Klauzunka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ale cos mialam napisac i zapomnialam .........eeeeeeeee ........ czyli wszystko po staremu, spokojnie poczekamy kizia :evil_lol: Quote
kora78 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 kerry, ale w sobote musisz dac mi znac, czy juz macie aprilke, ze dojechaliscie do domu i zyjecie, ok? ja tu moze zajrze przez neta w komorce, tylko tyle kerry, zmien tytul w swoim watku w dziale-przygarne psa. edytujesz i zmieniasz. zaawansowana edycja. ludzie przegapili Twoj wpis, ze juz sunie macie i dalej wklejaja i sobie nadzieje robia. Quote
beataczl Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ale fajowo domek sie szykuje Aprilce!:multi: dziekuje ilon_n za wizyte..:loveu: to ten domek tak? Quote
kora78 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 witamy nikusie po raz trzeci :D bambino zwrocila uwage na sprawe umowy. prosilam, by bambino sciagnelam z neta i wydrukowala umowe o ds, na moje dane wypelnila z kerry, do mnie 2 szt poczta. ja 1 podpisze i odesle do kerry. dobrze? Quote
NikaEla Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 dawno tu nie byłam, a tu TAKIE ŚWIETNE WIEŚCI!!! Quote
Bambino Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Umówiłyśmy się z Kerry21 w Gnieźnie. Ode mnie to będzie ok. 250 km. w obie strony. U nas niestety paliwo podrożało, dlatego 1 km/ 40 gr. Klauzunka - ja nie mam tapczanu, takiego dla psów. Ten, na którym spała Aprila, to narożnik w dużym pokoju, na którym siedzę, jak oglądam tv. A w nocy śpi na nim Aprila i Pepsi. Ja po prostu z 3 psami śpię na innym tapczanie. Umowa wydrukowana i czeka na wypełnienie. My z Aprilą czekamy na ranny wyjazd. Pieniądze od Kory78 za hotel dostałam. Quote
kkasiiiar Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Życze szczesliwej pozdrowy a tobie Aprilko szczesliwego nowego zycia ! i z niecierpliowscia czekam na wiesc z domku :) Quote
Satrina Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Aprilka nawt nie wie, że tym razem to już na zawsze:-)))))))))))))))))))))) Quote
beataczl Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 trzymam kciuki za podroz, za domek, i z niecierpliwoscia oczekuje dobrych wiesci :) Quote
Kerry21 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Aprilka już w nowym domku. Faktycznie SZALONA :) ale do ogarnięcia. Dom dla niej na razie za duży. ogarnęła parter i piętro, na następnym piętrze miała "krótkie" łapy :) Poznała już swoich kumpli zza płotu. Jeden był u nas na zapoznaniu:) Dostał super kość wędzoną na przywitanie, jednak po chwili poszła ją zakopać między tujami. wszystko ok. apetyt ma i jest jej dobrze :) zdjęcia później, bo coś mi nie idzie wstawianie :) Quote
Soko Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Mogłabym napisać tylko tyle: :loveu: ale musi być co najmniej dziesięć znaków :D Quote
beataczl Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 ale cudnie tak sie ciesze ze Aprilka juz w domku i sie nawet szybko zaklimatyzowala :multi: Quote
Klauzunka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Aprilka już w nowym domku. Faktycznie SZALONA :smile: ale do ogarnięcia. Dom dla niej na razie za duży. ogarnęła parter i piętro, na następnym piętrze miała "krótkie" łapy :smile: Poznała już swoich kumpli zza płotu. Jeden był u nas na zapoznaniu:smile: Dostał super kość wędzoną na przywitanie, jednak po chwili poszła ją zakopać między tujami. wszystko ok. apetyt ma i jest jej dobrze :smile: zdjęcia później, bo coś mi nie idzie wstawianie :smile: Suuuper !!!! Z tego co czytam to April od razu poczuła się jak u siebie :) Quote
NikaEla Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Tak było:Nikaragua napisał(a):Jestem młoda, jestem miła z dziećmi bym się pobawiła. Jestem mądra, jestem grzeczna, potrafię być pożyteczna. Jest mi smutno, jest samotnie za ludźmi tęsknie okropnie. A nazywam się Aprilka zabierz mnie stąd za dni kilka! A tak jest/bedzie :): Jestem młoda, jestem miła z dziećmi będę się bawiła. Jestem mądra, jestem grzeczna, Będę bardzo być pożyteczna. Jest mi dobrze, jest cudownie mych ludzi kocham ogromnie. A nazywam się Aprilka przede mną cudnych lat kilka! Quote
Klauzunka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 a co ta szelma tam podkopuje :crazyeye: Kerry21 to tą kość zakopuje? a jak pierwsza noc ? Quote
Soko Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Widać jak na ostatnim zdjęciu wykończona! Ciężką miała trasę dziewczynka, takie upały :( Kerry21 skoro już jest u Was to może wybrałybyśmy się na wspólny spacer kiedyś? :D Quote
Klauzunka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 (edited) jak widać April i jej sąsiad odbierają na tych samych falach :evil_lol: Pani na włościach :) Edited April 29, 2012 by Klauzunka Quote
Satrina Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Boska!!!! Na zdjęciach jak zwykle szaleństwo.Widać, że zadowolona. Quote
Bambino Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Super się ogląda takie szczęśliwe zdjęcia. U mnie też Aprila uwielbiała się kulać po trawie z Hektorem. Cieszę się Aprila, że mogłam być choć trochę Twoim domkiem. Podróż do Gniezna i z powrotem to 270 km * 0,38 ( wyszło trochę taniej, niż podałam wcześniej) = 102 zł. Quote
kkasiiiar Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 I chyba nie trzeba tego komentowac - miod na serce :) Quote
Klauzunka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 I chyba nie trzeba tego komentowac - miod na serce :smile: dokładnie - koniec aprilkowej bezdomności - April wreszcie ma swój domek :) Quote
Kerry21 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Mam pytanie. April dostaje od soboty karmę Arion. Dostaje rano i wieczorem ok. 17:00. Późnym wieczorem puszcza mega bąki! nic w ciągu dnia nie wcina. Czy April wcześniej spała na kanapie? Czy ktoś ją tego nauczył? Księżniczka lubi spać na skórzanej sofie w salonie, moja teściowa jest przerażona, bo to nowe i drogie kanapy. Ma kocyk na ziemi... ale nie ma to jak skóra... A z nami sie śpi ze względu na bąki.... Quote
Soko Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Spróbujcie położyć kocyk na kanapie i po jakimś czasie dopiero przenieść go na ziemię. W reszcie spraw dziewczyny muszą się wypowiedzieć. Quote
Recommended Posts