Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

kkasiiar, na moje konto. masz tam gdzies zapisane, czy wysylac na pm?
super, ze sie uhandlowalo tyle! ja bylam na tych obu bazarkach, zeby podnosic, pomoc. ale tam taki ruch byl w interesie, ze sobie odpuscilam :) wszysko w 2 dni sprzedane bylo chyba :)
dziekuje serdecznie za bazarek!!!! i cala robote z tym zwiazana, bo wiem, co to znaczy!

ogloszenia sie nie pojawily. nie dostalam zadnej odp. wiec dzis na szybko zrobie kilka sztuk. teraz ludzie do mnie o psy dzwonia, moze i aprilce sie uda.

adopcjapsa
doadopcji i morusek
tablica
petsy
petworld
sprzedasz
tusprzedaj
pajeczyna
przygarnijzwierzaka
e-zwierzak
ojej
cafeanimal
gumtree poznan

Edited by kora78
Posted

kizimizi napisał(a):
bambino a kogo tam jeszcze u siebie na dt masz? czy w tej chwili nie masz.
Masz jakis link do watku albo fotki.

Kasia a gdzie pojechal Grafit?

Cytuje z watku Grafita
beataczl napisał(a):
u p.Magdy bylam pozna jesienia, widzialam warunki, kojce zadaszone podloga drewniana, zamiast siatki - prety.
widzialam jak pracuje z psami ,poznalam historie ,,wyprowadzonych" psow i zrobilam wywiad srodowiskowy.. w kregu psiarzy i TOZu
2 psy bezdomne zostaly na Ds/z tego co pamietam p.Magda dziala od lipca zeszlego roku
to nie jest hotel dogomaniacki-on ma tylko 2 lub 3 kojce z tego co pamietam wiec mala ilosc psow/zbyt szumna nazwa hotel/
tam sa psy do szkolenia z TOZu /bezdomne/ takie ktore trzeba szkolic
w tej chwili wolne tylko 1 miejsce jakby co...

Zabij mnie ale miejscowosci nie pamietam :/

Posted

jutro niestety wysylam papiery i fiprexa, bo papiery aprilki sie zapodzialy u satriny :) wiec dzis mi j dostarczy, a dopiero jutro wysle do kasiar. priorytet to do pitaku dojdzie.
kasiar dzieki za adres!!!!!!

Posted

[quote name='kizimizi']bambino a kogo tam jeszcze u siebie na dt masz? czy w tej chwili nie masz.
Masz jakis link do watku albo fotki.

Kasia a gdzie pojechal Grafit?

W tej chwili mam na dt Pepsi z tego wątku
http://www.dogomania.pl/threads/206438-Dwie-parówki-Pepsi-i-Cola.Potrzebna-pomoc-w-ogłaszaniu-i-GROSIK-na-opłacenie-DT...
Cola pojechała w lutym do ds.

Nie bardzo wiedziałam, kogo pytasz o Grafita :evil_lol: - bo ja też mam na imię Kasia i też mam Grafita, który wstępnie miał u mnie dt, ale potem właściwie z jego powodu kupiłam na wsi dom z obejściem do remontu i od przeszło roku mieszkam sobie z moim psińcem na wsi :loveu::loveu:. A na wsi jest pięknie :loveu:

Posted

wyslane priorytetem do kasiiar papiery. powinny byc jutro, max w piatek. zdazylam :D

bambino zazdroszcze mieszkania na wsi!!!!!!!!! i tego obejscia najbardziej, ja to pracowita pszczolka jestem, hej.

Posted

Tak zdecydowanie dom na wsi jest tańszy niż mieszkanie w mieście, choć u mnie na podwórzu jako taki ład będzie pewnie gdzieś na 5 lat. na razie w tylnej części ogrodu są chaszcze i pokrzywy i orzech i śliwy. Ale przynajmniej będę obserwować, jak zmienia się u mnie krajobraz ( oby na lepszy)

Posted

ja juz bym brala lopate i szpadel i buszowala :)

kkasiiar, to zakropl aprilke tym i podziel na swoja mniejsza sunie, mniej niz pol. wiesz jak, bez kapieli 3dni przed i po, po kropli wzdluz kregoslupa.
papiery aprilki dasz bambino- ten 1 papier ze schronu.
umowe podpiszecie, jedna dostanie bambino, jedna mi wyslij poleconym w przyszlym tyg, ok?

Posted

kora78 napisał(a):
ja juz bym brala lopate i szpadel i buszowala :)

kkasiiar, to zakropl aprilke tym i podziel na swoja mniejsza sunie, mniej niz pol. wiesz jak, bez kapieli 3dni przed i po, po kropli wzdluz kregoslupa.
papiery aprilki dasz bambino- ten 1 papier ze schronu.
umowe podpiszecie, jedna dostanie bambino, jedna mi wyslij poleconym w przyszlym tyg, ok?

Nie ma problemu :)

Posted

kizimizi napisał(a):
myslalam o graficie co byl z Aprilka na dt.
Ale zbieg okolicznosci hahah :D

Grafit jest w Gwiezdzinie (pomorskie) na wsi u p.Magdy,ktora ma hotel i jest szkoleniowcem - to jest 1 pies z dogo u Niej

ja sie dziwie ze Aprilka domku nie ma bo jest i mloda i wesola i bezproblemowa a do tego sliczna
moze teraz sie uda znalesc trzymam kciuki!!!