Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
No to jeszcze tylko miesiąc ;) A między którymi modelami się wahasz?

Canon Eos 350
Nikon D40x (Chcę D50, ale nowego nigdzie już tu nie dostane:angryy: a to rodzice mi kupują...)

Posted

BBeta napisał(a):
Ja bym się rozejrzała za jakimś używanym D50, szczególnie na allegro można czasem bardzo tanio wylicytować cały zestaw

A pomożesz znaleźć?:loveu:

Iza, już się zdecydowałam:cool3: Jak będe miała swojego (hahaha fajnie to brzmi xD ) to przyjedziesz i będziemy razem focić:diabloti:

Posted

Sama sobie przejrzyj oferty, porównaj ceny. Nie wiem ile chcecie przeznaczyć na aparat, ale ja bym kupiła samo body i dokupiła jakiś lepszy obiektyw, bo kity mają to do siebie, że na prawdę są kitowe ewentualnie rozejrzałabym się za zestawem z jakimś lepszy szkłem. Zobacz sobie pierwszą oferte, niestety aukcja już się kończy, ale taki zestaw to jest na prawdę duża okazja nawet jakby cena miała jeszcze troche skoczyć do góry

Posted

[quote name='BBeta']http://allegro.pl/search.php?string=d50&category=8942&category=28187

Sama sobie przejrzyj oferty, porównaj ceny. Nie wiem ile chcecie przeznaczyć na aparat, ale ja bym kupiła samo body i dokupiła jakiś lepszy obiektyw, bo kity mają to do siebie, że na prawdę są kitowe ewentualnie rozejrzałabym się za zestawem z jakimś lepszy szkłem. Zobacz sobie pierwszą oferte, niestety aukcja już się kończy, ale taki zestaw to jest na prawdę duża okazja nawet jakby cena miała jeszcze troche skoczyć do góry
No świetny jest ;)
Tak się teraz zastanawiam nad używaną D50, tylko konieczny byłby odbór osobisty bo musiałabym zobaczyć to na żywo ;)

Posted

Torzysława napisał(a):
Gordi....:loveu::loveu::buzi:

Pomyślałam sobie, że może zajrze..:cool3::diabloti:
i zaglądam i strone wcześniej widzę pięknego złotego psa...:iloveyou:

Całusy!

Hej:loveu::loveu: Jejku jak ja dawno u Ciebie nie byłam :mdleje:
Buziaki :buzi:
basia bonnie napisał(a):
hej:loveu:
będziesz jutro? z %?:diabloti:

Będę, będę, ale nie wiem czy z %:evil_lol:

Posted

Witam Gordiego i jego Pancie serdecznie :loveu:

ale macie ladny bannerek i podpis taki zimowy :multi:

a zakup aparatu jest dobrym pomysłem wreszcie bedzie wiecej Gordusia do podziwiania ;)

Posted

BBeta napisał(a):
A więc (wstępnie :diabloti:) możemy to oblać :cool3:

:cunao: :drink1: :popcorn: :drink1: :cunao:

"Kupiłam" go dzięki Tobie!!:multi: To ty mnie zmobilizowałaś! :multi::loveu: :buzi: