Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu to samo! bo suka musi mieć szczeniaki! i tak, jaki los czeka pięć szczeniaków co poszły na wieś, nawet nie chcę myśleć, ale możemy tej wilczastej suczce i pieskowi poprawić ten los.
Szczeniaki mają około 10 tygodni, bedą na pewno spore, mam też zdjęcia mamy i taty.

Chciałabym bardzo znaleźć im nowe domy, szczeniaki są jak zwykle słodkie :lol:

[SIZE="5"]Mój adres e-mail b.hetman1@wp.pl

tel. 500-050-686

Posted

Piesek w nowym domu w mieście Lublin, trzymajcie kciuki za małą sunię jutro jade po nią i wiozę do nowego domu.

Zastanawiam się tylko co znaczy tekst pana, że suki chciałby się pozbyć?! jutro postaram się pogadać.

Posted

barbara.h napisał(a):
Piesek w nowym domu w mieście Lublin, trzymajcie kciuki za małą sunię jutro jade po nią i wiozę do nowego domu.

Zastanawiam się tylko co znaczy tekst pana, że suki chciałby się pozbyć?! jutro postaram się pogadać.

Można się domyślać... Trzeba by szybko ją zabrać stamtąd!

Posted

Wszystko poszło okej, wilczasta sunia ma fajny domek! będzie mieszkała w domu i mają ogród do dyspozycji, więc nauczenie czystości pójdzie im raz dwa:lol:

Co do mamy szczeniąt, to pan chce dla niej domu, wiec potrzyma sunię do czasu znalezienia jej nowego opiekuna, obejścia do pilnowania:p

Dla Sary szukamy domu, w którym będzie miała budę i kojec, w żadnym wypadku nie dam jej na łańcuch.

Założę jej nowy watek, mam nadzieję, że trafi jej się jakaś posesja do pilnowania:razz: Sara ma 2 lata i miała raz szczeniaki, dlatego tak wyglada.

• 8 months later...