goldenka245 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Oto galeria mojego Gorduśka :lol: Gordi jest golden retrieverem. Urodził sie 2.04.05r. w hodowli "Żywiecka Kotlina". Jak każdy golden jest uparty i słodki :cool3: Mam nadzieję, że się Wam spodoba :cool1: http://img217.imageshack.us/img217/7301/1308061044oy7.jpg Po harcach z moją piłką :mad: http://img124.imageshack.us/img124/2452/1208061900mr3.jpg Wszyscy mi mówią, że wygląda jak zjawa :loveu: Przepraszam,że tak mało fotek, ale jutro nowe dodam i za jakość zdjęć też bo z komórki były robione. Aparatu nie mam niestety.... Bannerki i avatarki : (potem dam jeszcze, bo narazie na tym kompie nie mam :P ) Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ale fajny goldi, ale dlaczego tak malo fotek??? P.S. zmniejsz te 2 fotki bo mod zamieni w linki Quote
goldenka245 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Zamienił w linki :-( jutro dam te 2 fotki i następne pomniejszone :oops: Quote
goldenka245 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Dzisiaj dodam nowe zdjęcia :D Do góry Gordiego bo nikt nie wchodzi :-( Quote
Marta_Ares Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Nikt nie wchodzi bo tylko 2 fotki sa:( ja nadal czekam na wiecej zdjec Quote
goldenka245 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Dodaje nowe fotki już pomniejszone i te z wczoraj też żebyście nie musieli się z linkami męczyć :cool3: Na spacerku :) (przepraszam za grafike ale z komórki, postaram się cyfrówkę skombinować:-( ) Zmęczony po spacerze położył się koło błota:diabloti: To było w sumie w połowie naszej trasy :evil_lol: Spacerek :loveu: Te zdjęcia są jeszcze z lata jak je skończe(czyli pewnie dzisiaj bo nie ma ich dużo, ale wieczorkiem jeszcze dam) to będą teraźniejsze ;) Zjawa:razz: Z moją piłeczką:angryy: Na teraz koniec zdjęć, później coś dołoże jeszcze z lata. Quote
goldenka245 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 A i może ktoś z was zrobi mi taki podpis przez który można wchodzić do galerii? :oops: Quote
goldenka245 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Czemu nikogo nie ma? :placz: A ja się dla was męcze ze wstawianiem fotek :placz::-( Quote
aga =] Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 ZAPRASZAMY DO GALERII GORDIEGO P.S. cudnego masz psa :) Quote
goldenka245 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 'aga = napisał(a):;2209396']ZAPRASZAMY DO GALERII GORDIEGO P.S. cudnego masz psa :) Dziękuje :oops: A ja dziękuje za rade i poczekam na *Luthien* Quote
oktawia6 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A widzisz jaki świat jest mały;) widzę, że od razu galeria założona:cool3: fitki umiesz wklejać-ja po 4 miesiącach dopiero założyłam galerię-nie mówiąc już po ilu próbach nauczyłam się wklejąc fotki o regulaminowej wielkości:oops: Dawaj więcej fotek:lol: a super banerek niech Ci wykona Luthien-ona jest najlepsza-i SylwiaSkalska:razz: a to Da Ciebie-Goldenki: podobają Ci się? a ja zapraszam do odwiedzenia mojej galerii-kliknij w banerek Gryfik i Dandi: a z tego banerka poniżej to już też moja sunia pamiętasz? nie ma brzydkich psów-:cool1: są tylko ludzie, którzy je doprowadzają do takiego stanu, wejdź i też przeczytaj. Quote
goldenka245 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='oktawia6']A widzisz jaki świat jest mały;) widzę, że od razu galeria założona:cool3: fitki umiesz wklejać-ja po 4 miesiącach dopiero założyłam galerię-nie mówiąc już po ilu próbach nauczyłam się wklejąc fotki o regulaminowej wielkości:oops: Dawaj więcej fotek:lol: a super banerek niech Ci wykona Luthien-ona jest najlepsza-i SylwiaSkalska:razz: a to Da Ciebie-Goldenki: podobają Ci się? a ja zapraszam do odwiedzenia mojej galerii-kliknij w banerek Gryfik i Dandi: a z tego banerka poniżej to już też moja sunia pamiętasz? nie ma brzydkich psów-:cool1: są tylko ludzie, którzy je doprowadzają do takiego stanu, wejdź i też przeczytaj. Jejku dziękuje :oops: Juz prezenty dostaje :loveu: A co z tym pieskiem o którym napisałaś w "Moim Psie" (po mailu poznałam:cool3:) Do twojej Galerii już lece jak Monić mi wykonała banner tylko odsyłacz mi jeszcze zrobi a *Luthien* narazie nie ma. Wieczorkiem dodam zdjęcia :razz: Aha a po twoim bannerku mnie do Imageshacka przeniosło Quote
betty_labrador Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 ale masz fajnego psinka :) pozdr. prosimy o wiecej fotek ;) Quote
goldenka245 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Będą, będą dzisiaj wieczorkiem albo nawet za chwilke tylko do IMGshacka musze wejść, bo mam jeszcze zdjęcia z lata i chce je powklejać a Gordkowi porobie dzisiaj jakies to będą świeżutkie :cool3: Quote
goldenka245 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Przepraszam, ale nie mogłam dodać zdjęć... TA NAUKA... Jutro dodam. Dobranoc:loveu: Quote
oktawia6 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 faktycznie-nie spojrzałam, że banerek nie ma po kliknięciu odsyłacza do galerii Gryfika i Dandiego ale i tak udało Ci się nas namierzyć!!! a czytałaś wątek Viktorii? na dobranoc jeszcze coś: Quote
WalentyNaa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ale super piesek :) narazie widze malutko zdejc ... ja tez robie z komorki i dopiero sie rzuce jak to wrzucac itd. czasem nie wychodzi.. ale w koncu sie wprawimy :):) Quote
goldenka245 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='oktawia6']faktycznie-nie spojrzałam, że banerek nie ma po kliknięciu odsyłacza do galerii Gryfika i Dandiego ale i tak udało Ci się nas namierzyć!!! a czytałaś wątek Viktorii? na dobranoc jeszcze coś: Dziękuje Ci bardzo za tyle prezentów:oops: No czytałam tylko o tym że ją sobie zostawiłaś i bardzo mnie to cieszy bo Viki jest piękna i słodka. Może ją kiedyś spotkam:loveu: A ile mniejwięcej ona sobie liczy? Wymiziaj ją odemnie :bluepaw::Dog_run::cunao: A buźki znaleźć nie mogłam więc :* :loveu: Poazdrawiamy i ja i Gorduś. ------------------------------------------------------------------------ WalentyNaa dziękuje i zapraszam ponownie. Czekam na galerię twojego pupila :) Pozdrów Go ode mnie i Gordiego :loveu: Quote
Dobcia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Gordi jest śliczny:loveu: Tyle kłaczków do czesania!!!:multi::lol: Wimiziaj go ode mnie:cool3: Piękne tereny macie na spacery;) Quote
aga =] Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 goldenka245 cudny masz baner :) ps. chcemy fotki Twojego psiaka :loveu: Quote
goldenka245 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Dobra dzisiaj w końcu dodam nowe foty :cool3: OTO ONE::cool3: Na tym zdjęciu widać kawałek wałów, ale nie ściągłam osłonki z telefonu, dlatego, że jest to klapka to troche zasłoniło:mad: Szkoda, że mam do dyspozycji tylko telefon...:-( Po spacerze- jak widać zmęczony Gorduś :razz: To zdjęcie jest strasznie stare. Jeszcze jak był młody i był robiony starym telefonem SE T610 Mam lepsze, ale tradycyjne zdjęcia Ok więc na teraz tyle zdjęć, bo to sa jeszcze stare. Dzisiaj postaram się dodać coś ze spacerku;) Pozdrawiamy i życzymy miłego oglądania Quote
aga =] Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ale fajne fotki :loveu: ta ostatnia fotka nadaje się na avatar Quote
goldenka245 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Cześć. Wklejam BARDZO aktualne fotki z dzisiejszego spacerku :cool3:. OTO ONE:cool1:: Hmm.... No cóż... No to grzbiecik chyba jest :evil_lol: Przepraszam, że jedno ale necik mi się coś... Jutro będzie więcej Quote
Madzia_19 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Gordi jest cudowny :p jak każdy goldus zresztą :p zapraszam do galerii Lucky'ego :) Quote
oktawia6 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ale fotek a fotek:cool3: co do Viktorii to trudno określić ile ma lat-wyliczono jej około 5 lat lub 4- Quote
Recommended Posts