Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie probowalam sie Kora dowiedziec na innym watku czy wiesz czemu ja oddali.

Eh, patologia pewnie jakas jakich pelno w tym miescie.

To co, mam pisac tekst na smutniaka i oglaszamy? Akurat jakis tam pakiet Kora maials

Posted

xmartix napisał(a):
wiadomo więc czemu?

nie wiadomo. czesto psy wracaja znow z ulicy wylapane- porzucone, podrzucone, itp schron nie dochodzi do wlasciciela z karami, pretensjami, nic.

pozniej zerkne w tekst, poszukam czy mam aktualne foto- ew z tych biezacych koniecznie daty trzeba usunac.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='kizimizi']Kora mysle ze skarbonka moze pokryc cos.
Jak na razie na Reksia trzeba no i wlasnie moze na Aprilke, co?[/QUOTE]

jakiego znow reksia? cos ty dzis, pila, przyznaj sie :P

witamy nikarague :)

Posted

no, to ja od dzisiaj na basen nie chodze, jak takie efekty daje ;P chyba,ze tam chlor angielski jest jakis szczegolnie... zakrecajacy ;P

tak, skarbonka pokryje. wg mnie tez.

Posted (edited)

aprilka pojechala. nie obylo sie bez wielkiego stresu, niecheci wsiadania do auta, wymiotowania piana w aucie i krecenia sie pol drogi.
jest juz w 2 aucie. ma przed soba jeszcze jedna przesiadke do 3 auta.

transport z baksio kosztuje 322zl.
z ostrowa wlkp do Swiecia, do dt. do ostrowa za free z Satrina i Ati :)

Edited by kora78
Posted

Aprilka fajna sunia-wesoła i przyjecielska, mam nadzieję,że szybko trafi do DS.A wymitowała kilka razy na początku jazdy, później położyła sie i dotrwała jakoś do Wrocka;-)

Posted

Aprilka dotarłą.. juz z Grafitem zaliczyli 1 zabawe..narazie jest jeszcze troszke zdezorietowana ale mam nadzieje ze jutro juz bedzie spokojniejsza.
Wiecej napisze jutro bo dzis juz nie bedzie mnie na dogo.

Posted

Aprilka super!! fajna dziewczyna narazie za bardzo nie chce do budy wchodzic siedzi przed kojcem..moze tam czuje sie bezpieczna, dostala rano ciepla karme z wieeeeelka checia zjadla i kolejce i sniadanie :) Do budy wchodzi jak ja zachecam ale narazie nie chce w niej siedziec... nie szczeka na przechodniow mimo ze Grafit to robi, postaram sie dzis zrobic jej pare zdjec.