Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BERKANO']Gosiu a jak staż skarbnika ma wyglądać????
Tylko nie rób sobie płonnej nadziei, bo takie wpłaty i wypłaty na konto TZ mogą Go o zawal serca doprowadzić ;-)
Więc musiałabym z Nim tą kwestię omówić.
hahahah dziekuje kochana, ale pozostawimy w takim razie Twojego TZ narazie w spokoju:):)

czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
Li1- 50zl
azalia - 20zl
BERKANO - 10zl
danavas - 20zl
żabol - 30zl
26asia - 15zl
Kava - 20 euro przez 3 miesiące z opcja przedłużenia - ok.75zl
Lolalola - 40zl do lipca narazie
*Aga* - 20zl
strix - 100
znajoma Kavy z poza dogo 50zl
Negrita8 - 10zl

RAZEM 400zl do lipca 440zl
:multi::multi::multi::multi::multi:

deklaracje czasowe:
Lolalola - 40zl do lipca narazie

JEDNORAZOWE:
Lu_Gosiak - 50zl
MOnika55 - perfum na bazarek
Jarek Szymanski 100zl
*Aga* - 50zl
Lolalola - 15zl
dogomanka - bazarek
Iv1958 - coś
pikola- 81zl??
beataczl - 50zl
Martika@Aischa - po 14.04 coś
Gonia13 - 20zl
strix - 200,76zl - WPLACONE na paypal
danavas - bazarek

danavas mozesz rozsylac konto do wszystkich:multi::multi::multi:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję szybkiej akcji załatwienia hoteliku i uzbierania deklaracji . Trzymam kciuki, żeby chłopak był w schronisku i pojechał do swojego własnego azylu .

Chciałabym Was jeszcze zaprosić na wątek następnego szkieleta, przebywającego w schronisku w Radomsku. Mam nadzieje, ze ta historia też skończy się szczęśliwie :

http://www.dogomania.pl/threads/205188-Maksiu-chudzinka-ze-schroniska-WARTO-GO-POKOCHAĆ-ZABIERZMY-GO!!!-Radomsko

Posted

danavas napisał(a):
ej przecież napisałam że rezygnuje z batoników i daje 20 zł stałej:)

hhaha widzisz jestem dalej w ciezkim szoku, ze tak sie udalo nazbierac, ze przeoczyłam - juz poprawione:):)
bazarek potezny widze sie buduje na Rustiego - SUPER:):):)

Posted

danavas napisał(a):
ej przecież napisałam że rezygnuje z batoników i daje 20 zł stałej:)

musi, Lu-Gosiak zapracowana i przeoczyla Twoje zrzeczenie batonikowe....
czyli mamy juz 400 zlo miesiecznie.....HURRRRRRRRraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i Ciebie jako skarbniczke..... super

dziekujemy, bo zrezygnowac z batonika to jest Wielka Sprawa.... ja ci gratuluje osobiscie... i wiesz co? nie tylko dla Chudego zrobilas dobry uczynek.... takze dla Ciebie samej.... mniej na biodrach, mniej na wadze.... czysty zysk...!!!

Posted

dziekujemy, bo zrezygnowac z batonika to jest Wielka Sprawa.... ja ci gratuluje osobiscie... i wiesz co? nie tylko dla Chudego zrobilas dobry uczynek.... takze dla Ciebie samej.... mniej na biodrach, mniej na wadze.... czysty zysk...!!!

Wcale nie, bo garderobę trza wymieniać ;)

żartuję oczywiście. :)

Posted

Ciotki rozmawiałam dzisiaj z Budryskiem i mówiła, że Jej koleżanka była w tym schronie i nie widziała tych psów:shake: mam nadzieję, że po prostu ich nie zauważyła:roll:
Jak wszystko pójdzie dobrze, to w piątek wieczorem odbieramy psiaki od Budryska z Wrocławia:lol:

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Ciotki rozmawiałam dzisiaj z Budryskiem i mówiła, że Jej koleżanka była w tym schronie i nie widziała tych psów:shake: mam nadzieję, że po prostu ich nie zauważyła:roll:
Jak wszystko pójdzie dobrze, to w piątek wieczorem odbieramy psiaki od Budryska z Wrocławia:lol:

nawet nie mow!!! chyba bym sie załamala..............

Posted

psiakiGabi napisał(a):

extra.......zaraz rypne w kalenadarz.........................co sie tam dzieje do k..y nedzy?????????????????psy czekaja na ratunek,a jak juz jest to moze byc za pozno............umarlabym chyba..................

Posted

[quote name='Lolalola']extra.......zaraz rypne w kalenadarz.........................co sie tam dzieje do k..y nedzy?????????????????psy czekaja na ratunek,a jak juz jest to moze byc za pozno............umarlabym chyba..................
JEzu...tego sie balam wlasnie od poczatku znajac opinie o tym schronie...kur.....syf jak w Olkuszu:angryy:

a apropo perfum tu jest bazarek:
http://www.dogomania.pl/threads/205482-SUPER-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-na-ONk%C4%99-Lucy-i-bokserki-Nutusi-do-17.04.2011
gdzie tych samnych perfum jest o 30% mniej i poszly za 110zl wiec nasze mozna dac wyzej....tylko mam nadzieje, ze bedzie na Kogo ten bazarek robic:shake:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
JEzu...tego sie balam wlasnie od poczatku znajac opinie o tym schronie...kur.....

patzre na Twoj banerek i az ryczec mi sie chce,jak On wyglada....smierc na 4 lapach........kurcze i teraz ma szanse na fajne zaycie a tu Go ciotka nie widziala w schronie,nie wytrzymam do piatku:(

Boze jakie te psiaki sa biedne:(............

Posted

danavas napisał(a):
nawet nie mówcie cioteczki....... ale co mogliby zrobić z nimi.... zobaczycie...będzie dobrze...

rozne zle rzeczy.........

ale staram sie wierzyc,ze zobacze Go jeszcze w hoteliku u Gabi.........

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']JEzu...tego sie balam wlasnie od poczatku znajac opinie o tym schronie...kur.....syf jak w Olkuszu:angryy:

JEZELI NIE DAJ BOZE CHUDEGO NIE DOSTANIEMY
TO PROPONUJE NA PRZYSZLOSC ZABIERAC NATYCHMIAST ZE SCHRONU UMIESZCZAC U GABI I DOPIERO WTEDY ZBIERAC FORSE

TU CHODZI O ZYCIE TYCH BIDULI

akcja ktora przeprowadzilas byla brawurowa, ale na co te wysilki jezeli......Chudego juz nie ma.... tak nie mozna