcze tylko 2 nocki i usłyszysz jak głośno chórem wszystkie ciotki wzdychają z ulgą!!!!! a potem będą piszczeć ze szczęścia jak domek się znajdzie:) Quote
Recommended Posts