Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie mogę zadeklarować jednorazowo 50 zł, trzymam kciuki aby udało się zebrać potrzebne pieniążki dla tego cudnego ale jakże smutnego psiaczka. Trzymaj się Rusti!!! :loveu::loveu:

Posted

Lolalola napisał(a):
kurcze.....niech kto kupi te chanelki.................bedzie sporo grosza!!!!;)
No wlasnie a to okazja bo normalnie kosztuja prawie 4 stüwki.

Posted

pikola napisał(a):
No wlasnie a to okazja bo normalnie kosztuja prawie 4 stüwki.

no wlasnie;)................a jak mawiala Marilyn Monroe............do lozka zakladam tylko pare kropli Channnel 5:)

Posted

*Aga* napisał(a):
Narazie mogę zadeklarować jednorazowo 50 zł, trzymam kciuki aby udało się zebrać potrzebne pieniążki dla tego cudnego ale jakże smutnego psiaczka. Trzymaj się Rusti!!! :loveu::loveu:

pikola napisał(a):
Jestem na zaproszenie.Wplace jednorazowo,tyle co na Tymusia.

Marycha35 napisał(a):
Lu_Gosiak dzięki za zaproszenie, porozsyłam info o perfumach, może ktoś, coś:)

DZIEKUJE:):):)

Lolalola napisał(a):
no wlasnie;)................a jak mawiala Marilyn Monroe............do lozna zakladam tylko pare kropli Channnel 5:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dobre:cool3::cool3:

Posted

mam prosbe - nie wplacajcie jeszcze tych deklaracji - bo niewiemy czy uda sie uzbierac
konto OTOZU podałam by nie uciekly deklaracje spoza dogo...ale tutaj szukamy skarbnika:modla::modla:

narazie mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
Li1- 50zl
azalia - 20zl
BERKANO - 10zl

RAZEM 80zl
BRAKUJE 280zl

JEDNORAZOWE:

Lu_Gosiak - 50zl
MOnika55 - perfum na bazarek
Jarek Szymanski 100zl
*Aga* - 50zl
Lolalola - 15zl
dogomanka - bazarek
Iv1958 - cos
pikola- 81zl??

Posted

używane chanelki idą ok100-130 co też zależy od pojemności aha i czy masz kartonik i w jakim on jest stanie.
Zdecydujcie, jak chcecie go wystawić???
allegro czy bazarek????
Gdyby co to ja dopiero jutro jak oczy otworzę, bo już wrzący czajnik wstawiłam do lodówki- jakaś dziwna ostatnio jestem :-)

Posted

gdyby Monia chciała allegro to potrzebne są zdjęcia, o ktore już się postaralam ;-)
i można nawet wybrać najbliższe wystawianemu przedmiotowi ;-)

1)

2)

3)

4)

5)

Posted

Dostałam zaproszenie na wątek. Jestem, choć niestety teraz finansowo nie za bardzo mogę wesprzeć biedaka. Obiecuję porobić ogłoszenia jak chuderlaczek znajdzie się już bezpiecznie w hotelu

Posted

kurcze..teraz mogę dać tylko 10zł miesięcznie przez ...ile będzie trzeba.... ale piszę się na zrobienie bazarku (we wtorek już by był) wpiszcie mnie na stałą dyszkę puki co a jak mi się skończą wesela komunie i inne pożeracze kasy to chętnie dam więcej....

Posted

jestem na zaproszenie Lu_Gosiak.
wezme banerek biedaka i wplace kwote 50 zl. ktore wplacila aniawawa na transport suni do mnie,a poniewaz sunia nie dojechala Cioteczka prosila o przekaznie wplaty ode mnie z konta na inna wybrana przeze mnie biede wiec otrzymuje je Rusty.

Posted

super:):):)
dziekuje za odzew i przybycie:multi::multi:

czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
Li1- 50zl
azalia - 20zl
BERKANO - 10zl
danavas - 10zl

RAZEM 90zl
BRAKUJE 270zl

JEDNORAZOWE:

Lu_Gosiak - 50zl
Jarek Szymanski 100zl
*Aga* - 50zl
Lolalola - 15zl
dogomanka - bazarek
Iv1958 - cos
pikola- 81zl??
beataczl - 50zl
Martika@Aischa - po 14.04 cos

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
mam prosbe - nie wplacajcie jeszcze tych deklaracji - bo niewiemy czy uda sie uzbierac
konto OTOZU podałam by nie uciekly deklaracje spoza dogo...ale tutaj szukamy skarbnika:modla::modla:

oj juz za późno bo wczoraj zrobiłam przelew na 50 zł na podane wcześniej konto. Wierzę,że uda sie zebrać odpowiednia sumę aby uratować Rustiego!!! trzymam kciuki

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ja moge Ci powiedziec - chociaz to pierwszy hotelik gdzie mam psa a nie bylam....ale to nie pierwszy pies ktorego chcemy tam wyslac

u Gabi byly juz 2 psy z Olkusza ktore znalazly domy:
Elza:
http://www.dogomania.pl/threads/193455-FS-Milutka-Elza-wyciagnieta-z-mordowni-juz-w-super-domu!!!!-czas-na-kolejnego-%29-%29
HARY:
http://www.dogomania.pl/threads/191530-Wyciagamy-kolejnego-psa-z-mordowni-HARRY-juz-w-swoim-domku-%29-%29-dziekujemy!!

obecnie jest TYMEK wyciagniety pare dni temu z tej mordowni:
http://www.dogomania.pl/threads/204301-Pi%C4%99kny-niewidomy-Tymonek-ju%C5%BC-bezpieczny-w-DT-teraz-szukamy-DS!

Gabi ma boksy wewnetrzne -/gdzies chyba byly fotki/ to nie jest domowy hoteli, ale psy sa w budynku gdzie zawsze Ktos jest...poza tym psy maja spacerki i co rusz piekne zdjecia....Gabi jest na dogo i zawsze mozna na liczyc - czy to w pomocy z transportem psa do nowego domu, czy przywiesc psa...Gabi bierze psy do domu by sprawdzic ich zachowanie w domu, choc Nikt Ja o to nie prosi

ja tez jestem bardzo ostrożna w wysyaniu psow bo raz sie naciełam na cholerny "hotelik" w Obornikach u weta, gdzie psy byly trzymane w kenel klatkach w piwnicy i musialam psa szybko zabierac - ale hotelik u Gabi polecam:):)

Lu_
wytlumacz mi prosze co to sa kenel klatki? sorry ale nie wiem

moglabys mi dac linka do Gabi?
i jeszcze jedno- dwa pytania,
zabierane przez was psiaki z Olkusza, na kogo sa pisane? kto jest prawnie ich "wlascicielem"?
co sie dzieje, jezeli psiak nie znajdzie domku stalego?
jak karme dostaja psiaki u Gabi?

ja sie nie krusze, chcialabym wiedziec....
doloze te 20 Euro miesiecznie narazie na trzy miesiace.... chcialabym takze, zeby chudziak jak najszybciej przybral na wadze...
mam nadzieje, ze Gabi zwazy go po przyjezdzie i bedzie go dobrze karmila...

Posted

[quote name='BERKANO']halo!!!!!
co robimy- allegro czy bazarek???????
mi tam wszystko jedno - zrob jak uwazasz:)
[quote name='*Aga*']oj juz za późno bo wczoraj zrobiłam przelew na 50 zł na podane wcześniej konto. Wierzę,że uda sie zebrać odpowiednia sumę aby uratować Rustiego!!! trzymam kciuki
no nic nie szkodzi - nie zginie:)
tylko nie chce zbierac na konto OTOzu miesiecznych deklaracji - bo musze wyplacac z kontra na fakture
[quote name='Kava']Lu_
wytlumacz mi prosze co to sa kenel klatki? sorry ale nie wiem

moglabys mi dac linka do Gabi?
i jeszcze jedno- dwa pytania,
zabierane przez was psiaki z Olkusza, na kogo sa pisane? kto jest prawnie ich "wlascicielem"?
co sie dzieje, jezeli psiak nie znajdzie domku stalego?
...
kenel klatki i pseudo "hotelik"

linka do watku Gabi nie ma juz, bo niestety watki hotelikow na dogomanii zostały swego czasu wszystkie usuniete - chyba dlatego by nie robily sobie darmowej reklamy

co do wlasciciela psa - nie jest to jakos na pismie sformalizowane - bo w Olkuszu nawet chyba sie nic nie podpisuje jak wydaja psa....do tej pory bylo tak, ze jak ja zajmowalam sie wyciaganiem jakiegos psa to po prostu bralam na "siebie" kontakt do ogloszen, szukanie osoby na wizyte- ale generalnie wszyscy z watku pomgaja

pies jest w hoteliku poki nie znajdzie domu stałego - nie moze byc sytuacji, ze np. jak sie skonczy kasa to pies ma wrocic do schronu...dlatego deklaracje stale sa tak wazne - trzeba sie liczyc, ze np. moze byc sytuacja, ze bedzie trzeba placic dlugi okres czasu....narazie bardzo dobrze Nam szlo i wszystkie poza Sokratesem, ktory nie przezyl bo tak Go w Olkuszu wykonczyli, to pozostale wolniej lub szybciej ale znajdowaly dobre domki:)

co do karmy to juz Gabi musi odpowiedziec

[quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Muszę się trochę ogarnąć po nieobecności.
dziekuje:)
[quote name='żabol']Deklaruje 30 zl miesiecznie. Prosze o numer konta na pw jak beda juz zbierane wplaty
wow - dziekujemy baaaardzo:loveu::loveu::multi:
konta do wplat stalych caly czas nie mamy
KTO zostanie skarbikiem Rustiego??? PROSIMY

czyli mamy:
DEKLARACJE STAŁE:
Li1- 50zl
azalia - 20zl
BERKANO - 10zl
danavas - 10zl
żabol - 30zl

RAZEM 120zl
BRAKUJE 240zl

deklaracje czasowe:
KAva - 20 euro przez 3 miesiace

JEDNORAZOWE:
Lu_Gosiak - 50zl
Jarek Szymanski 100zl
*Aga* - 50zl
Lolalola - 15zl
dogomanka - bazarek
Iv1958 - cos
pikola- 81zl??
beataczl - 50zl
Martika@Aischa - po 14.04 cos

Posted

BERKANO napisał(a):
halo!!!!!
co robimy- allegro czy bazarek???????

zróbmy wszystko... ile będzie trzeba... allegrowcy niech robią aukcje a ja zrobię bazarek...we wtorek ruszy... mam już fanty