Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kerry, ale w sobote musisz dac mi znac, czy juz macie aprilke, ze dojechaliscie do domu i zyjecie, ok?
ja tu moze zajrze przez neta w komorce, tylko tyle

kerry, zmien tytul w swoim watku w dziale-przygarne psa. edytujesz i zmieniasz. zaawansowana edycja. ludzie przegapili Twoj wpis, ze juz sunie macie i dalej wklejaja i sobie nadzieje robia.

Posted

witamy nikusie po raz trzeci :D

bambino zwrocila uwage na sprawe umowy. prosilam, by bambino sciagnelam z neta i wydrukowala umowe o ds, na moje dane wypelnila z kerry, do mnie 2 szt poczta. ja 1 podpisze i odesle do kerry.
dobrze?

Posted

Umówiłyśmy się z Kerry21 w Gnieźnie. Ode mnie to będzie ok. 250 km. w obie strony. U nas niestety paliwo podrożało, dlatego 1 km/ 40 gr.
Klauzunka - ja nie mam tapczanu, takiego dla psów. Ten, na którym spała Aprila, to narożnik w dużym pokoju, na którym siedzę, jak oglądam tv. A w nocy śpi na nim Aprila i Pepsi. Ja po prostu z 3 psami śpię na innym tapczanie.

Umowa wydrukowana i czeka na wypełnienie. My z Aprilą czekamy na ranny wyjazd. Pieniądze od Kory78 za hotel dostałam.

Posted

Aprilka już w nowym domku.
Faktycznie SZALONA :) ale do ogarnięcia.
Dom dla niej na razie za duży. ogarnęła parter i piętro, na następnym piętrze miała "krótkie" łapy :)
Poznała już swoich kumpli zza płotu. Jeden był u nas na zapoznaniu:)
Dostał super kość wędzoną na przywitanie, jednak po chwili poszła ją zakopać między tujami.
wszystko ok. apetyt ma i jest jej dobrze :)

zdjęcia później, bo coś mi nie idzie wstawianie :)

Posted

Aprilka już w nowym domku.
Faktycznie SZALONA :smile: ale do ogarnięcia.
Dom dla niej na razie za duży. ogarnęła parter i piętro, na następnym piętrze miała "krótkie" łapy :smile:
Poznała już swoich kumpli zza płotu. Jeden był u nas na zapoznaniu:smile:
Dostał super kość wędzoną na przywitanie, jednak po chwili poszła ją zakopać między tujami.
wszystko ok. apetyt ma i jest jej dobrze :smile:

zdjęcia później, bo coś mi nie idzie wstawianie :smile:

Suuuper !!!! Z tego co czytam to April od razu poczuła się jak u siebie :)

Posted

Tak było:

Nikaragua napisał(a):
Jestem młoda, jestem miła
z dziećmi bym się pobawiła.
Jestem mądra, jestem grzeczna,
potrafię być pożyteczna.

Jest mi smutno, jest samotnie
za ludźmi tęsknie okropnie.
A nazywam się Aprilka
zabierz mnie stąd za dni kilka
!

A tak jest/bedzie :):

Jestem młoda, jestem miła
z dziećmi będę się bawiła.
Jestem mądra, jestem grzeczna,
Będę bardzo być pożyteczna.

Jest mi dobrze, jest cudownie
mych ludzi kocham ogromnie.
A nazywam się Aprilka
przede mną cudnych lat kilka!

Posted

Widać jak na ostatnim zdjęciu wykończona! Ciężką miała trasę dziewczynka, takie upały :( Kerry21 skoro już jest u Was to może wybrałybyśmy się na wspólny spacer kiedyś? :D

Posted

Super się ogląda takie szczęśliwe zdjęcia. U mnie też Aprila uwielbiała się kulać po trawie z Hektorem.
Cieszę się Aprila, że mogłam być choć trochę Twoim domkiem.

Podróż do Gniezna i z powrotem to 270 km * 0,38 ( wyszło trochę taniej, niż podałam wcześniej) = 102 zł.

Posted

Mam pytanie. April dostaje od soboty karmę Arion. Dostaje rano i wieczorem ok. 17:00.
Późnym wieczorem puszcza mega bąki! nic w ciągu dnia nie wcina.
Czy April wcześniej spała na kanapie? Czy ktoś ją tego nauczył?
Księżniczka lubi spać na skórzanej sofie w salonie, moja teściowa jest przerażona, bo to nowe i drogie kanapy. Ma kocyk na ziemi... ale nie ma to jak skóra...
A z nami sie śpi ze względu na bąki....

Posted

Spróbujcie położyć kocyk na kanapie i po jakimś czasie dopiero przenieść go na ziemię.
W reszcie spraw dziewczyny muszą się wypowiedzieć.