kizimizi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 słuchajcie dziewczyny Aprilka musi ruszyc z ogloszeniami ale z takimi ciemnymi fotkami to troche nie za bardzo. Szkoda dodawac te schroniskowe skoro suka juz na dt no ale na takim np zdjeciu to nic nei widac przeciez http://farm8.staticflickr.com/7019/6805856045_cb0e09e4f1_z.jpg kksiiar czy ty robisz fotki komorka? Mozna poprosic o chociaz 3 ale dobrej jakosci? Quote
kkasiiiar Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) kizimizi napisał(a):słuchajcie dziewczyny Aprilka musi ruszyc z ogloszeniami ale z takimi ciemnymi fotkami to troche nie za bardzo. Szkoda dodawac te schroniskowe skoro suka juz na dt no ale na takim np zdjeciu to nic nei widac przeciez http://farm8.staticflickr.com/7019/6805856045_cb0e09e4f1_z.jpg kksiiar czy ty robisz fotki komorka? Mozna poprosic o chociaz 3 ale dobrej jakosci? Zdjecia dodalam we wczesniejszych postach lepszej jakosci http://images47.fotosik.pl/1322/fd8638e1e33a9196gen.jpg http://images47.fotosik.pl/1322/70d97f5447ac8f5dgen.jpg http://images39.fotosik.pl/1268/37cdd7c986a0ea42gen.jpg http://images35.fotosik.pl/1134/cea867ed6cc03711gen.jpg http://images41.fotosik.pl/1275/38fc6ae1bf0b0088gen.jpg http://images35.fotosik.pl/1141/4bebddb270513982gen.jpg Zdjecia lepsze moge zrobic w sobote jak wczesniej napisalam. Zdjęcia robie aparatem wychodzą dobre zdjęcia np na bazarku z bizuteria http://www.dogomania.pl/threads/222117-Bi%C5%BCuteria-dla-kalekiej-suczki-do-6.02-ZAPRASZAMY-! ale jak oswietlenie jest kiepskie to nawet dobry aparat nie zdziala cudów Edited February 2, 2012 by kkasiiiar Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 zdjecia bardzo ladne, tylko bardzo ciemne. sporobuje je rozjasnic. nie mozemy znow do soboty czekac, bo z przyczyn losowych co chwile sie to odklada po kilka dni, a czas leci. a z domem to tez nie bedzie, ze sie znajdzie w tydzien. do kwietnia musimy jej dom znalezc. kizi, co myslisz o tekscie? napiszcie wreszcie, czy poprawiony teraz tekst moze byc. zrobmy jej serie ogloszen nawet taka na szybko, byle jaka. zeby tylko cos sie dzialo, bo wisimy w prozni. napiszcie, czy tekst ok, rozjasnie fotki i lecimy. Quote
kkasiiiar Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) kora78 napisał(a):zdjecia bardzo ladne, tylko bardzo ciemne. sporobuje je rozjasnic. nie mozemy znow do soboty czekac, bo z przyczyn losowych co chwile sie to odklada po kilka dni, a czas leci. a z domem to tez nie bedzie, ze sie znajdzie w tydzien. do kwietnia musimy jej dom znalezc. kizi, co myslisz o tekscie? napiszcie wreszcie, czy poprawiony teraz tekst moze byc. zrobmy jej serie ogloszen nawet taka na szybko, byle jaka. zeby tylko cos sie dzialo, bo wisimy w prozni. napiszcie, czy tekst ok, rozjasnie fotki i lecimy. Uwazam ze tekst fajny :) Edited February 2, 2012 by kkasiiiar Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 no dobra. to obskocze, co mam zarobic i ja pooglaszam 20-30szt. zrobie. niebawem lub dopiero wieczorem. p.s. dobrze,ze juz grzeczniejsza i mniej narwana jest Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 na pewno damy to pierwsze przy dziecku. jak uszy polozyla, bo lagodnosc pokazuje. super :) w ogloszenia wchodzi od 3 do 8fot. mamy juz, spokojnie :) pozniej bede molestowac o jakies konkretne, pozowane, typu prway prifl, lewy profil, mrugnij oczkiem ;P ladne fotki :) Quote
kkasiiiar Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Robione na szybko ;) Postaram sie pozniej bardziej ;) Quote
kizimizi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja ten tekst widze bardziej tak. No i za duzo mowienia o tym ze jak sie znudzi to cos zmaluje -inteligentny czlowiek zrozumie metamorfozę ;) April wesoła suczka w typie onka szuka najwspanialszego domku. Aprilka jest kolejna ofiarą ludzkiej głupoty i ignorancji. Gdy zabraklo dla niej miejsca w wyjazdowych plananch "właścicieli" suka zostala podrzucona do schroniska. April to imie jakie jej dałam gdyż właśnie w kwietniu wypatrzyłam ją w gromadzie innych, smutnych i zrezygnowanych psów. Aprilka także nie była wtedy radosna. Bo czym tu się cieszyć? Porzuceniem przez właściciela? Zamknięciem młodej wówczas suni w ciemnym boksie z gromada innych ujadających psów? Cały pobyt w schronisku niewysterylizowana April była nękana jak również gryziona. Pewnej nocy jeden z psów odgryzł jej kawałek ucha. Po tym incydencie suczka została natychmiast wysterylizowana jednak nie radzila sobie kompletnie. Gromada wolontariuszy postanowiła zabrac ja do płatnego hotelu dla zwierzat. Teraz Aprilka nie pamięta już o tych przeżyciach. Wreszcie może cieszy się życiem i wolnością. Ma swojego psiego kumpla, razem z którym dokazuje i spędza radośnie czas. Wszakże mieszka w budzie, jednak liczy na swoje miejsce w domu, gdzie będzie miała zawsze ciepło i przytulnie. Gdzie będzie zawsze potrzebna, gdzie nikt nawet nie pomyśli, by ją oddać, jak coś zbroi. Aprilka to młoda, energiczna sunia, lubiąca ruch i zabawę. Bardzo chętnie zamieszka w domu z innymi zwierzakami lub z dziećmi, które absolutnie toleruje. Sunia jest duszą towarzystwa więc szukamy jej domku, w którym nie będzie spędzać całych dni sama. Aprilka jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona. Ma książeczkę zdrowia oraz identyfikacyjny czip, jest też wysterylizowana. Nic tylko brać i kochać Ale przedtem podpisać umowę adopcyjną i zgodzić się na przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej. kontakt... Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 to ja w tym tekscie widze sprzecznosci. wyjazdowe plany i kwiecien? a co to za sezon na wyjazdy? o wyjazdach wiec wywalic. jeden z psow odgryzl jej kawalek ucha i po tym incydncie natychmiast ja wysterulizowano. a co ma ucho do narzadow rodnych? heheh no i nie jest w platnym hotelu ,tylko w darmowym dt. ok, znow robota, zmienie to i z tym bede oglaszac. Quote
kizimizi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a kto powiedzial ze wyjazd to wakacje tylko? Luske wymyslasz teraz A to ze ja wysterylizowali ma wiele do ucha bo jak przestali po niejs skakac to i sie przestali szarpac -logiczne. Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 dla mnie w ogloszeniach wyjazdy to wakacje. najbardziej typowe. jesli piszemy o takich szczegolach nietypowych, jak wyjazd w kwietniu to wyglada, ze znamy ds jej i przyczyny. a nie znamy. wiec nie ma co sugerowac, zeby ludzi nie zwodzic. jak wtedy z mirkiem i stacja benzynowa, co zonka zaliczylam. to pies z ulicy i nie wiemy, czemu zwroty z adopcji byly, a juz calkiem nie wiemy, dlaczego pierwszy dom ja wywalil, czy uciekla. wg mnie mogla uciec, bo miala cieczke i jej sie chlopa zachcialo. albo dom zobaczyl, ze ona sie juz puscila i dlatego ja wywalili, bo szczeniakow nie chcieli. ale o tym pisac nie bedziemy, tego wiedziec nie musza. bo pomysla,ze puszczalska. a to tylko instynkt. nadal nie kuma, co ma gwalcenie to odgryzania uszu. taki rytual? gra wstepna? :D to u kotow chyba tylko agresja podczas zaplodnienia. Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 no i mamy 450zl wydatkow juz na aprilke. nie wiem, jak z tymi zabawkami. trzeba sponsorow szukac. wysle pm do jednej osoby, ktora nam zawsze pomagala. trzeba poszukac deklaracji na zwrot choc minimalnej czesci z tych wydatkow, bo sporo tego. ten transport najgorszy. Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 foty do ogloszen Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kkasiiiar Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dzis w nocy rowniez nic nie zbrojone ale piekne kupy w kałużach byly ;) Quote
kizimizi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 kkasiiiar napisał(a):Dzis w nocy rowniez nic nie zbrojone ale piekne kupy w kałużach byly ;) heheh u ciebie w mieszkaniu zgaduje? Quote
kkasiiiar Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 kizimizi napisał(a):heheh u ciebie w mieszkaniu zgaduje? Tak na noc wpuszczam April i Grafita do domu :), maja do dysposyzji pokoj -graciarnie :D u gory nie słychac zeby cos groily albo biegaly ..wydaje mi sie ze spia i delektuja sie ciepłem :D chociasz w 1 noc ladnie wytrzymaly i bylam pozytynie nastawiona to dzis juz schodzac po schodach zeby wypuscic moje psy do ogrodu wiedzialam ze czeka mnie smierdzaca niespodzianka :D:D ale nadal nic nie jest rozwalone:D kanapa cala:D A kupy tak byly dwie i to rozne wiec kazdy sobie ulzyl:D:D Quote
kora78 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 albo jeden zobaczyl, ze drugi robi, to pierwszy nie chcial byc gorszy i tez ostentacyjnie slad swojej bytnosci zostawic ;) wczoraj zrobilam 4 ogloszenia. dzis zrobie reszte. Quote
kora78 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Aprilka na: adopcjapsa doadopcji i morsek tablica gumtre poznan petsy adsy przygarnijzwierzaka cafeanimal pajeczyna ojej owi olx tusprzedaj kupsprzedaj cwirek rozglos lento e-zwierzak petworld kokosy psy.elk psy.pl 24. top-ogloszenia Edited February 4, 2012 by kora78 Quote
Recommended Posts