kora78 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 a swoich psow masz tylko- 1? krakvet pisal,ze kase dostal i cisza odtad. nie pisza nic,ze wyslane, itp. nie wiem,jak to tam dziala. Quote
kkasiiiar Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Swoje psy mam 2 , wie suki mala Sonie i amstaffke Mocce oby dwie z dogo :) zreszta zapraszam do galeri z banerka w moim podpisie :) W takim razie mysle ze w ciagu 2 dni karma powinna do mnie dotrzec ..zobaczmy. Quote
kora78 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 kkasiiar, dzwonili do mnie z krakvetu, nie ma teraz adulta 15kg na stanie, bedzie w nowym tygodniu dopiero. wiec prosilam o zamiane na tego activa jednak, zebys miala szybciej. dzis maja wyslac. ale musisz u kuriera 10zl doplacic. podaj mi swoj nr konta to te roznice Ci dzis wysle. albo moze po wizycie u weta wplace calosc? bo kiedy do weta pojdziesz na kontrole i po tabletki na odrobaczenie? i jak z imieniem? wybralas jej juz jakies lepsze imie? Quote
kkasiiiar Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 kora78 napisał(a):kkasiiar, dzwonili do mnie z krakvetu, nie ma teraz adulta 15kg na stanie, bedzie w nowym tygodniu dopiero. wiec prosilam o zamiane na tego activa jednak, zebys miala szybciej. dzis maja wyslac. ale musisz u kuriera 10zl doplacic. podaj mi swoj nr konta to te roznice Ci dzis wysle. albo moze po wizycie u weta wplace calosc? bo kiedy do weta pojdziesz na kontrole i po tabletki na odrobaczenie? i jak z imieniem? wybralas jej juz jakies lepsze imie? jesli jest taka potrzeba do weta moge jechac jutro. Rozliczmy sie po wizycie u weta. Cos jeszcze potrzeba oprocz odrobaczenia? Wczoraj April zostala sama na dole ..troche szczekala nic nie zniszczyla zobaczymy co bedzie dalej.. Jesli chodzi o zabawki to umie sie nimi bawic i pilka i kijem . Z imieniem ciezko bo nic mi do glowy nie przychodzi... Quote
kora78 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 tak, weta trzeba. taki przeglad, uszy jej obejrzec, zeby, blizne po sterylce. taki tam pirdoly. zwazyc ja koniecznie. tabletki na robaki. zabawki sa wybierane na bazarku 2. bazar do 22.01. imion sa miliardy... jak tak patrze teraz w necie. Quote
Satrina Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ale Aprilka to fajne imię - mi się bardzo podoba.Koniecznie chcecie zmieniać? Quote
kkasiiiar Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Mi sie April podoba bo kwiecien dla mnie zawsze szczesliwy ;) April przybiega na zawolanie, juz sie mniej ekscytuje ma bardzo duzo nagromadzonej energi az ja roznosi ale z kazdym dniem jest coraz lepiej i coraz bardziej jest okrzesana w stosunku do czlowieka. Dzis nie dam rady jechac z nia bo moja weta z powodow osobistych ma zamkniety gabitet umowilam sie z nia w poniedzialek. Uszy napewnoo trzeba bedzie wyczyscic bo sa bardzo brudne. Quote
kkasiiiar Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [video=youtube;-wXYze43JgA]http://www.youtube.com/watch?v=-wXYze43JgA&feature=youtu.be[/video] Quote
Satrina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ale zaczepialska, fajnie zaczepia Twojego Grafita-chyba się polubili. Quote
kora78 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 grafit to tez bdt ;) ok, chcecie to zostawiajcie april, w sumie ja to wymyslilam to mi sie podoba :) tylko myslalam,ze ds moze sie nie podobac i moga zmieniac. a ja nie jestem za zmienianiem psu non stop imienia co kilka mcy. a wolacie ja normalnie april, czy "ejpril"? chuda nie jest, co? ladne fotki do ogloszen, ale troche malo. wszystko w jednym ujeciu. trzeba tez z wysokosci psa, jak stoi bokiem, zeby bylo sylwetke i wielkosc widac, zblizenie samego pyska, no i jak siedzi. moze byc przy innym psie, przy dziecku bardzo wskazane :D i jak lezy w domku sobie. fotki domowe sa wazne, zeby nie bylo,ze to pies podworkowy, do kojca i na lancuch. jak dt to fotki lubie domowe miec. psy ze schronu maja tylko fotki na trawie lub za kratami :( Quote
kora78 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 ok, dziekuje :)))))))) w pon powinnas miec karme. w pt krakvet napisal,ze wyysla i powinno dojsc, w pierwszy roboczy dzien. Quote
kkasiiiar Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 dam znac jak tylko dotrze na watku:) wolam april na nia.. ladnie przybiega na zawolanie..i coraz wiecej rozumie..madra z niej dziewczyna :) Quote
kora78 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Nikaragua napisał(a):Imię potrzebne... może April :) no to mamy zwyciezce :) przepraszam za probe podpiecia sie pod ten zaszczyt :) glupieje z nadmiaru tych psiakow juz :( honorowa ciotka musi bywac tu czesciej! Quote
kora78 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 trzeba kaski dla aprilki. chocby na te zabawki. i weta. wciaz zapominam rozliczenie za transport wkleic.... zaraz zaraz Quote
kkasiiiar Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Weterynarz zaliczony :) Troche sie April bala wsiasc do samochodu ale pozniej juz podczas jazdy byla bardzo grzeczna. W poczekalni troche ja nosilo, na koty szczegolnie nie zwracala uwagi inne psy tez ok z wyjatkiem dalmatynczyka z kolnierzem, cos ja w nim draznilo pewnie ten nietypowy wyglad ;) i caly czas na niego szczekala. W gabinecie wulkan energi skakala na wetke na biurko i biegala wkolo.Wazy 18 kg, uszy wyczyszczone, zostala odrobaczona , ksiazeczka zalozona. Zaplacilam 10 zł za odrobaczenie podaj mi Twoj mail kora78 to przesle zdjecie paragonu. Quote
kora78 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 lucyna1981@wp.pl dziekuje serdecznie :)))))))) dzis dostalam jakieos maila z krakvetu,ze paczka poszla, wychodzi na to,ze dopiero dzis wyslana. jutro chyba powinna byc. a Ty mi podaj nr konta swoj z adresem pelnym. tylko w tytule pm napisz- konto kasiar, zebym nie usunela niechcaco. do paczki musisz 10zl doplacic roznicy. i tam maja byc jakies puszki gratisowe... zaraz zerkne. Quote
kora78 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 w zamowieniu ma wpisane- brit activ 15kg za 119zl. na str glownej jest ta karma + 1 gratis. same puszki do wyboru. nie wiem,czy przyjdzie sama karma, czy z puszka. wyslalam maila do krakvetu. za te cene powinien byc gratis, a chyba go nie ujeli. trafi mnie cos. chyba Quote
kkasiiiar Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Pewnie jutro dojdzie..kase juz mam przygotowana do doplaty. Zdjecie poszlo. Edit : nie denerwuj sie jutro dam znac czy puszki tez sa szkoda nerwów:) Quote
Satrina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A w aucie bez sensacji?Ciekawa jestem czemu u nas tak wymiotowała?MOże stres. Quote
kkasiiiar Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 W samochodzie byla grzeczna moze za krotka trasa zeby pokazala sie z innej strony ;) Quote
kora78 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 jadac z satrina, wlasnie na poczatku panikowala, a pozniej sie wyciszyla. jadac z ati i baksiem tez byla juz grzeczna. satriny nie znala, a u kasiar juz troche siedzi. Quote
Recommended Posts