DiDDlina85 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Od fryzjera? a gdzie mu włoski obcinałaś?:) Quote
goldenka245 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Od fryzjera? a gdzie mu włoski obcinałaś?:) W salonie fryzjerskim w bielsku ;-) dla tych, którzy nie wiedzą:eviltong: : Gordi w przyszłym roku doczeka sie koleżanki :D Jednak nie goldenki:lol: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 goldenka245 napisał(a):W salonie fryzjerskim w bielsku ;-) dla tych, którzy nie wiedzą:eviltong: : Gordi w przyszłym roku doczeka sie koleżanki :D Jednak nie goldenki:lol: :loveu: Pytając gdzie miałam na myśli miejsce na ciele psa:) no chyba że o Ty byłas u fryzjera a Gordi Ci towarzyszył:) Quote
goldenka245 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Pytając gdzie miałam na myśli miejsce na ciele psa:) no chyba że o Ty byłas u fryzjera a Gordi Ci towarzyszył:)Hehehe.... Był obcinany na wystawę ;-) Ogon, klata, ucholki;) Quote
aaliw Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='DiDDlina85']Pytając gdzie miałam na myśli miejsce na ciele psa:) no chyba że o Ty byłas u fryzjera a Gordi Ci towarzyszył:) :roflt:a to dobre ;) Goldenka, czy pies mial tez wycinana wlosy za uszami? I sie pytam: Gdzie te zdjecia losi :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 goldenka245 napisał(a): dla tych, którzy nie wiedzą:eviltong: : Gordi w przyszłym roku doczeka sie koleżanki :D Jednak nie goldenki:lol: :loveu: A ja wiem, a ja wiem! :eviltong: Miłego wakacjowania Karolinko :) Quote
Bewarka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czyli jednak beagle ;) Miłego wypoczynku! :D Quote
goldenka245 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='aaliw']:roflt:a to dobre ;) Goldenka, czy pies mial tez wycinana wlosy za uszami? I sie pytam: Gdzie te zdjecia losi :mad: NO Ie Ma MNIE W DOMU:evil_lol: Za uszami troszkę tak ;P [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja wiem, a ja wiem! :eviltong: Miłego wakacjowania Karolinko :) A dziękować Justynko:loveu: [quote name='aleb']I fotki z wakacji mają być :evil_lol: A będą :D Nawet na działce sie bawiłam w fotografa:diabloti: Będe miała nagraą Kłeze (nie pamietam jak sie to po kaszubsku pisze, ale chodzi o koze:evil_lol: taka piosenka ;PP) [quote name='justys95']Czyli jednak beagle ;) Miłego wypoczynku! :D Ajjj cicho:mad: :evil_lol: Quote
marymek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hej Karolaaaa :loveu: To wy tam internet macie? :crazyeye: :evil_lol: Miłego wakacjunku Ci życze :p Quote
goldenka245 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 marymek napisał(a):Hej Karolaaaa :loveu: To wy tam internet macie? :crazyeye: :evil_lol: Miłego wakacjunku Ci życze :p No mamy internet:diabloti: I to jeszcze w laptopie:loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Laptop, internet... Nie no - luksusy ;) Quote
Viz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 To ja również życzę miłego wypoczynku i oczekuje masy fotek! :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :diabloti: PS:Ale ci fajowo :-o i dawaj te foty, bo aż mnie cosik bierze :) Quote
goldenka245 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='justys95']:diabloti: PS:Ale ci fajowo :-o i dawaj te foty, bo aż mnie cosik bierze :) Wiem, że mi fajowo:diabloti: :evil_lol: Dam :PPP [quote name='Viz']To ja również życzę miłego wypoczynku i oczekuje masy fotek! :evil_lol: Wypoczynek już jutro się kończy:-( [quote name='aleb']Karolina kiedy wejdziesz na gg??? :mad: Jutro wieczorkiem chyba ;) Żeby nie było, że nic nie opowiadam to coś opowiem ;P Więc.... Dawno,dawno temu... poczekajcie to chyba nie tak sie miało zaczynać:ices_bla: Aaaaa.... nie ważne:p Więc.... ....W poniedziałek około godziny 19:00 dojechaliśmy do miasta zwiącego się Chojnice:cool3: Dostaliśmy od cioci (to moja przybrana ciocia:evil_lol: jej mąż to kolega mojego taty z liceum:eviltong: ) pyyyyszną kolację wraz z pomidorkami pokrojonymi w plastry, posypanymi ziołami i czosnkiem i zalane "sosem'' z majonezu i śmietany :D Mówie Wam pyychaaaa:loveu: :cool3: :lol: We wtorek rano wyruszyłam na zakupy:diabloti: zoologów nie było fajnych więc poszłam kupować ciuchy:diabloti: Kupiłam sobie rybaczki w House'ie i bluzke w Big starze:lol: :p Po południu pojechaliśmy nad morze do Poddąbia:p Było fajnie, ciepło, kąpałam się w morzu, choć woda była lodowata ;];] Byliśmy też w Rowach i tam też byłam na zakupach ;P Kupiłam 2 bluzki w house'ie xD ... no i wróciliśmy tutaj (Chojnice) wczoraj popołudniu (około 17:30). Poszliśmy do znajomych na grilla. Mają pittka straaasznie kochanego, chociaż strasznie szczeka i wydaje sie groźny merda ogonkiem i bierze do pyska ogromny kamien i rzuca nim w blache, chyba chcąc zwrócić na siebie uwagę. No a dzisiaj też tak sobie podróżuje ;PP O godzinie 20:30 pojechałam z ''wujkiem'' i tatą do portu do CHKŻ do łódzi wujka tylko, aby dolać paliwa i coś tam sprawdzić.... TYLKO:evil_lol: ...Skończyło sie na tym, że o 21:00 wypłyneliśmy w krótki rejs;) No i zostawiłam ładowarkę nad morzem:evil_lol: No i jutro wracam:lol: To na tyle chyba :PP Buziaki:loveu: P.S. Ci co mi dali adresy dostaną pięęęękne pocztówki:cool3: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cześć Karolinko! :) Ale Ci tych wakacji zazdroszczę, tych zimnych kąpieli w morzu(jak Ty tam weszłaś? Przecież wcale nie jest ciepło, max.23 stopnie! :crazyeye:), no i rejsów wieczorem... :) Cieszę się, że masz udane wakacje! Ale wracaj już do nas... ;) Quote
goldenka245 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Karolinko! :) Ale Ci tych wakacji zazdroszczę, tych zimnych kąpieli w morzu(jak Ty tam weszłaś? Przecież wcale nie jest ciepło, max.23 stopnie! :crazyeye:), no i rejsów wieczorem... :) Cieszę się, że masz udane wakacje! Ale wracaj już do nas... ;) Hej Justynko!:loveu: A weszłam na siłe:evil_lol: Było zimno, ale przecież musiałam wejść:evil_lol: Wracam, wracam, zaraz wyjeżdżam ;-) Zdjęcia będe mieć wysłane na maila:cool3: A na płytce mam zdjęcia z spływu na Zbrzycy, na którym byliśmy tu w maju:eviltong: No i mam też nagraną kłoze i kompanije wodzeboków:evil_lol: To sie inaczej pisze, ale nie ważne:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Hej:lol: Czyli będziesz dziś wieczorem? a Gordi z Tobą pojechał? :cool3: kurdeeee jakbyś wrociła wczoraj to jechałybyśmy dziś razem na konie...no, ale cóż, to najwyżej za tydzien pojedziemy razem :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej Justynko!:loveu: A weszłam na siłe:evil_lol: Było zimno, ale przecież musiałam wejść:evil_lol: Wracam, wracam, zaraz wyjeżdżam ;-) Zdjęcia będe mieć wysłane na maila:cool3: A na płytce mam zdjęcia z spływu na Zbrzycy, na którym byliśmy tu w maju:eviltong: No i mam też nagraną kłoze i kompanije wodzeboków:evil_lol: To sie inaczej pisze, ale nie ważne:evil_lol: Nie no, wyjazd Ci się kończy, a Ty jeszcze przed kompem siadasz... :shake: Won stąd, ale już - posiedzisz na internecie jak wrócisz :diabloti: Coś mi się wydaje, że szykują się bombowe zdjęcia ;) Quote
goldenka245 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie no, wyjazd Ci się kończy, a Ty jeszcze przed kompem siadasz... :shake: Won stąd, ale już - posiedzisz na internecie jak wrócisz :diabloti: Coś mi się wydaje, że szykują się bombowe zdjęcia ;) Jakie won? :mad: Ja ci tu dam!:diabloti: Od razu mówie, że fotek z rejsu nie mam.... mam tylko fotki na łodzi:eviltong: ß@$!@ napisał(a):Hej:lol: Czyli będziesz dziś wieczorem? a Gordi z Tobą pojechał? :cool3: kurdeeee jakbyś wrociła wczoraj to jechałybyśmy dziś razem na konie...no, ale cóż, to najwyżej za tydzien pojedziemy razem :cool3: Będe wieczorem:eviltong: Gordi niet :D a gdzie jedziesz na te konie?? ~~~~~~~~~~~~~~~ Doberek :D mykam, bo mnie wywalają:placz: :lol: Opiekujcie się tutaj dzisiaj moją galerią żebym jej po powrocie nie musiała sprzątać:diabloti: Wkońcu to jakieś (AŻ:evil_lol: ) około 8 godzin jazdy:cool3: Dobra ide :PP Paaa :buzi: Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 goldenka245 napisał(a): Będe wieczorem:eviltong: Gordi niet :D a gdzie jedziesz na te konie?? na podlesie :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 goldenka245 napisał(a):Jakie won? :mad: Ja ci tu dam!:diabloti: Od razu mówie, że fotek z rejsu nie mam.... mam tylko fotki na łodzi:eviltong: ~~~~~~~~~~~~~~~ Doberek :D mykam, bo mnie wywalają:placz: :lol: Opiekujcie się tutaj dzisiaj moją galerią żebym jej po powrocie nie musiała sprzątać:diabloti: Wkońcu to jakieś (AŻ:evil_lol: ) około 8 godzin jazdy:cool3: Dobra ide :PP Paaa :buzi: E tam, ważne, żeby jakiekolwiek były... ;) WON, WON! :razz: 8 godzin jazdy... oj to zawsze jest najnudniejsza część podróży ;) Czyli wieczorkiem już na Śląsku? CZEKAMY! :loveu: Quote
aleb Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Szkoda, że wieczorem mnie już nie będzie na gg :P Będzie duużo fotek? :evil_lol: :) Quote
goldenka245 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 ß@$!@ napisał(a):na podlesie :cool3: Tak sobie pomyślowuwywowałam:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):E tam, ważne, żeby jakiekolwiek były... ;) WON, WON! :razz: 8 godzin jazdy... oj to zawsze jest najnudniejsza część podróży ;) Czyli wieczorkiem już na Śląsku? CZEKAMY! :loveu: Jestem! :) Teraz, bo teraz, ale jestem:diabloti: Jesuuuuuu,,,, jechaliśmy dłużej, bo były korki.... Jakie nudyyyyyyyyyyyyy:angryy: aleb napisał(a):Szkoda, że wieczorem mnie już nie będzie na gg :P Będzie duużo fotek? :evil_lol: :) Czemu?:placz: Quote
Recommended Posts