Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeczytałam historię Aprilki.
Jesteśmy wzruszeni, ale i mocno podekscytowani. Już nie możemy się doczekać!!!
Miłość od pierwszego spojrzenia :)
Jak dobrze pójdzie (wizytacja :) i transport to za tydzień już bedzie z nami!!!
Pozdrawiamy!!!

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciesze sie, ze odezwalas sie na watku Aprilki, w skrocie pisanej Apka ;P wersja dla leniwych
tak liczylam, ze sie zjawicie :)

Wasz nr tel juz podalam do ilon_n, pewnie jutro bedzie dzwonic, by sie umowic. pisala mi maila, ze jej w ten wekend pasuje, bo pozniej bedzie miala urwanie glowy w pracy.

napisalam tez do Bambino, odnosnie transportu. taka zapobiegawcza jestem :D

Posted

Ja w weekend pracuje,więc mogłabym być dopiero po 19.
W domu będzie moja teściowa, w sobotę też będzie mój mąz, w niedziele ma zajęcia na uczelni.

Wszyscy Aprilkę już widzieli i się zakochali więc serdecznie zapraszamy.
Gdyby p. Ilon mogla napisać godzinę o której będzie, bo ja nie zawsze mogę odebrać telefon, podałabym jej dokładny adres.

Posted

[quote name='Kerry21']Przeczytałam historię Aprilki.
Jesteśmy wzruszeni, ale i mocno podekscytowani. Już nie możemy się doczekać!!!
Miłość od pierwszego spojrzenia :)
Jak dobrze pójdzie (wizytacja :) i transport to za tydzień już bedzie z nami!!!
Pozdrawiamy!!!

Nareszcie April będzie miała własną, prywatną, osobistą rodzinkę :)
Kerry21 dziękujemy ! :)

Posted

marta0731 napisał(a):
Zaciskam mocno kciuki za Apkę!!!:thumbs::thumbs::thumbs:

Ogłaszam zatem masowe trzymanie kciuków, żeby April jak najszybciej pojechała do swojego domku :)

Posted

super!,
w poniedziałek jedziemy na zakupy, po nowe miski, przysmaki i zabawki. Bedzie Jej u nas dobrze!!! :)
Czy Aprilka lubiła spać na posłaniach? bo nie wiem, czy kupować czy nie? :)

Posted

Możecie najpierw sprawdzić to na poduszce czy kocu czy jakiejś szmacie, psu to bez różnicy, jeśli lubi mieć swoje miejsce to i to mu się spodoba ;)

Posted

Bedzie Jej u nas dobrze!!! :smile:

My to wiemy !!!! :)

Czy Aprilka lubiła spać na posłaniach? bo nie wiem, czy kupować czy nie? :smile:

U Kasi była w kojcu, u Bambino spała na tapczanie, ale takim, że psy miały swój. Prawda jest taka, że to tak serio piętnasta sprawa - tak jak pisze Soko - oby tylko pokazać psu gdzie jest jego miejsce, chyba, że wybierze sobie sama i tam coś położyć. Z czasem zobaczysz co ona lubi. No i oczywiście jeśli nie chce się mieć psa w łóżku to od ustalić warunki i konsekwentnie nie dopuszczać do wchodzenia psa na łóżko.

Posted

rozmawialam wlasnie dlugo z ilon_n, rekacja pierwsza klasa :) i wizyta jeszcze lepiej. Aprilke oddawac i Bogu dziekowac za taki domek :D

dzis tez rozmawialam z Bambino, ktora zgodzila sie Aprilke zawiezc, jednak dla niej to 500km bedzie w 2 strony i boimy sie powrotrki, ze znow cs na trasie wypadnie i noc Bambino zastanie kawal od domu.
Kerry, czy moglibyscie w razie takiej awarii przenocowac Bambino? albo pojechac choc 50km w jej strone, to dla niej juz 100km bedzie mniej. drugi plus tej sytuacji, to ze Aprilka niebedzie miala syndromu porzucenia. mi sie wydaje, ze dowieziona przez swoja obecna pancie i zostawiona w domu, dla niej jeszcze obcym, bedzie stac pod drzwiami i czekac, az jej pancia po nia wroci. a jakby sobie tak w aucie przekazac, czy kawalek od domu, pies musi sie odwrocic i isc w druga strone, z nowa osoba to te sytuacje latwiej aakceptuje. ze weszla na nowa droge zycia.

Posted

rozmawialam wlasnie dlugo z ilon_n, rekacja pierwsza klasa :smile: i wizyta jeszcze lepiej. Aprilke oddawac i Bogu dziekowac za taki domek :-D

z drugiej strony April tyle już przeszła....szok, że po tym wszystkim ona nadal taka beztroska - tu nie było innej opcji April musiała trafić na taką Panią jak Kerry21 :)

dzis tez rozmawialam z Bambino, ktora zgodzila sie Aprilke zawiezc

Bambino SZACUNEK !

Posted

Ale fajnie :multi::multi::multi:.

Kora78 - szacun, bo bardzo dobrze się nią opiekowałaś wirtualnie.

Dziewczyny- kkasiiiar i Bambino :loveu::loveu::loveu:.

Posted

hahahaha macosza Ty córo nasza :D
to klauzunka przecie wstawila aprilke w watek kerry!!!!

jak aprilka bedzie w ds to ja wtedy bede wszystkim dziekowac i sie cieszyc wszystkim :D

Posted

[h=2][/h]
mialam tel o aprilke, mloda pani, kolo Znina mieszka. ale aprilka nieaktualna "D

Oczywiście, że nieaktualna - marzyłam o użyciu takiego przymiotnika - dlatego powtarzam po Lucziji tym samym spełniając swoje marzenia :)

Posted

klauza, ja kerry mowilam,ze juz dosc tych zmian w jej zyciu. mam prosbe, by imie zostalo. mozna je zmodyfikowac, na cos podobnego, ale oglnie nie nagle Maja, Kora, Ramira, itp :D

Kerry, umawiaj sie dokladnie na transport z Bambino, ok? zaraz Ci na pm jej nr tel wysle, umowcie sie same, ja sie nie bede meiszac, bo sie balagan zrobi. super, ze uda sie kawalek dojechac :)