Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']:cunao:
no to ja juz sie moge oficjalnie cieszyc :) ostatnio jakos tak mama, ze wole z radoscia nie zapeszac.

no to:

:laola::laola::laola::laola:[/QUOTE]

Luśka....
My tu już świętujemy od x-czasu :)

Posted

niedlugo moze na wizyte poadopcyjna wyslemy ilon, za jakies 2 tyg, co? bedzie 5 tyg od adopcji.

kkasiiar, jak tam z bazarkiem? bo chce finanse aprilki zamknac. skoro na konto aprilki ma isc tylko część z tego bazarku ,a reszta- wg Twojego uznania, a wiekszosc juz masz, to moge teraz prosic o przelew tej czesci nam potrzebnej?

Posted

kora78 napisał(a):
doszla kaska od klauzunki, co byla na koncie aprilki.

jestesmy kwita ze wszystkimi :)

Ja tylko przypomnę, że o były pieniądze od Ryjonek i Berty - jak możesz to tylko napisz, w pierwszym poście, że moje konto wyzerowane :)

• 1 month later...
Posted

tak? to super. to czekaj, dam Ci nr tel na pm, zadzwon i sie umowcie na wizyte kiedys niedlugo, tak? tylko foteczki koniecznie poprosze :) bo taka cisza tu sie zrobila, wiesci nie mamy nic.

Posted

[quote name='kora78']tak? to super. to czekaj, dam Ci nr tel na pm, zadzwon i sie umowcie na wizyte kiedys niedlugo, tak? tylko foteczki koniecznie poprosze :) bo taka cisza tu sie zrobila, wiesci nie mamy nic.[/QUOTE]

Fotki beda obiecuje :)

• 2 months later...
Posted

Wtedy Pani nie pasowało, po 11(sierpnia) tez nie , a teraz ja nie dam rady jestem bez samochodu i narazie watpie zeby sie to zmieniło niestety :( Poproście moze kogos z Torunia bo ja niestety nie mam jak pomoc.