barbara.h Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Znowu to samo! bo suka musi mieć szczeniaki! i tak, jaki los czeka pięć szczeniaków co poszły na wieś, nawet nie chcę myśleć, ale możemy tej wilczastej suczce i pieskowi poprawić ten los. Szczeniaki mają około 10 tygodni, bedą na pewno spore, mam też zdjęcia mamy i taty. Chciałabym bardzo znaleźć im nowe domy, szczeniaki są jak zwykle słodkie :lol: [SIZE="5"]Mój adres e-mail b.hetman1@wp.pl tel. 500-050-686 Quote
gryf80 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ładni rodzice to i szczeniory tez.mógłby ktokolwiek ogłosić? Quote
barbara.h Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Piesek w nowym domu w mieście Lublin, trzymajcie kciuki za małą sunię jutro jade po nią i wiozę do nowego domu. Zastanawiam się tylko co znaczy tekst pana, że suki chciałby się pozbyć?! jutro postaram się pogadać. Quote
arabiansaneta Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 barbara.h napisał(a):Piesek w nowym domu w mieście Lublin, trzymajcie kciuki za małą sunię jutro jade po nią i wiozę do nowego domu. Zastanawiam się tylko co znaczy tekst pana, że suki chciałby się pozbyć?! jutro postaram się pogadać. Można się domyślać... Trzeba by szybko ją zabrać stamtąd! Quote
barbara.h Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Wszystko poszło okej, wilczasta sunia ma fajny domek! będzie mieszkała w domu i mają ogród do dyspozycji, więc nauczenie czystości pójdzie im raz dwa:lol: Co do mamy szczeniąt, to pan chce dla niej domu, wiec potrzyma sunię do czasu znalezienia jej nowego opiekuna, obejścia do pilnowania:p Dla Sary szukamy domu, w którym będzie miała budę i kojec, w żadnym wypadku nie dam jej na łańcuch. Założę jej nowy watek, mam nadzieję, że trafi jej się jakaś posesja do pilnowania:razz: Sara ma 2 lata i miała raz szczeniaki, dlatego tak wyglada. Quote
MaDi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 To śliczna psina mam nadzieję,że szybko znajdzie dom i odpocznie od bycia mamą. Quote
barbara.h Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Podaję link SARY mamy szczeniaków:p http://www.dogomania.pl/threads/206158-SARA-mia%C5%82a-szczeniaki-jeden-raz!!!-ju%C5%BC-nie-potrzebna-szuka-domu......?p=16706208#post16706208 Quote
barbara.h Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Ten temat można zamknąć i przenieść do JUŻ W NOWYM DOMU :-) Ps jak mogę zmienić tytuł tematu?? Quote
Recommended Posts