Jump to content
Dogomania

***=Gordi=*** Golden Retriever :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, witam, witam niedowiarki:mad: Kurcze nie wiem od czego to zależy, ale znów coś się zepsuło:placz:
Płaciłam dzisiaj bratu za bluze:evil_lol: W ostatniej chwili gościu do mnie podleciał (kurier):diabloti: Musiałam mu(bratu) dołożyć stówę do bluzy, bo mu ostatnio wziełam:oops::diabloti:Teraz ide odpocząć po jakże ciężkim dniu w szkole:grin: Zrobie sobie paznokcie itd ;P A potem pójdę z psem na spacerek, pocykam jakieś fotki, a potem spróbuje je wrzucić:roll: To do potem:evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']suiemka :)
a poka no ta obrożę co zamówiłaś:razz:

Którą???? :PP JESZCZE:cool3: żadnej nei zamówiłam, ale przymierzam się do:

:loveu::loveu::loveu::loveu:
Tak na jesień akurat ;P Ale z tego co gdzies widziałam, to boki nie są żółte, ale złote ;) Zapytam Gosi :)

Posted

[quote name='Rinuś']mi tam sie one średnio podobają :eviltong::eviltong:
jestem zakochana w Rogzie i Red Dingo :loveu::loveu:

Roooogz:loveu::loveu: Ja chce ten nowy wzorek Choc Feminine, tzn. chce wszystkie:diabloti: Ale jakby co to ten najbardziej:evil_lol:

Posted

Bo są nowe :eviltong:
NO to chyba mamy podobny gust, bo ja tez przymierzam się do tej w liscie obrozki, własnie na jesien, i jeszcze tej rogza czekoladowej z rozowym napisem :loveu::loveu::multi:

Posted

drzalka napisał(a):
Bo są nowe :eviltong:
NO to chyba mamy podobny gust, bo ja tez przymierzam się do tej w liscie obrozki, własnie na jesien, i jeszcze tej rogza czekoladowej z rozowym napisem :loveu::loveu::multi:

Maupa:diabloti:
Justyna:mad::diabloti: