goldenka245 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Tak w ogóle to nie byłam dziś na koniach, bo boli mnie brzuch tak strasznie:-( Ale umówiłam się, że po świętach kiedyś pojade, no i chyba wybiore się na półkolonie ;) Quote
furciaczek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A gdzie na te polkolonie sie wybierasz:cool3: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 furciaczek napisał(a):A gdzie na te polkolonie sie wybierasz:cool3: Na koniki w stajni gdzie jeżdżę:cool3: Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dziękujemy serdecznie Kochana za piękne życzonka! :buzi: Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Nie ma za co :loveu: Ja również dziękuję :loveu: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie ma za co :loveu: Ja również dziękuję :loveu: Nie ma za co:lol: Zapraszam częściej ;) Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Wszystkiego Naj Naj Naj Najlepszego :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
moon_light Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dlaczego wszzystkim wychodzą z nikona takie ładne zdjęcia, tylko mi nie ? :angryy::angryy::angryy::angryy: ...na nic sprzętu kupa jak fotograf DUPA.:evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Szkoda, że nie będzie fot :cool3: PS:Wesołych świąt! :) Quote
goldenka245 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='moon_light']Dlaczego wszzystkim wychodzą z nikona takie ładne zdjęcia, tylko mi nie ? :angryy::angryy::angryy::angryy: ...na nic sprzętu kupa jak fotograf DUPA.:evil_lol: Hahahaha.... nie widziałaś wszystkich moich fot:diabloti: Dostrzegam tutaj wysoką samoocenę:lol: [quote name='Justys95']Szkoda, że nie będzie fot :cool3: PS:Wesołych świąt! :) Dziękuję!:loveu: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial] wpadłam z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=204[/FONT] Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 goldenka245 napisał(a):Nie ma za co:lol: Zapraszam częściej ;) Ale ja tu wpadam zawsze tylko nie zawsze piszę :eviltong: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] wpadłam z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=204[/FONT] DZIĘKUJĘ!! :buzi: [quote name='Luzia&Funia']Ale ja tu wpadam zawsze tylko nie zawsze piszę :eviltong: jasne jasne...:evil_lol: Quote
marymek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hej Goldenowi :loveu: Ależ mnie tu dawno nie było :oops: Karola, nie bij :modla: W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. Życzą - Marysia i Rolfiś :buzi: :loveu: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 goldenka245 napisał(a): jasne jasne...:evil_lol: Śmiesz wątpić :mad: Quote
goldenka245 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 marymek napisał(a):Hej Goldenowi :loveu: Ależ mnie tu dawno nie było :oops: Karola, nie bij :modla: W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. Życzą - Marysia i Rolfiś :buzi: :loveu: Dziękuję kochana!! :buzi: Luzia&Funia napisał(a):Śmiesz wątpić :mad: :siara: Quote
betty_labrador Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 goldenko wszystkiego naj na swieta, diuzo prezencikow i hucznego szampana oraz smacznych fajererkow :loveu: no i wiecej zimowych fotek :evil_lol: :calus: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 goldenka245 napisał(a): :siara: :mad: :diabloti: Quote
goldenka245 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a)::mad: :diabloti: Wydobądź z siebie coś:diabloti: betty_labrador napisał(a):goldenko wszystkiego naj na swieta, diuzo prezencikow i hucznego szampana oraz smacznych fajererkow :loveu: no i wiecej zimowych fotek :evil_lol: :calus: Dziękuję :buzi: Nawzajem!! Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 goldenka245 napisał(a):Wydobądź z siebie coś:diabloti: Nie bo wybuchnę i co wtedy :diabloti: Quote
goldenka245 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie bo wybuchnę i co wtedy :diabloti: zobaczymy:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 goldenka245 napisał(a):zobaczymy:evil_lol: Sądzę że nie chciała byś tego widzieć :diabloti: Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jak wybuchniesz to zaplamisz całą galerię Gordiego, no i co wtedy? :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Justys95 napisał(a):Jak wybuchniesz to zaplamisz całą galerię Gordiego, no i co wtedy? :evil_lol: No właśnie co wtedy :diabloti: Quote
Recommended Posts