Kerry21 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Przeczytałam historię Aprilki. Jesteśmy wzruszeni, ale i mocno podekscytowani. Już nie możemy się doczekać!!! Miłość od pierwszego spojrzenia :) Jak dobrze pójdzie (wizytacja :) i transport to za tydzień już bedzie z nami!!! Pozdrawiamy!!! Quote
kora78 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 ciesze sie, ze odezwalas sie na watku Aprilki, w skrocie pisanej Apka ;P wersja dla leniwych tak liczylam, ze sie zjawicie :) Wasz nr tel juz podalam do ilon_n, pewnie jutro bedzie dzwonic, by sie umowic. pisala mi maila, ze jej w ten wekend pasuje, bo pozniej bedzie miala urwanie glowy w pracy. napisalam tez do Bambino, odnosnie transportu. taka zapobiegawcza jestem :D Quote
Kerry21 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ja w weekend pracuje,więc mogłabym być dopiero po 19. W domu będzie moja teściowa, w sobotę też będzie mój mąz, w niedziele ma zajęcia na uczelni. Wszyscy Aprilkę już widzieli i się zakochali więc serdecznie zapraszamy. Gdyby p. Ilon mogla napisać godzinę o której będzie, bo ja nie zawsze mogę odebrać telefon, podałabym jej dokładny adres. Quote
Klauzunka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='Kerry21']Przeczytałam historię Aprilki. Jesteśmy wzruszeni, ale i mocno podekscytowani. Już nie możemy się doczekać!!! Miłość od pierwszego spojrzenia :) Jak dobrze pójdzie (wizytacja :) i transport to za tydzień już bedzie z nami!!! Pozdrawiamy!!! Nareszcie April będzie miała własną, prywatną, osobistą rodzinkę :) Kerry21 dziękujemy ! :) Quote
Satrina Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Włączyłam na chwilę telefon, żeby poczytać dogo, a tu taka niespodzianka:-) Juz nie mogę się doczekać aż trafi do DS! Quote
marta0731 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Zaciskam mocno kciuki za Apkę!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Klauzunka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 marta0731 napisał(a):Zaciskam mocno kciuki za Apkę!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Ogłaszam zatem masowe trzymanie kciuków, żeby April jak najszybciej pojechała do swojego domku :) Quote
kora78 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 ahahahahahahahhahahahaahha mam info od ilon! Szykowac aprilke do podrozy!!!!!!!!!!!!!! Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Kerry21 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 super!, w poniedziałek jedziemy na zakupy, po nowe miski, przysmaki i zabawki. Bedzie Jej u nas dobrze!!! :) Czy Aprilka lubiła spać na posłaniach? bo nie wiem, czy kupować czy nie? :) Quote
Soko Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Możecie najpierw sprawdzić to na poduszce czy kocu czy jakiejś szmacie, psu to bez różnicy, jeśli lubi mieć swoje miejsce to i to mu się spodoba ;) Quote
Klauzunka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Bedzie Jej u nas dobrze!!! :smile: My to wiemy !!!! :) Czy Aprilka lubiła spać na posłaniach? bo nie wiem, czy kupować czy nie? :smile: U Kasi była w kojcu, u Bambino spała na tapczanie, ale takim, że psy miały swój. Prawda jest taka, że to tak serio piętnasta sprawa - tak jak pisze Soko - oby tylko pokazać psu gdzie jest jego miejsce, chyba, że wybierze sobie sama i tam coś położyć. Z czasem zobaczysz co ona lubi. No i oczywiście jeśli nie chce się mieć psa w łóżku to od ustalić warunki i konsekwentnie nie dopuszczać do wchodzenia psa na łóżko. Quote
kora78 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 rozmawialam wlasnie dlugo z ilon_n, rekacja pierwsza klasa :) i wizyta jeszcze lepiej. Aprilke oddawac i Bogu dziekowac za taki domek :D dzis tez rozmawialam z Bambino, ktora zgodzila sie Aprilke zawiezc, jednak dla niej to 500km bedzie w 2 strony i boimy sie powrotrki, ze znow cs na trasie wypadnie i noc Bambino zastanie kawal od domu. Kerry, czy moglibyscie w razie takiej awarii przenocowac Bambino? albo pojechac choc 50km w jej strone, to dla niej juz 100km bedzie mniej. drugi plus tej sytuacji, to ze Aprilka niebedzie miala syndromu porzucenia. mi sie wydaje, ze dowieziona przez swoja obecna pancie i zostawiona w domu, dla niej jeszcze obcym, bedzie stac pod drzwiami i czekac, az jej pancia po nia wroci. a jakby sobie tak w aucie przekazac, czy kawalek od domu, pies musi sie odwrocic i isc w druga strone, z nowa osoba to te sytuacje latwiej aakceptuje. ze weszla na nowa droge zycia. Quote
Klauzunka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 rozmawialam wlasnie dlugo z ilon_n, rekacja pierwsza klasa :smile: i wizyta jeszcze lepiej. Aprilke oddawac i Bogu dziekowac za taki domek :-D z drugiej strony April tyle już przeszła....szok, że po tym wszystkim ona nadal taka beztroska - tu nie było innej opcji April musiała trafić na taką Panią jak Kerry21 :) dzis tez rozmawialam z Bambino, ktora zgodzila sie Aprilke zawiezc Bambino SZACUNEK ! Quote
toyota Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ale fajnie :multi::multi::multi:. Kora78 - szacun, bo bardzo dobrze się nią opiekowałaś wirtualnie. Dziewczyny- kkasiiiar i Bambino :loveu::loveu::loveu:. Quote
toyota Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Sorry Klauzunka, wiedziałam, że kogoś pominę ;). Dla Ciebie też :loveu:. Quote
kora78 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 hahahaha macosza Ty córo nasza :D to klauzunka przecie wstawila aprilke w watek kerry!!!! jak aprilka bedzie w ds to ja wtedy bede wszystkim dziekowac i sie cieszyc wszystkim :D Quote
Satrina Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Poszczęściło się naszej dziewczynie- w końcu trafi na porządny dom. Quote
kora78 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 mialam tel o aprilke, mloda pani, kolo Znina mieszka. ale aprilka nieaktualna "D Quote
Klauzunka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [h=2][/h] mialam tel o aprilke, mloda pani, kolo Znina mieszka. ale aprilka nieaktualna "D Oczywiście, że nieaktualna - marzyłam o użyciu takiego przymiotnika - dlatego powtarzam po Lucziji tym samym spełniając swoje marzenia :) Quote
kkasiiiar Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Wchodze na watek Aprilki ...patrze.. i nie wierze.... strasznie sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Kerry21 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 kora78, umówimy się dokładnie co i jak :) my wyjedziemy po Arplikę i mozemy umówic sie pod Poznaniem :) Quote
Klauzunka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Kerry21 ciekawa jestem jak Apa będzie się u Ciebie nazywała - dalej Aprila czy już masz w planach jakąś zmianę? :) Jak jestem zbyt wścibska - to zignoruj :) Quote
kora78 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 klauza, ja kerry mowilam,ze juz dosc tych zmian w jej zyciu. mam prosbe, by imie zostalo. mozna je zmodyfikowac, na cos podobnego, ale oglnie nie nagle Maja, Kora, Ramira, itp :D Kerry, umawiaj sie dokladnie na transport z Bambino, ok? zaraz Ci na pm jej nr tel wysle, umowcie sie same, ja sie nie bede meiszac, bo sie balagan zrobi. super, ze uda sie kawalek dojechac :) Quote
Recommended Posts