aleb Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witam Gorduśka i jego właścicielkę :evil_lol: to nie fair, że nie idziesz jutro do szkoły :diabloti: Quote
marymek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 aleb napisał(a):Witam Gorduśka i jego właścicielkę :evil_lol: to nie fair, że nie idziesz jutro do szkoły :diabloti: Że co? :-o Jak to nie idzie do szkoły? Karolaaa, ty sobie nie bimbaj ... :mad: :lol: Tak nawiasem to BRY na wieczór :loveu: Quote
goldenka245 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 aleb napisał(a):Witam Gorduśka i jego właścicielkę :evil_lol: to nie fair, że nie idziesz jutro do szkoły :diabloti: Jak to? Idę do szkoły:eviltong: Tylko nie mam lekcji :D marymek napisał(a):Że co? :-o Jak to nie idzie do szkoły? Karolaaa, ty sobie nie bimbaj ... :mad: :lol: Tak nawiasem to BRY na wieczór :loveu: Hej!:loveu::loveu::loveu::loveu: Ide, ide... tylko ta nad tobą coś tam gada:diabloti::evil_lol: Quote
aleb Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jejku pomyliłam się :lol: Miałam napisać, że nie masz lekcji, a nie, że nie idziesz do szkoły :razz: Quote
marymek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No kapejszyn :D Iza za dużo wczoraj wypiła, i sie jej coś pomuliło w główce ... :diabloti: Quote
goldenka245 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 aleb napisał(a):Jejku pomyliłam się :lol: Miałam napisać, że nie masz lekcji, a nie, że nie idziesz do szkoły :razz: :diabloti: Cho na gg jak ja jestem a nie....:cool3: marymek napisał(a):No kapejszyn :D Iza za dużo wczoraj wypiła, i sie jej coś pomuliło w główce ... :diabloti: A wiesz... bo Iza to taka troche inna kategoria:diabloti::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dobry wieczór wariacie :loveu: :cool3: Quote
aleb Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A wiesz... bo Iza to taka troche inna kategoria:diabloti::evil_lol:Ja ci dam inna kategoria :mad: :lol: Quote
goldenka245 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Witam wszystkich mnie odwiedzających ;P Dobranoc!:loveu: Quote
Mi. Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ewatr przerazily mnie te twoje 4 plomyczki:evil_lol: hej:p Quote
goldenka245 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='ewatr']Bry Goldeko :calus: Hej Ewuś:loveu: [quote name='Mi.']ewatr przerazily mnie te twoje 4 plomyczki:evil_lol: hej:p Cześć Luthienowa Mi:cool3::loveu: Furciaczku- Hej ! U mnie spoko, właśnie z koni wróciłam ;) Dzaga- ładny Ban:diabloti: Quote
Pimpek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Super foty :loveu: Czekam na następne :cool3: Quote
betty_labrador Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 czeesc :) jak zyjecie z Gordeczkiem :) ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Co tak ostatnio milczysz Karolinko? :) Quote
goldenka245 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Pimpek napisał(a):Super foty :loveu: Czekam na następne :cool3: Cześć!:-) Dzięki!;) betty_labrador napisał(a):czeesc :) jak zyjecie z Gordeczkiem :) ? Cześć Beatko!:loveu: A dość dobrze ;) Dzięki:eviltong: furciaczek napisał(a):Zdiecia masz:mad::diabloti: Nie mam:eviltong: A ty już w PL!:multi::loveu: Zapraszam na herbatkę :D:loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co tak ostatnio milczysz Karolinko? :) Cześć!:loveu: Aaa... sama nie wiem:roll: Nie mam czym zdjęć robić i wogóle.... Mama się mnie pytała czy chce świetne narty czy aparat.... ja chce to i to:diabloti: Ale wybrałam aparat... :diabloti: maziak i negra napisał(a):hej.... jak tam Gordi się miewa?? Hej!:loveu: A dziękujemy, dobrze ;) A co u Ciebie? :) Quote
betty_labrador Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co tak ostatnio milczysz Karolinko? :) Krolinek sie uczy ostatnio , dzien i noc kuje, kuje..:diabloti: i niedlugo zobaczymy dzięcioła :eviltong: Milej nauki Goldenku :cool3: a gdzie fotki do galerii? :mad::cool1: Quote
Nayantara Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a u Negry też dobrze gorzej zemną gorączka mnie łamie Quote
goldenka245 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 betty_labrador napisał(a):Krolinek sie uczy ostatnio , dzien i noc kuje, kuje..:diabloti: i niedlugo zobaczymy dzięcioła :eviltong: Milej nauki Goldenku :cool3: a gdzie fotki do galerii? :mad::cool1: Nie mam aparatu flatku:diabloti: maziak i negra napisał(a):a u Negry też dobrze gorzej zemną gorączka mnie łamie To zdrowiej!;) Quote
Recommended Posts