goldenka245 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='basia bonnie']ano fakt, do szkoły nie trza iść:loveu: :drinking::drinking::drinking::cunao::cunao::knajpa: ....:diabloti: [quote name='basia bonnie']znalazłam dziś jedną starą fajną fotke, ale reszty nie moge znaleźć... ;/ ta też jest fajna :) Danke:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja? :-o Ja niewinna! :saint1: http://images32.fotosik.pl/13/c24ef12254bccbacmed.jpg Fajna foteczka, bo i mordkę widać :loveu: :loveu: :loveu: Taa.... niewinna:diabloti: [quote name='maziak i negra']zamykasz gordiego jak mozesz Pff.... sam sobie wlazł na spacerze:diabloti: [quote name='Justys95']Ja bym nawet przeszła przez takie ogrodzenie :eviltong: No i ja też....bo po kilku metrach jest koniec płotu:grin: A potem ulubione miejsce do kąpania, w którym w niedziele sie wykąpał:niedowia: Quote
Nayantara Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 darmowe kompanko gordiego szkoda że fot nie masz Quote
marymek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 BRY na wieczór krejzole :loveu: Oo, foty? Stare jakieś takie :diabloti: Ja kcem nowiuśkie, pachnące świeżością, a nie Gordkiem po błotnistej kąpieli :shake: Tszekam niecierpliwie krejzi dziewuszki :multi::loveu: Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 myslałam ze sie załapie na to picie :diabloti:;) ale jak to ja znowu sie spózniłam o jedna strone :lol: ale co tam i tak dzien dobry :multi: Quote
goldenka245 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 ewatr napisał(a):myslałam ze sie załapie na to picie :diabloti:;) ale jak to ja znowu sie spózniłam o jedna strone :lol: ale co tam i tak dzien dobry :multi: O dwie strony:shake: Ale.... postawie Ci...:beerchug::drinking::drinking::drinking::drink1::knajpa: :D Quote
BBeta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Hej ;) Zdecydowanie za mało zdjęć w galerii umieszczasz :diabloti: Quote
goldenka245 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 BBeta napisał(a):Hej ;) Zdecydowanie za mało zdjęć w galerii umieszczasz :diabloti: No a czym mam robić zdjęcia?:shake: Pożyczysz nikonka?:diabloti: basia bonnie napisał(a):Hej, Maxi King :bigcool: Lepszy od cesarza, bo ma styl i smak:grin::grins: Quote
BBeta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Pożyczysz nikonka?:diabloti: A będziesz o niego dbać ?? :diabloti: Na pewno ktoś z rodziny ma aparat, musisz tylko ładnie poprosić :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 goldenka245 napisał(a): Taa.... niewinna:diabloti: A nie? :mad: Quote
goldenka245 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 BBeta napisał(a):A będziesz o niego dbać ?? :diabloti: Na pewno ktoś z rodziny ma aparat, musisz tylko ładnie poprosić :cool3: Będę o niego dbać!:iloveyou::ylsuper: A swoją drogą to ja może "czegoś" doczekam się w grudniu :D pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A nie? :mad: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::diabloti: Jakie te Rogzy są w Auchanie?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 goldenka245 napisał(a):eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::diabloti: Jakie te Rogzy są w Auchanie?:cool3: Tak lepiej :diabloti: Nie pamiętam, nie przyglądałam się :eviltong: Quote
goldenka245 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tak lepiej :diabloti: Nie pamiętam, nie przyglądałam się :eviltong: A raczej dla malych czy dużych?:diabloti: Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 goldenka245 napisał(a):O dwie strony:shake: Ale.... postawie Ci...:beerchug::drinking::drinking::drinking::drink1::knajpa: :D no to pijemy a co .........:drink1::cunao::drink1: Quote
goldenka245 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 ewatr napisał(a):no to pijemy a co .........:drink1::cunao::drink1: No to chlup w ten głupi dziób :grin::grin::grin::grin::grin::grin::oops: Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 goldenka245 napisał(a):No to chlup w ten głupi dziób :grin::grin::grin::grin::grin::grin::oops: 203 strona a impreza trwa :evil_lol: kto sie jeszcze przyłaczy ???:eviltong: Quote
goldenka245 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 ewatr napisał(a):203 strona a impreza trwa :evil_lol: kto sie jeszcze przyłaczy ???:eviltong: Pustki bo barman leży i zdycha:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 goldenka245 napisał(a):A raczej dla malych czy dużych?:diabloti: Karolinko, naprawdę nie pamiętam - wiesz jaki mam stosunek do rogzów :p Z tego, co wiem to raczej dla dużych, ale mogę się mylić - widziałam tylko 'metkę' ;) Quote
goldenka245 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 furciaczek napisał(a):Melduje ze jeszcze zyje:p :multi::multi::multi::multi: Ale na kawe to nie wpadniesz:shake: Quote
Avaloth Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 jacie ale Gordi jest śliczna ! kocham goldziki :loveu: moja prawie najulubieńsza rasa xD i śliczne masz banerki ;) można wiedzieć kto ci robił ? :D jak co to moja galeria: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94111:p Quote
betty_labrador Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Gordi to on a nie ..ona ;) :lol: Quote
furciaczek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 goldenka245 napisał(a)::multi::multi::multi::multi: Ale na kawe to nie wpadniesz:shake: jak to nie...przeciez wlasnie pije kawe:diabloti: Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A mnie na kawe nikt nie zaprosił... :diabloti: Quote
goldenka245 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 furciaczek napisał(a):jak to nie...przeciez wlasnie pije kawe:diabloti: Ale do mnie masz przyjechać!:diabloti: Cześć Betty! :multi: Dziękuję za to, że pilnujesz męskości mojego psa:evil_lol: Chester...:shake: Nieładnie :mad: :evil_lol: cześć!!:multi: Quote
Recommended Posts