Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='BERKANO']Gosiu a jak staż skarbnika ma wyglądać???? Tylko nie rób sobie płonnej nadziei, bo takie wpłaty i wypłaty na konto TZ mogą Go o zawal serca doprowadzić ;-) Więc musiałabym z Nim tą kwestię omówić. hahahah dziekuje kochana, ale pozostawimy w takim razie Twojego TZ narazie w spokoju:):) czyli mamy: DEKLARACJE STAŁE: Li1- 50zl azalia - 20zl BERKANO - 10zl danavas - 20zl żabol - 30zl 26asia - 15zl Kava - 20 euro przez 3 miesiące z opcja przedłużenia - ok.75zl Lolalola - 40zl do lipca narazie *Aga* - 20zl strix - 100 znajoma Kavy z poza dogo 50zl Negrita8 - 10zl RAZEM 400zl do lipca 440zl :multi::multi::multi::multi::multi: deklaracje czasowe: Lolalola - 40zl do lipca narazie JEDNORAZOWE: Lu_Gosiak - 50zl MOnika55 - perfum na bazarek Jarek Szymanski 100zl *Aga* - 50zl Lolalola - 15zl dogomanka - bazarek Iv1958 - coś pikola- 81zl?? beataczl - 50zl Martika@Aischa - po 14.04 coś Gonia13 - 20zl strix - 200,76zl - WPLACONE na paypal danavas - bazarek danavas mozesz rozsylac konto do wszystkich:multi::multi::multi: Quote
polciuaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 super, że już całość! :multi: teraz czekamy do piątku! Quote
edek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Gratuluję szybkiej akcji załatwienia hoteliku i uzbierania deklaracji . Trzymam kciuki, żeby chłopak był w schronisku i pojechał do swojego własnego azylu . Chciałabym Was jeszcze zaprosić na wątek następnego szkieleta, przebywającego w schronisku w Radomsku. Mam nadzieje, ze ta historia też skończy się szczęśliwie : http://www.dogomania.pl/threads/205188-Maksiu-chudzinka-ze-schroniska-WARTO-GO-POKOCHAĆ-ZABIERZMY-GO!!!-Radomsko Quote
danavas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ej przecież napisałam że rezygnuje z batoników i daje 20 zł stałej:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 danavas napisał(a):ej przecież napisałam że rezygnuje z batoników i daje 20 zł stałej:) hhaha widzisz jestem dalej w ciezkim szoku, ze tak sie udalo nazbierac, ze przeoczyłam - juz poprawione:):) bazarek potezny widze sie buduje na Rustiego - SUPER:):):) Quote
Kava Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 danavas napisał(a):ej przecież napisałam że rezygnuje z batoników i daje 20 zł stałej:) musi, Lu-Gosiak zapracowana i przeoczyla Twoje zrzeczenie batonikowe.... czyli mamy juz 400 zlo miesiecznie.....HURRRRRRRRraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Ciebie jako skarbniczke..... super dziekujemy, bo zrezygnowac z batonika to jest Wielka Sprawa.... ja ci gratuluje osobiscie... i wiesz co? nie tylko dla Chudego zrobilas dobry uczynek.... takze dla Ciebie samej.... mniej na biodrach, mniej na wadze.... czysty zysk...!!! Quote
strix Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 dziekujemy, bo zrezygnowac z batonika to jest Wielka Sprawa.... ja ci gratuluje osobiscie... i wiesz co? nie tylko dla Chudego zrobilas dobry uczynek.... takze dla Ciebie samej.... mniej na biodrach, mniej na wadze.... czysty zysk...!!! Wcale nie, bo garderobę trza wymieniać ;) żartuję oczywiście. :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 strix napisał(a): Wcale nie, bo garderobę trza wymieniać ;) ..... hahah tez prawda:):) ale to na bazarku cos kupi - bedzie z podwojnym zyskiem dla psiakow w potrzebie:):):) Quote
psiakiGabi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ciotki rozmawiałam dzisiaj z Budryskiem i mówiła, że Jej koleżanka była w tym schronie i nie widziała tych psów:shake: mam nadzieję, że po prostu ich nie zauważyła:roll: Jak wszystko pójdzie dobrze, to w piątek wieczorem odbieramy psiaki od Budryska z Wrocławia:lol: Quote
danavas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 sie cioteczki rozgadały o moich boczkach ho ho :) bazarek otwary zapraszam i juz pw rozsyłam:) http://www.dogomania.pl/threads/205510-Szopning-na-ca%C5%82ego-ka%C5%BCdy-znajdzie-co%C5%9B-dla-siebie-do-30.04-%2822-00%29?p=16643294#post16643294 Quote
Lolalola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 dobra,szybka akcja ciotki...:) teraz nerwowka do piatku....zeby Rusty tam byl!!!!!!modlic sie bede za psiaka!!! Quote
danavas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 cioteczka Li1 proszona o posprzątanie w skrzynce..... Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 psiakiGabi napisał(a):Ciotki rozmawiałam dzisiaj z Budryskiem i mówiła, że Jej koleżanka była w tym schronie i nie widziała tych psów:shake: mam nadzieję, że po prostu ich nie zauważyła:roll: Jak wszystko pójdzie dobrze, to w piątek wieczorem odbieramy psiaki od Budryska z Wrocławia:lol: nawet nie mow!!! chyba bym sie załamala.............. Quote
Lolalola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 psiakiGabi napisał(a):Ciotki rozmawiałam dzisiaj z Budryskiem i mówiła, że Jej koleżanka była w tym schronie i nie widziała tych psów:shake: mam nadzieję, że po prostu ich nie zauważyła:roll: Jak wszystko pójdzie dobrze, to w piątek wieczorem odbieramy psiaki od Budryska z Wrocławia:lol: extra.......zaraz rypne w kalenadarz.........................co sie tam dzieje do k..y nedzy?????????????????psy czekaja na ratunek,a jak juz jest to moze byc za pozno............umarlabym chyba.................. Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Lolalola']extra.......zaraz rypne w kalenadarz.........................co sie tam dzieje do k..y nedzy?????????????????psy czekaja na ratunek,a jak juz jest to moze byc za pozno............umarlabym chyba.................. JEzu...tego sie balam wlasnie od poczatku znajac opinie o tym schronie...kur.....syf jak w Olkuszu:angryy: a apropo perfum tu jest bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/205482-SUPER-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-na-ONk%C4%99-Lucy-i-bokserki-Nutusi-do-17.04.2011 gdzie tych samnych perfum jest o 30% mniej i poszly za 110zl wiec nasze mozna dac wyzej....tylko mam nadzieje, ze bedzie na Kogo ten bazarek robic:shake: Quote
Lolalola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):JEzu...tego sie balam wlasnie od poczatku znajac opinie o tym schronie...kur..... patzre na Twoj banerek i az ryczec mi sie chce,jak On wyglada....smierc na 4 lapach........kurcze i teraz ma szanse na fajne zaycie a tu Go ciotka nie widziala w schronie,nie wytrzymam do piatku:( Boze jakie te psiaki sa biedne:(............ Quote
danavas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 nawet nie mówcie cioteczki....... ale co mogliby zrobić z nimi.... zobaczycie...będzie dobrze... Quote
Lolalola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 danavas napisał(a):nawet nie mówcie cioteczki....... ale co mogliby zrobić z nimi.... zobaczycie...będzie dobrze... rozne zle rzeczy......... ale staram sie wierzyc,ze zobacze Go jeszcze w hoteliku u Gabi......... Quote
danavas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 o rany... ja nie wiem skąd się biorą tacy ludzie.....no przecież to jest jakaś masakra..... Quote
danavas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 nie umiem znaleźć Iv1958 albo ja juz ślepne albo jej nie ma na liście uzytkowników... poza tym pw poszły Quote
azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nawet nie dopuszczam tej myśli do siebie,że mogłoby ich nie być. Quote
Kava Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']JEzu...tego sie balam wlasnie od poczatku znajac opinie o tym schronie...kur.....syf jak w Olkuszu:angryy: JEZELI NIE DAJ BOZE CHUDEGO NIE DOSTANIEMY TO PROPONUJE NA PRZYSZLOSC ZABIERAC NATYCHMIAST ZE SCHRONU UMIESZCZAC U GABI I DOPIERO WTEDY ZBIERAC FORSE TU CHODZI O ZYCIE TYCH BIDULI akcja ktora przeprowadzilas byla brawurowa, ale na co te wysilki jezeli......Chudego juz nie ma.... tak nie mozna Quote
monika55 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ale jazda. Nie straszcie.:-(:nerwy: Moich perfum jest więcej , nad etykiete. Niech się przydadzą, no. Quote
Recommended Posts