goldenka245 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 A ta jakość: PP Mam inne tylko musze zrzucić :):D Quote
aleb Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pfff, ważne, że coś widać na tym zdjęciu ;) Pokazuj, pokazuj :) Quote
marymek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jeeeee Ale pikna morda :loveu: Czekam na więcej ;-) Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 no wkoncu:loveu: myslalam ze sie niedoczekam:loveu: Quote
Nicka* Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Śliczności, zawsze mi się goldenki podoabały :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Co tam jakość, pięknie wyszedł :loveu: Tylko tym razem z boku jakoś, ja chcę mordkę Gordiego w całej okazałości :loveu: Nicka, masz za duży podpis ;) Quote
goldenka245 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 aleb napisał(a):Pfff, ważne, że coś widać na tym zdjęciu ;) Pokazuj, pokazuj :) :loveu::loveu: marymek napisał(a):Jeeeee :multi: Ale pikna morda :loveu: Czekam na więcej ;-) Będzie, będzie, ale ostatnio czasu nie mam:roll: furciaczek napisał(a):no wkoncu:loveu: myslalam ze sie niedoczekam:loveu: Witanko!:loveu::loveu::loveu: moniska napisał(a):Śliczna psinka :) Witamy nową osóbkę! Dziękuje:) Nicka* napisał(a):Śliczności, zawsze mi się goldenki podoabały :) I również nowa osóbka :):loveu: Witamy! Zapraszamy częściej! :) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co tam jakość, pięknie wyszedł :loveu: Tylko tym razem z boku jakoś, ja chcę mordkę Gordiego w całej okazałości :loveu: Nicka, masz za duży podpis ;) Witaj Justynko! :) Wiesz, że miałyśmy jechać TAM:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze sie nam nie udało, może w jakąś sobote? :) Będzie mordka napewno, tylko zobacze czy mi sie ją uda wrzucić :) Buziaki! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 goldenka245 napisał(a): Witaj Justynko! :) Wiesz, że miałyśmy jechać TAM:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze sie nam nie udało, może w jakąś sobote? :) Będzie mordka napewno, tylko zobacze czy mi sie ją uda wrzucić :) Buziaki! Cześć :multi: Tam... jak to brzmi :diabloti: W tą sobotę na pewno nie, ale może w kolejną? :) Jestem jak najbardziej za, tylko pieniądze trzeba skądś wytrzasnąć :roll: Jak tam w szkole? :) Quote
goldenka245 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :multi: Tam... jak to brzmi :diabloti: W tą sobotę na pewno nie, ale może w kolejną? :) Jestem jak najbardziej za, tylko pieniądze trzeba skądś wytrzasnąć :roll: Jak tam w szkole? :) No właśnie, kasa, kasa,kasa:roll::evil_lol: Chyba muszę sie tacie podlizać :siara: :evil_lol: A w szkole spoko :P Jak na razie nie najgorzej ;) A u Ciebie? :) Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jestes:multi: fotki jakies masz:cool3: i nie wykrecaj sie szkola bo 1 w 2 nie przeszkadza:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 goldenka245 napisał(a):No właśnie, kasa, kasa,kasa:roll::evil_lol: Chyba muszę sie tacie podlizać :siara: :evil_lol: A w szkole spoko :P Jak na razie nie najgorzej ;) A u Ciebie? :) Żyję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 co tak mało tutaj Gordiego :cool3::cool3: :) Dawaj go dawaj :loveu: nie ukrywaj przystojniaka przed nami :loveu: Quote
Pimpek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No, super że już jesteś :D Wyczekuję fot Gordiego :loveu: Jest boski :loveu: Quote
Samturia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jedną fotke wstawiła i Happy...! Więcej, więcej!! Quote
goldenka245 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witam, witam :D Będą fotki, tylko najpierw je trza zrobić:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Co to za jesienny bannerek? Lato jeszcze ;) Quote
goldenka245 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co to za jesienny bannerek? Lato jeszcze ;) Zimno brrrrrrr:cool3: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Na co ty czekasz... zdiecia rob:mad: Quote
goldenka245 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Zrobie, zrobie! ;) W weekend coś wstawię! :) Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 goldenka245 napisał(a):Zrobie, zrobie! ;) W weekend coś wstawię! :) trzymam za slowo:diabloti: jak nie to:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Weekend rozpoczyna się mimo wszystko już dziś po południu :cool3: Quote
Recommended Posts