kkasiiiar Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Poprosze o dane do przelewu, mam do przelania 76,25 zł z tego bazarku :http://www.dogomania.pl/threads/224618-Kobiece-pokrowce-na-siedzenia-kierownice-ZAKONCZONY-ROZLICZAM?p=18884512#post18884512 :) Quote
kora78 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 (edited) kkasiiar, na moje konto. masz tam gdzies zapisane, czy wysylac na pm? super, ze sie uhandlowalo tyle! ja bylam na tych obu bazarkach, zeby podnosic, pomoc. ale tam taki ruch byl w interesie, ze sobie odpuscilam :) wszysko w 2 dni sprzedane bylo chyba :) dziekuje serdecznie za bazarek!!!! i cala robote z tym zwiazana, bo wiem, co to znaczy! ogloszenia sie nie pojawily. nie dostalam zadnej odp. wiec dzis na szybko zrobie kilka sztuk. teraz ludzie do mnie o psy dzwonia, moze i aprilce sie uda. adopcjapsa doadopcji i morusek tablica petsy petworld sprzedasz tusprzedaj pajeczyna przygarnijzwierzaka e-zwierzak ojej cafeanimal gumtree poznan Edited March 23, 2012 by kora78 Quote
kkasiiiar Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Niestety cala skrzynke wyczyscilam , lacznie z Twoim kontem :( Quote
Bambino Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 kora78 napisał(a):piekny opis. czuje sie, jakbym tam byla :) dziekuje. Jak kiedyś zabłądzisz w moje strony, to zapraszam. :multi: Quote
marta0731 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 31-y już niedługo :) Szykuj się April, zmienisz cudny DT na taki sam wspaniały :D Quote
kora78 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 dzis sie biore za papiery i wysylki wszystkiego. ale galimatias z tym... Quote
kizimizi Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 bambino a kogo tam jeszcze u siebie na dt masz? czy w tej chwili nie masz. Masz jakis link do watku albo fotki. Kasia a gdzie pojechal Grafit? Quote
kkasiiiar Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 kizimizi napisał(a):bambino a kogo tam jeszcze u siebie na dt masz? czy w tej chwili nie masz. Masz jakis link do watku albo fotki. Kasia a gdzie pojechal Grafit? Cytuje z watku Grafita beataczl napisał(a):u p.Magdy bylam pozna jesienia, widzialam warunki, kojce zadaszone podloga drewniana, zamiast siatki - prety. widzialam jak pracuje z psami ,poznalam historie ,,wyprowadzonych" psow i zrobilam wywiad srodowiskowy.. w kregu psiarzy i TOZu 2 psy bezdomne zostaly na Ds/z tego co pamietam p.Magda dziala od lipca zeszlego roku to nie jest hotel dogomaniacki-on ma tylko 2 lub 3 kojce z tego co pamietam wiec mala ilosc psow/zbyt szumna nazwa hotel/ tam sa psy do szkolenia z TOZu /bezdomne/ takie ktore trzeba szkolic w tej chwili wolne tylko 1 miejsce jakby co... Zabij mnie ale miejscowosci nie pamietam :/ Quote
kora78 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 jutro niestety wysylam papiery i fiprexa, bo papiery aprilki sie zapodzialy u satriny :) wiec dzis mi j dostarczy, a dopiero jutro wysle do kasiar. priorytet to do pitaku dojdzie. kasiar dzieki za adres!!!!!! Quote
Bambino Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='kizimizi']bambino a kogo tam jeszcze u siebie na dt masz? czy w tej chwili nie masz. Masz jakis link do watku albo fotki. Kasia a gdzie pojechal Grafit? W tej chwili mam na dt Pepsi z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/206438-Dwie-parówki-Pepsi-i-Cola.Potrzebna-pomoc-w-ogłaszaniu-i-GROSIK-na-opłacenie-DT... Cola pojechała w lutym do ds. Nie bardzo wiedziałam, kogo pytasz o Grafita :evil_lol: - bo ja też mam na imię Kasia i też mam Grafita, który wstępnie miał u mnie dt, ale potem właściwie z jego powodu kupiłam na wsi dom z obejściem do remontu i od przeszło roku mieszkam sobie z moim psińcem na wsi :loveu::loveu:. A na wsi jest pięknie :loveu: Quote
kizimizi Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 myslalam o graficie co byl z Aprilka na dt. Ale zbieg okolicznosci hahah :D Quote
kora78 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 wyslane priorytetem do kasiiar papiery. powinny byc jutro, max w piatek. zdazylam :D bambino zazdroszcze mieszkania na wsi!!!!!!!!! i tego obejscia najbardziej, ja to pracowita pszczolka jestem, hej. Quote
Klauzunka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 bambino zazdroszcze mieszkania na wsi!!!!!!!!! nie Ty jedna, ale dom na wsi pozostanie chyba tylko w sferze moich marzeń, niestety :( Quote
kora78 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 dom na wsi jest tanszy, niz male mieszkanie we wroclawiu :D Quote
kora78 Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 oo jaka wyluzowana sie wygrzewa w sloneczku :) i ma nowa obrozke!! dziekujemy!!! Quote
kkasiiiar Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Wszystko przed chwilka do mnie dotarlo :) Quote
Klauzunka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 A ja jeszcze pokaże Aprilke ;-) śliczne zdjęcia - widać Aprilce pobyt u Ciebie służy, ślicznie wygląda i taka radosna :) Quote
Bambino Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Tak zdecydowanie dom na wsi jest tańszy niż mieszkanie w mieście, choć u mnie na podwórzu jako taki ład będzie pewnie gdzieś na 5 lat. na razie w tylnej części ogrodu są chaszcze i pokrzywy i orzech i śliwy. Ale przynajmniej będę obserwować, jak zmienia się u mnie krajobraz ( oby na lepszy) Quote
kora78 Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 ja juz bym brala lopate i szpadel i buszowala :) kkasiiar, to zakropl aprilke tym i podziel na swoja mniejsza sunie, mniej niz pol. wiesz jak, bez kapieli 3dni przed i po, po kropli wzdluz kregoslupa. papiery aprilki dasz bambino- ten 1 papier ze schronu. umowe podpiszecie, jedna dostanie bambino, jedna mi wyslij poleconym w przyszlym tyg, ok? Quote
kkasiiiar Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 kora78 napisał(a):ja juz bym brala lopate i szpadel i buszowala :) kkasiiar, to zakropl aprilke tym i podziel na swoja mniejsza sunie, mniej niz pol. wiesz jak, bez kapieli 3dni przed i po, po kropli wzdluz kregoslupa. papiery aprilki dasz bambino- ten 1 papier ze schronu. umowe podpiszecie, jedna dostanie bambino, jedna mi wyslij poleconym w przyszlym tyg, ok? Nie ma problemu :) Quote
kora78 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 wlasnie aktywowalam ogloszenia aprilki ,robione o polnocy :D za 5zl Quote
Klauzunka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Miejmy nadzieję, że telefon się rozdzwoni i Aprila w końcu trafi na dobry, kochający dom....już tyle razy ją wyrzucano...:( Quote
beataczl Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 kizimizi napisał(a):myslalam o graficie co byl z Aprilka na dt. Ale zbieg okolicznosci hahah :D Grafit jest w Gwiezdzinie (pomorskie) na wsi u p.Magdy,ktora ma hotel i jest szkoleniowcem - to jest 1 pies z dogo u Niej ja sie dziwie ze Aprilka domku nie ma bo jest i mloda i wesola i bezproblemowa a do tego sliczna moze teraz sie uda znalesc trzymam kciuki!!! Quote
Recommended Posts