Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawio, niestety nikt o nia sie nie pytał.
A trzeba dodać ze od czasu powrotu do Warszawy przybrała na wadze 2 kg. ! sam nie wiem gdzie to sie rozeszło. Faktem jest ze juz nie wystają jej żebra lub miednica. Nabrała ładnego wygladu. I co najwazniejsze potrafi w nocy obudzić z powodu pilnej potrzeby na trawniku. A ponadto juz nie ma smutnego spojrzeenia. Jest radosna, wesoła, szczeka na inne psy na podwórku by zachecic je do zabawy. Jeszcze kilka dni temu było to nie do pomyslenia. No i jest wspaniałym pasażerem podrózy samochodowych. Chętnie wsiada do samochodu, a gdy juz tam jest układa sie do psiej drzemki, lub sobie rozmysla po ciuchutku o psim swiecie. Jestem pod wrazeniem, z jaką łatwościa odreagowuje to co złe spotkało ja w zyciu.

Posted

super sunia:loveu: :loveu: :loveu:
az trudno uwierzyc, ze nikt nawet o nia nie zapytal:shake: ona jest piekna i z takich okolicznosci uratowana do tego:shake: :placz: i nikt nie chce takiej miss:-(

Posted

dziwne, ja widze od wczoraj obydwa nowe zdjecia.
W uzupełnieniu -Szkipi wcale nie boi sie burzy i piorunów. Po prostu ich nie zauwaza. A poza tym "poprawiła sie" w wyglądzie - zmężniała, a jej futerko zrobiło sie bardziej kolorowe. To juz nie to które widzimy na zdjęciu - szare i wynędzniałe.

Posted

dołozyłem na forum gazety kolejne dwa zdjęcia -tym razem "domek" Szkipi w albanii. Patyki które tam lezą stanowią ochronę przed niebezpieczeństwem. Sądze ze to Szkipi sama je tam naznosiła. Nie mam pojecia jak ona je omijała by połozyć sie w głebi.