Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soko']Ja jestem z Torunia :cool3:[/QUOTE]

Korcia......... Mamy chętną ciocię na wizytę, to napisz jej gdzie co i jak, coby się tu nikt nie stresował................ ;)
Pewnie masz jakiś gruuuuby segregator z wszystkimi danymi :D

Posted

No to żeście mnie wkopały, żaden Toruń tylko Dobrzejewice :mad: ale są wygodne połączenia więc ok :D
Pani mówi że gdzieś ok.4 tyg temu któraś z Was miała przyjechać, ale że nie ma odzewu, i że miał być przywieziony jakiś papier, umowa adopcyjna chyba. Ktoś coś słyszał, ktoś coś wie? Mogę odebrać ten papier i przywieźć pani jeśli znajduje się na terenie Torunia :lol:

Posted

To ja zadzwonię teraz do pani i powiem, że jutro dasz mi znać - i wtedy umówimy się dokładniej, np. ja to odbiorę u Ciebie i zawiozę. Ok?

Posted

nie odbierzesz u mnie, bo ja mieszkam 500km od Was :)
moge poczta wyslac. moge Ci na maila wyslac, wydrukujesz, dasz pani, ona podpisze przy Tobie i Ty do mnie poczta wyslesz. ok?

tylko poszukam w postach wstecz, co bylo z papierami. i w swoje ksiedze magicznej, z balaganem i burdelem. wrrr

Posted

Ok sprawa jest taka:
Przy odbieraniu Aprilki pani dostała do podpisania umowę adopcyjną w 2 lub 3 egzemplarzach; jeden miał iść do Wałbrzycha, a drugi miał zostać jej wysłany.

Posted

aha, ja mialam podpisac od siebie i jej wyslac.
a ona to podpisala wszystko i do mnie to wyslano? tak, pamietam, dostalam od kasiiar, pamietam.
czyli ja to odnajde, podpisze i jej wysle jedno.

to Ty rob wizyte kiedy chcesz. ja jej wysle poczta i tyle. Ty mi niepotrzebna jestes do tego :) przepraszam,ze to brzydko zabrzmilo.

ale ja mam zamet z tymi papierami wciaz... zostawiam na pozniej, a potem zapominam co i jak. a szukac caly watek, wiele stron wstecz to krecia robota

Posted

[quote name='Soko']Ok, umówiłyśmy się wstępnie na czwartek. Dam znać, że wyślesz. :)[/QUOTE]
Dzisiaj jest czwartek, rozumiem, że wizyta za tydzień :roll:,
W piątek (przyszły) będzie można zajrzeć po wieści z domu Aprilki ?

Posted

Wizyta miała się odbyć dzisiaj ale pani w ostatniej chwili odwołała pisząc, że ma grypę.
Umówiłyśmy się na następny tydzień i wtedy na bank przyjadę. Szkoda, że tak wyszło, bo sobie postałam 3h w korku na nic.

Posted

Soko napisał(a):
Wizyta miała się odbyć dzisiaj ale pani w ostatniej chwili odwołała pisząc, że ma grypę.
Umówiłyśmy się na następny tydzień i wtedy na bank przyjadę. Szkoda, że tak wyszło, bo sobie postałam 3h w korku na nic.

To w naszym kraju są takie korki???:crazyeye: myślałam że tylko w katastroficznych filmach amerykańskich ;) Gdzie Ty mieszkasz Soko?
Żartuję oczywiście ;)
Ale mam nadzieję że Cię to nie zraziło i wizyta się odbędzie wreszcie, i zobaczymy przeszczęśliwą April:loveu:

Posted

oj, przykro mi bardzo... czasem ludzie troszke nie do konca fair sie zachowuja, nie pomysla. my na to wplywu nie mamy. pewnie pani nie mogla reka ruszyc, spala do ostatniej chwili, stad zwloka. mam nadzieje.
oby sie udalo nastepnym razem :)

marta 3 godz, to po 1,5 w 1 strone, jak sadze. matematyka :D

Posted

Wróciła z pracy gdzie się zaraziła od kolegi, podejrzewam że o 16:30 już wiedziała że jej gardło wysiada, a napisała o 17.. no nieważne - tak się zdarza - normalnie bym się złościła, ale jakby nie było cel sam w sobie był szczytny i chodziło o Aprilkę, więc ok. :D