Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danavas napisał(a):
zróbmy wszystko... ile będzie trzeba... allegrowcy niech robią aukcje a ja zrobię bazarek...we wtorek ruszy... mam już fanty

EKSTRA!!!!:):)
mamy 5 dni na uzbieranie 240zl miesiecznych deklaracji.....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie tu jeden dzień i tyle cioteczek tu zajrzało :D Super że jesteście :razz:
i naprawdę dziękujemy wszystkim za deklaracje :loveu::loveu::loveu: To Wy ratujecie mu życie :multi:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
EKSTRA!!!!:):)
mamy 5 dni na uzbieranie 240zl miesiecznych deklaracji.....

wedlug mnie to na pierwszy miesiac sa pieniazki, czyli szukanie deklaracji miesiecznych przedluza sie o co najmniej 30 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wierze , ze znajdziemy wiecej chetnych.....
mozna juz Chudemu plecaczek pakowac.....

Posted

Kava napisał(a):
wedlug mnie to na pierwszy miesiac sa pieniazki, czyli szukanie deklaracji miesiecznych przedluza sie o co najmniej 30 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wierze , ze znajdziemy wiecej chetnych.....
mozna juz Chudemu plecaczek pakowac.....

tez tak sadze:)

Posted

na pierwszy miesiac sa, moze nawet na dwa miesiace, ale ja niestety nie podejme sie wyciagniecia psa gdy brakuje tyle deklaracji...jak juz wczesniej pisalam mam 5 psow wzietych w taki wlasnie sposob gdzie na kazdego minimum miesiecznie brakuje 100zl i niestety na watkach praktycznie pare osob....jak pies bezpieczny w hoteliku to bardzo trudno dozbierac brakujace deklaracje....ja od paru dni siedze nocami i wysylam mase pw - niestety ludzie sa podeklarowani juz na maxa i coraz trudniej uzbierać miesięczne deklaracje

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
na pierwszy miesiac sa, moze nawet na dwa miesiace, ale ja niestety nie podejme sie wyciagniecia psa gdy brakuje tyle deklaracji...jak juz wczesniej pisalam mam 5 psow wzietych w taki wlasnie sposob gdzie na kazdego minimum miesiecznie brakuje 100zl i niestety na watkach praktycznie pare osob....jak pies bezpieczny w hoteliku to bardzo trudno dozbierac brakujace deklaracje....ja od paru dni siedze nocami i wysylam mase pw - niestety ludzie sa podeklarowani juz na maxa i coraz trudniej uzbierać miesięczne deklaracje

co racja to racja..........i tak zjawilo sie duzo ciotek,trzeba dalej walczyc o psinke,zeby mogl normalnego zywota zaznac...

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

a od kiedy masz tyle zaleglosci? i co hoteliki na to ? ten minus moze sie zbierac w nieskonczonosc, czy wszystkie piec siedza u Gabi?
podlinkuj moze....

Posted

[quote name='Kava']a od kiedy masz tyle zaleglosci? i co hoteliki na to ? ten minus moze sie zbierac w nieskonczonosc, czy wszystkie piec siedza u Gabi?
podlinkuj moze....
zaległości zadnych nie mam w hotelikach, bo jak sie podejmuje wyciagnac psa to znaczy przejmuje za Niego odpowiedzialnosc również finansowa i wtedy się nadrabia bazarkami, allegro cegiełkowym czy zebrze o deklaracje jednorazowe..
mam psy w różnych hotelikach u Jamora,w Przebieszczanach u Lilki i u Wiosny:)

mamy kolejna deklaracje stała 15zl od 26asia - dziekujemy bardzo:multi::multi::multi:
czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
Li1- 50zl
azalia - 20zl
BERKANO - 10zl
danavas - 10zl
żabol - 30zl
26asia - 15zl
RAZEM 135zl
BRAKUJE 225zl

deklaracje czasowe:
KAva - 20 euro przez 3 miesiace