Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja sie dziwie ze Aprilka domku nie ma bo jest i mloda i wesola i bezproblemowa a do tego sliczna
moze teraz sie uda znalesc trzymam kciuki!!!

wszyscy trzymamy kciuki ! :) Aprila do domu dość już tej tułaczki !

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli mogę się jutro rano szykować do drogi. April na zdjęciach widać, że całkiem kawał psa z niej, hi hi

no tak całe 18 kg :) Bambisia daj znaka jak już April będzie u Ciebie :)

Posted

kora78 napisał(a):
18kg bylo, jak zajechala, ja jej min. 20kg teraz daję, nawet wiecej. :D podtuczona gąska.

to juz jutro, ehhh

nie jest taka duza -mniejsza od Kamci -taka akuratna

trzymam kciuki juz dzis za podroz - a u nas dzisiaj snieg sypie rowno

Posted

pani z trzebnicy dzwonila do mnie o psa wtypie podhalana, ktory ma juz ds. aprka wcale nie podbna, ale wyslalam ja . moze akurat. jednak musialaby sama 8godz zostawac w domu. dalaby rade kkasiiar?

i mam pytanko, jaki Twoj tz jest duzy? na fotach z nim Apka taka mala sie wydaje, Tz z tych mniejszych, czy wiekszych jest? tak dla porownania :)

Posted (edited)

kora78 napisał(a):
pani postawila na innego psa, ze schronu od nas. zobaczymy, czy ostatecznie sie zdecyduje.

Aprilka juz pojechala Kasiu??

Nie , Kasia zostala na noc w hotelu bo pozno dotarla do mnie , bylysmy z Aprilka i Bajka (bo Kasia przyjechala z psiakiem) na spacerze bo na poczatku Aprilka oszczekala Bajke , ale pozniej juz bylo ok. Umowiłysmy sie na 9 rano po Aprilke.

Edited by kkasiiiar
Posted

kora78 napisał(a):
pani z trzebnicy dzwonila do mnie o psa wtypie podhalana, ktory ma juz ds. aprka wcale nie podbna, ale wyslalam ja . moze akurat. jednak musialaby sama 8godz zostawac w domu. dalaby rade kkasiiar?

i mam pytanko, jaki Twoj tz jest duzy? na fotach z nim Apka taka mala sie wydaje, Tz z tych mniejszych, czy wiekszych jest? tak dla porownania :)

Mysle ze dalaby rade chyba ze glupoty jakies jej do glowy strzela ;) Moj TZ taki sredni :D:D nie za duzy nie za maly :D jak dla mnie:D

Posted

no to trzymamy kciuki za jutro!!! i za brak sniegu na drogach!
a psiaki bambino z kim zostaly? pomartwie sie o nie...

kkasiiar, no pewnie, ze Twoj Tz musi byc w sam raz dla Ciebie :) i o to chodzi!!

Posted

i mam pytanko, jaki Twoj tz jest duzy? na fotach z nim Apka taka mala sie wydaje, Tz z tych mniejszych, czy wiekszych jest? tak dla porownania :smile:

już chciałam coś mądrego napisać ale jak przeczytałam ten post Luśki to poległam :evil_lol:

Posted

to, o czym ludzie boja sie mowic i pytac, dla mnie nie jest jakims tabu ;) nie raz to widac, prawda? :D ktos przeciez musi...
bo Apka taka mala sie przy Tezie wydaje, ja jej nie kojarze jako taka malutka. i przy graficie, to juz calkiem.
zapytalam na wszelki wypadek, poki kkasiiar mozna o cos jeszcze pytac przed wyjazdem. w razie, jakby kts zadzwonil i sie pytal, jaka ona duza.

pewnie juz pojechaly.....

Posted

April siegała mi do kolana a ja raczej z tych niskuch 165 cm mam, ona nie jest wysoka ani duza tak mnie cos na podobe amstaffa ;)
Tak April pojechała mam nadzieje ze szczesliwe dotarły bez wiekszych stresow bo za bardzo sie z Bajka nie polubiły ;) wkoncu Bajka bronila swojego samochodu , April raczej byla zainteresowana jedzeniem jakie sie w samochodzie znajduje chociaz tez sie odszczekiwala. Wiecej relacji napewno zda Bambino:)
U mnie teraz jakos tak pustko...cicho ... dziwnie :(

Posted

mam smsa od Bambino -dojechali na miejsce szczesliwie - od 16 tej juz w domku takze nie martwic sie juz Cioteczki prosze..W samochodzie i Aprilka i Baja byly grzeczne jak aniolki -cytuje . pozostale michy zdrowe i cale - to chyba o psy w domku chodzi.
teraz Baja troche szkoli April - no tak Pani na wlosciach a tu jakas smarkata sie wepchala do domu .!! chcialam oko puscic a cos emotikony nie dzialaja...

Posted

kkasiiiar napisał(a):
April siegała mi do kolana a ja raczej z tych niskuch 165 cm mam, ona nie jest wysoka ani duza tak mnie cos na podobe amstaffa ;)
Tak April pojechała mam nadzieje ze szczesliwe dotarły bez wiekszych stresow bo za bardzo sie z Bajka nie polubiły ;) wkoncu Bajka bronila swojego samochodu , April raczej byla zainteresowana jedzeniem jakie sie w samochodzie znajduje chociaz tez sie odszczekiwala. Wiecej relacji napewno zda Bambino:)
U mnie teraz jakos tak pustko...cicho ... dziwnie :(

kkasiiiar -a pozostale kluski jak sie zachowuja teraz -jak wyjedziesz maja opieke?
czy cos sie zmienilo w sprawie powrotu psow do dt we wrzesniu gdyby ds nie znalazly?

Posted

mam smsa od Bambino -dojechali na miejsce szczesliwie - od 16 tej juz w domku takze nie martwic sie juz Cioteczki prosze..W samochodzie i Aprilka i Baja byly grzeczne jak aniolki -cytuje . pozostale michy zdrowe i cale - to chyba o psy w domku chodzi.
teraz Baja troche szkoli April - no tak Pani na wlosciach a tu jakas smarkata sie wepchala do domu .!! chcialam oko puscic a cos emotikony nie dzialaja...

Beata dziękuję za informacje ! :)

Posted

dziekuje bardzo za wszystkie opisy dzisiejszego dnia! :)

tak, teraz juz ds musi byc kolejna przeprowadzka i ostateczna. biedna nasza suncia :( wciaz ma "kielbie we lbie" :(

Posted (edited)

beataczl napisał(a):
kkasiiiar -a pozostale kluski jak sie zachowuja teraz -jak wyjedziesz maja opieke?
czy cos sie zmienilo w sprawie powrotu psow do dt we wrzesniu gdyby ds nie znalazly?

Sonia i Mocca wyraznie zdziwione ze nie sie z kim bawic ;) Moje psy zawożę do moich Rodziców.

Edit : beataczl masz do mnie pretensje ze nie informuje wszytskich o moich planach ? Kora i Marchewka wiedza juz jakis czas ze od wrzesnia nie bede mogla wziasc znowu psow, czy ja musze sie tlumaczyc calej dogomanii z moich decyzji bo nie rozumiem Twojego ataku na mnie?

Edited by kkasiiiar
  • 2 weeks later...
Posted

no i ucieklo i tu :( zatem Bambino prosze znow to rozliczenie za benzyne wstawic i przy okazji foto rachunku za hotel. wtedy za to przeleje z kasy aprilki.

pisalam wczesniej,ze trzeba apke oglaszac, trzeba moze jej tekst zmienic? skrocic. na zielona gore tym razem.
i czekam bardzo na fotki do ogloszen, domowe.

Posted

O ile dobrze pamiętam było 543 km *0,35 zł=190,05, czyli 190 zł., które otrzymałam od Kory78 razem z opłatą na kwiecień.
Co do rachunku z hotelu, to niestety nie mam. Pani w recepcji nie miała kasy fiskalnej a KP nie wypisywała. Zapłaciłam 54 zł. za pokój z umywalką i telewizorem w hotelu Magdalena i cześć.
Fotki najlepiej jakby były na świeżym powietrzu, gdzieś na trawie. Muszę pojechać do agagi, żeby zrobiła zdjęcia bo Aprila jest strasznie żywa i ktoś musi ją trzymać.