oktawia6 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 skrzywdzona kochana sunia-czeka na dobry dom... Quote
oktawia6 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 czy ktoś już się pytał o tę cudną sunię? Quote
maff1 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 oktawio, niestety nikt o nia sie nie pytał. A trzeba dodać ze od czasu powrotu do Warszawy przybrała na wadze 2 kg. ! sam nie wiem gdzie to sie rozeszło. Faktem jest ze juz nie wystają jej żebra lub miednica. Nabrała ładnego wygladu. I co najwazniejsze potrafi w nocy obudzić z powodu pilnej potrzeby na trawniku. A ponadto juz nie ma smutnego spojrzeenia. Jest radosna, wesoła, szczeka na inne psy na podwórku by zachecic je do zabawy. Jeszcze kilka dni temu było to nie do pomyslenia. No i jest wspaniałym pasażerem podrózy samochodowych. Chętnie wsiada do samochodu, a gdy juz tam jest układa sie do psiej drzemki, lub sobie rozmysla po ciuchutku o psim swiecie. Jestem pod wrazeniem, z jaką łatwościa odreagowuje to co złe spotkało ja w zyciu. Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 super sunia:loveu: :loveu: :loveu: az trudno uwierzyc, ze nikt nawet o nia nie zapytal:shake: ona jest piekna i z takich okolicznosci uratowana do tego:shake: :placz: i nikt nie chce takiej miss:-( Quote
oktawia6 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 gdzie się ustawia kolejka po tę piękność? Quote
BasiaD Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 A co Ty pięknotko tu jeszcze robisz?? Na 1 do domku,hop! Quote
maff1 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 wrzuciłem dwa nowe zdjecia Szkipi na forum GW (pokażą sie po akceptacji admina) - tu nie wiem jak to sie robi, i nie bardzo mam czas by sie zagłebiać. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=48909732 Quote
oktawia6 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 tylko jedno zamiast 2-óch:roll: ale zawsze to coś:lol: sunia się przypomina!!! Quote
maff1 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 dziwne, ja widze od wczoraj obydwa nowe zdjecia. W uzupełnieniu -Szkipi wcale nie boi sie burzy i piorunów. Po prostu ich nie zauwaza. A poza tym "poprawiła sie" w wyglądzie - zmężniała, a jej futerko zrobiło sie bardziej kolorowe. To juz nie to które widzimy na zdjęciu - szare i wynędzniałe. Quote
maff1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 dołozyłem na forum gazety kolejne dwa zdjęcia -tym razem "domek" Szkipi w albanii. Patyki które tam lezą stanowią ochronę przed niebezpieczeństwem. Sądze ze to Szkipi sama je tam naznosiła. Nie mam pojecia jak ona je omijała by połozyć sie w głebi. Quote
oktawia6 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 dla mnie ona jest piękna i już:loveu: i dlaczego kolejka się po nią nie ustawia:motz: Quote
lewana Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A moze by napisac do ambasady Albanii? Moze by ja wzieli? Quote
oktawia6 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='lewana'] A moze by napisac do ambasady Albanii? Moze by ja wzieli? do był żart?:roll: :shake: kiepski:shake: ... Quote
-Martyna- Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 lepiej niech nie wraca do Albanii , podejrzewam , ze tam jest tak samo jak w Rumunii ,jesli nie gorzej w kwestii zwierzat , tzn nie maja zadnych !!! praw Quote
maff1 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 wciąz aktualne Pajunia - niestety nie mogłem odczytać twej wiadomości - mam zablokowany pop-bloker. Przeslij mi wiadomośc na adres mailowy: maff1@gazeta.pl Quote
maff1 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 wciąz ucze sie tej strony , i juz wiem jak odbierac wiadomości.:multi: Quote
fochistka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 po tak egzotycznego psa powinna sie kolekja ustawiac, sama bym ja wziela jak bym mogla, w zyciu takiego nie widzialam Quote
fochistka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ile ona moze miec lat?wyglada na mlodziutka Quote
Recommended Posts