goldenka245 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Tylko troche malo tych fot:diabloti:[/quote] A kysz, siło nieczysta!:mad: [quote name='Samturia']Furciaczku ty to każdego potrafisz dobić :eviltong::diabloti:[/quote] No dokładnie:mad: [quote name='ß@$!@']nie wiem czy byly ;) [/quote] Dzięki ;) [quote name='Dzaga']Jejku...:loveu:[/quote] :loveu::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Karolinko :) Nie dawajcie tych samych fotek z Basią, bo potem się dublują i nie ogląda się tych zaganiaczy bydła już z taką samą radochą :evil_lol:[/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Karolinko :) Nie dawajcie tych samych fotek z Basią, bo potem się dublują i nie ogląda się tych zaganiaczy bydła już z taką samą radochą :evil_lol:[/quote] I kto tu się dubluje Justynko:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='goldenka245'] I kto tu się dubluje Justynko:diabloti:[/quote] A to przez to mulenie dogo tak wyszło :oops: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Samturia']Furciaczku ty to każdego potrafisz dobić :eviltong::diabloti:[/quote] Ja?? z kad Ci to przyszlo do glowy:diabloti::evil_lol: Fajnie sie Gordi z mucka(czy muckiem:lol:) kompnuje:loveu::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Ja?? z kad Ci to przyszlo do glowy:diabloti::evil_lol: Fajnie sie Gordi z mucka(czy muckiem:lol:) kompnuje:loveu::evil_lol:[/quote] Phi...:mad: :diabloti::loveu: Quote
goldenka245 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 :cool3: Fot. Basia :D Jutro jedziemy ( z Basią, ale będą też tam m.in. Hund i pinczerka ;) :buzi: ) do Bielska na rynek. Jezdiemy z psiakami ze Schroniska w Żywcu. Tam jest jakaś impreza i bielskie i żywieckie schronisko organizują dzień adopcji ;) Justynko, basiu- jeśli coś źle napisałam, prosze mnie poprawić ;) Dobranoc! :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nie wiem jak to jest z tym dniem adopcji w bielskim schronisku... :roll: ale Żywiec na pewno ;) Postaram się zabrać aparat - może uda nam się uwiecznić dzisiejszą zbiórkę :) Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 No więc.... Mam nadzieję, że _bubu_ się nie obrazi jak wstawe fotki jej autorstwa ;) Większość fotek jest na wątku żywieckiego schroniska (http://www.dogomania.pl/forum/showth...50051&page=109 ) a pozostałe na wątkach uczestniczących tam psiaków ;) Wkleję kilka z nich: Od lewej: Aganiechaaa, Ja i Basia ;) Taki sam układ od lewej:loveu: Ja, Aneta i Agnieszka:loveu: Zbiorowe zdjęcie po zakończeniu- oczywiście- oprócz _bubu_:mad::evil_lol: Tutaj tak samo ;D A tu Fred i kawałek mnie:loveu: Dobranoc! :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja wiem, że z Agi fajna dziewczyna, ale żeby od razu serduszka? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jakie slicznosci na zdieciach widze:loveu: (chodzi mi o piesy:diabloti:) Ale z was tez niezle laseczki:cool3: Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja wiem, że z Agi fajna dziewczyna, ale żeby od razu serduszka? :evil_lol: :siara: :evil_lol: Musze sie jej podlizać jakoś żeby mnie zabrała do żywca:evil_lol: furciaczek napisał(a):Jakie slicznosci na zdieciach widze:loveu: (chodzi mi o piesy:diabloti:) Ale z was tez niezle laseczki:cool3: Napewno masz dobry wzrok?:razz: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 goldenka245 napisał(a): Napewno masz dobry wzrok?:razz: Bardzo dobry:loveu: Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):Bardzo dobry:loveu: Może mnie nie zauważasz?:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 goldenka245 napisał(a):Może mnie nie zauważasz?:diabloti: widze Cie bardzo wyraznie moja droga:diabloti: Quote
aleb Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Super zdjęcia goldenko :) A co na tych koszulkach pisało? Quote
goldenka245 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='aleb']Super zdjęcia goldenko :) A co na tych koszulkach pisało? Pokochaj psa lub kota ze schroniska ;) A psiaki miały chusty -szukam domu- :)) Zakupiłam sobie taką koszulkę :D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7685201#post7685201 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A ja nie mam pieniędzy na koszulkę :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja nie mam pieniędzy na koszulkę :evil_lol: Myślisz, że ja mam?:grin: Muszę od taty wziąć :grins: Quote
Bewarka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A ja już to co dziś dostałam od taty przechulałam na doładowanie :placz: aż 25zł :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 furciaczek napisał(a):witaj:loveu: maziak napisał(a):witaj jak tam Gordi? Heloł! :buzi: A Gordi ma się dobrze ;) Dziękuje :) Quote
Recommended Posts