goldenka245 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 bonita napisał(a):Do spania :diabloti: Pfff... Lepiej wejdź na gje, bo ci sie nie pali:shake::shake::diabloti: Quote
furciaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 bonita napisał(a):Do spania :diabloti: mamo juz?:evil_lol: Quote
bonita Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 furciaczek napisał(a):mamo juz?:evil_lol: Już? przecież jutro już jest :grin: cichutko się zachowywać :diabloti: bo idem spać :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 bonita napisał(a):Już? przecież jutro już jest :grin: cichutko się zachowywać :diabloti: bo idem spać :evil_lol: nio juz rano jest wiec pora wstawac:evil_lol: dobrej nocki zycze :) Quote
bonita Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 furciaczek napisał(a):nio juz rano jest wiec pora wstawac:evil_lol: dobrej nocki zycze :) Nawzajemnie:loveu: Quote
Bewarka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Budzę wszystkich z.......z rana? :roflt::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 furciaczek napisał(a):mamo juz?:evil_lol: No właśnie... Toż to popołudnie było:loveu: bonita napisał(a):Już? przecież jutro już jest :grin: cichutko się zachowywać :diabloti: bo idem spać :evil_lol: Poszła spać, bo paluszków nie miała:shake::diabloti: furciaczek napisał(a):nio juz rano jest wiec pora wstawac:evil_lol: dobrej nocki zycze :) bonita napisał(a):Nawzajemnie:loveu: Nawzajem:diabloti: justys95 napisał(a):Budzę wszystkich z.......z rana? :roflt::evil_lol: Nie, w środku nocy:diabloti: bonita napisał(a):Brywieczór :) Brydzień:loveu: furciaczek napisał(a):no gdzie ty sie podziewasz:placz: Hej kochana:loveu: A imprezke wczoraj miałam :) Mam kilka fotek:eviltong: M.in. B@$! ścierającej podłogę:diabloti: No nie,Basia?:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 goldenka245 napisał(a): Hej kochana:loveu: A imprezke wczoraj miałam :) Mam kilka fotek:eviltong: M.in. B@$! ścierającej podłogę:diabloti: No nie,Basia?:diabloti: :roflt: Ale lepsza była sesja łóżkowa :roflt: Quote
goldenka245 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Nie są ładne:oops: Iza ty dostałaś na gje! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A Karolina jest be, bo miała się dzisiaj w Bielsku pokazać i jej nie było :mad: Quote
goldenka245 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A Karolina jest be, bo miała się dzisiaj w Bielsku pokazać i jej nie było :mad: Zaspałam:eviltong::oops: Quote
Viz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witamy się! :loveu: Sesja łóżkowa? Nono... :evil_lol: :lol: Quote
goldenka245 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='niedzwiadek:)']ja cem Sesje Lozkowa! Nie,,, bo brzydko na niej wyszłyśmy:eviltong::diabloti: Quote
puzzle Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a moze tak poddacie je slawnym i znanym krytykom i to oni zdecyduja co jest ladne a co nie!? Zachowujesz sie jakbys nie znala Viz i niedzwiadka: ), wstyd naprawde, tacy krytycy, a taka ignorancja:stop: Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Przybyłam:diabloti: Witanko :) kotecek juz w nowym domku:multi: Quote
goldenka245 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Viz napisał(a):Pozwól, że my zadecydujemy. :cool3: Nie! alboo:lol: niedzwiadek:) napisał(a):a moze tak poddacie je slawnym i znanym krytykom i to oni zdecyduja co jest ladne a co nie!? Zachowujesz sie jakbys nie znala Viz i niedzwiadka: ), wstyd naprawde, tacy krytycy, a taka ignorancja:stop: Hahahahahahahhahhahaahhahahahaahahah:grin::grin::grin::grin::grin: Też Cię kocham:loveu: bonita napisał(a):Przybyłam:diabloti: Witanko :) kotecek juz w nowym domku:multi: Widze żeś mnie znów nawiedziła:placz::angryy::diabloti: Witaneczko :D Super! A wymiziałaś go ode mnie? :cool3: DOSTAŁAM NOWEGO LUPINKA DZIŚ!!! Meadow :cool3: Quote
Recommended Posts